fitim fitsin fit (squat)

Benim öncelikle biraz kilo vermem gerektiği için squat programına başlamadım henüz. Yine de yapayım spor bildirimi.

* 30DS: 4/30
* Skinny jeans workout: ilk 5 dakikasını anca yapabildim.
+9bin adım.

Ben bir haftadır diş ağrısı çekiyorum. Antibiyotikler, ilaçlar derken anca kendime gelebildim. Yarın umarım tekrar kaldığım yerden devam.

Doğurdum canım pazartesi günü geldi Neva hanım. yoğunluktan uğrayamiyorum.
Ayyy canimmm benimm canimm canimmmmmmyerim siziii ben gözünüz aydin bitanem ne tatlidir simdi benim minik Neva'mmm Allah anali babali büyütsün hayirli yazilar yazsin Rabbim sağlikli uzun ömürler nasip etsin Nasilsiniz ikinizde iyisiniz dimi balımmmm

ya arkadaşlara arada bende yelteniyorum ama hep dizlerimi sakatladığım için bırakıyorum nerde hata yapıyorum ki, halbuki dizlerim ayak parmak hizamı geçmiyor

ya arkadaşlara arada bende yelteniyorum ama hep dizlerimi sakatladığım için bırakıyorum nerde hata yapıyorum ki, halbuki dizlerim ayak parmak hizamı geçmiyor
Kalkarken nerenizle kalkıyorsunuz yani beliniz yardımıyla mı kalkıyorsunuz ya da bacak yardımıyla mı kalkıyorsunuz ? Kalkarken bacaklarınız çok kasıyorsanız, hızlı yapıyorsanız dizlerde zedelenme yaşayabilirsiniz. Başlamadan önce 15 dk ısınma hareketleri yapın. Dizleriniz alışsın. Herhangi bir ağırlık almayın elinize.

arka bacak kaslarımla kalkıyorum sanırım ve evet sanırım biraz hızlı yapıyorum herhalde, tavsiyelerin teşekkür ederim. dizimden altının hiç pozisyonunu bozmaması gerek değilmi, dizimde problem olmaması için başka tavsiyen varsa çok sevinirim

yazdigin bana umut oldu canim hayatimda hic incelmedigim kadar inceldim demişsin ya bacak kalca filan da inceldi mi

Hızlı yapmamanız gerekiyor. Kaslar yavaş yapılırsa daha sağlıklı çalışır hızlı yapılırsa sakatlıklara yol açılır. Squatta dikkat edilecek en önemli şey kalça ve üst bacakları sıkarak onların yardımıyla kalkmaktır. Asla belinizi kullanarak bel yardımı ile kalmayın. Kesinlikle ısınmanız gerekiyor çünkü diz kapaklarında herhangi bir sorunlar meydana gelebiliyor menisküs yırtığı vs.

Ben before after fotoğraflarımı koydum. Faydalarını görmek isterseniz bakabilirsiniz.

teşekkür ederiz. benim de dizlerim ağrıdı. bi kaç gün yaptım devam etmedim
dediklerinize dikkat ettiğimizde dizimiz ağrımaz o zaman. normalde dizim ile ilgili bi sorunum yok .

Kızlar merhaba bende aranıza katılabilir miyim? Kaç zamandır diyet yapıyorum sonunda korumaya geçeceğim. Dün 49.2 dim bugün 50.0 yim kaçamak yaptım dün tekrar 49 a dönünce koruma yapıcam. Ama sıkılaşmak istiyorum. Bacak bölgemden oldukça şikayetçiyim. Biraz eridi de görüntüde yine çok değişmedi. Oturunca yayılıyor yağlar. Diyet sürecindeyken jillian 30 day yapmaya kalkıştım ama çoğu kez videoların ortasında bıraktım. Ama yakın zamanda tamamlıyordum. Ertesi günlerde 3 gün oturamadım o derece hamlıyordum. Şimdi tekrar yapmaya karar verdim sporun artık hayatımda kalıcı olmasını istiyorum. Bugün tekrardan jillian yapıcam. Her gün buraya yazarsam istikrarlı olabilirim. Çünkü diyette çok yardımcı oldu kk. Büyük ihtimal bugün bayagı hamlayacağım ama geçtikten sonra tekrar yaparım. Eğer beni aranıza kabul ederseniz ölçülerimi yarın yazarım :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…