Doğurdum canım pazartesi günü geldi Neva hanım.La Lune mmmmm dogurmadin dimiiii bitanemmm daha nasılsın ozledim seniii misafirim var yatili gelemiyorum pek
Canım hayırlı olsun bebişinDoğurdum canım pazartesi günü geldi Neva hanım.yoğunluktan uğrayamiyorum.
Ayyy canimmm benimm canimm canimmmmmmDoğurdum canım pazartesi günü geldi Neva hanım.yoğunluktan uğrayamiyorum.
Kalkarken nerenizle kalkıyorsunuz yani beliniz yardımıyla mı kalkıyorsunuz ya da bacak yardımıyla mı kalkıyorsunuz ? Kalkarken bacaklarınız çok kasıyorsanız, hızlı yapıyorsanız dizlerde zedelenme yaşayabilirsiniz. Başlamadan önce 15 dk ısınma hareketleri yapın. Dizleriniz alışsın. Herhangi bir ağırlık almayın elinize.ya arkadaşlara arada bende yelteniyorum ama hep dizlerimi sakatladığım için bırakıyorum nerde hata yapıyorum ki, halbuki dizlerim ayak parmak hizamı geçmiyor
Kalkarken nerenizle kalkıyorsunuz yani beliniz yardımıyla mı kalkıyorsunuz ya da bacak yardımıyla mı kalkıyorsunuz ? Kalkarken bacaklarınız çok kasıyorsanız, hızlı yapıyorsanız dizlerde zedelenme yaşayabilirsiniz. Başlamadan önce 15 dk ısınma hareketleri yapın. Dizleriniz alışsın. Herhangi bir ağırlık almayın elinize.
yazdigin bana umut oldu canim hayatimda hic incelmedigim kadar inceldim demişsin ya bacak kalca filan da inceldi miMerhaba kızlar :) bir türlü süreklilik sağlayamadığım sporda sanırım istediğimi yakalıyor gibiyim.
Her gün en az 15 dk trambolinde zıplayıp ardından birkaç yer hareketi yaparak başladım yaklaşık 10 gün önce. 3 gündür de 30DS yapıyorum, üstüne bi 10 dk kadar da trambolinde zıplıyorum. bazen de ekstra bacak hareketi ekliyorum falan. Yarın 4. günüm. :)
Sevmeye başladım bu spor işini ki ben normalde çok çok hareketsiz bi insanım. :)
30DS’e başlamadan önce yaptığım ölçümlere göre, 15 günde toplamda 9.5 cm incelmişim ve 1.1 kilo vermişim. İyi mi kötü mü bilmiyorum; ama bu programı uygulayabilirsem çok daha fazla inceleceğime inanıyorum. Birkaç yıl önce sadece ilk levelı yaptığım halde hayatım boyunca incelemediğim kadar incelmiştim.
Tabi bu süreçte katı bir diyet uygulamıyor olsam da yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.
5-7 kilo vermek istiyorum ilk etapta ama asıl hedefim tartı rakamlarından çok ölçümlerde incelmek... bakalım neler olacak
En çok belim inceldi ama, komple incelme yaşadım. Göğüs, karın, kalça, bacak :)yazdigin bana umut oldu canim hayatimda hic incelmedigim kadar inceldim demişsin ya bacak kalca filan da inceldi mi
Hızlı yapmamanız gerekiyor. Kaslar yavaş yapılırsa daha sağlıklı çalışır hızlı yapılırsa sakatlıklara yol açılır. Squatta dikkat edilecek en önemli şey kalça ve üst bacakları sıkarak onların yardımıyla kalkmaktır. Asla belinizi kullanarak bel yardımı ile kalmayın. Kesinlikle ısınmanız gerekiyor çünkü diz kapaklarında herhangi bir sorunlar meydana gelebiliyor menisküs yırtığı vs.arka bacak kaslarımla kalkıyorum sanırım ve evet sanırım biraz hızlı yapıyorum herhalde, tavsiyelerin teşekkür ederim. dizimden altının hiç pozisyonunu bozmaması gerek değilmi, dizimde problem olmaması için başka tavsiyen varsa çok sevinirim
Ben before after fotoğraflarımı koydum. Faydalarını görmek isterseniz bakabilirsiniz.arka bacak kaslarımla kalkıyorum sanırım ve evet sanırım biraz hızlı yapıyorum herhalde, tavsiyelerin teşekkür ederim. dizimden altının hiç pozisyonunu bozmaması gerek değilmi, dizimde problem olmaması için başka tavsiyen varsa çok sevinirim
Iyiyiz tatlim cok sukur. Amin Allah razi olsun.Ayyy canimmm benimm canimm canimmmmmmyerim siziii ben gözünüz aydin bitanem ne tatlidir simdi benim minik Neva'mmm Allah anali babali büyütsün hayirli yazilar yazsin Rabbim sağlikli uzun ömürler nasip etsin Nasilsiniz ikinizde iyisiniz dimi balımmmm
Allah analı babalı büyütsün La Luna :) çok geçmiş olsunIyiyiz tatlim cok sukur. Amin Allah razi olsun.
teşekkür ederiz. benim de dizlerim ağrıdı. bi kaç gün yaptım devam etmedimHızlı yapmamanız gerekiyor. Kaslar yavaş yapılırsa daha sağlıklı çalışır hızlı yapılırsa sakatlıklara yol açılır. Squatta dikkat edilecek en önemli şey kalça ve üst bacakları sıkarak onların yardımıyla kalkmaktır. Asla belinizi kullanarak bel yardımı ile kalmayın. Kesinlikle ısınmanız gerekiyor çünkü diz kapaklarında herhangi bir sorunlar meydana gelebiliyor menisküs yırtığı vs.
gerçekten işe yaramış.Ben before after fotoğraflarımı koydum. Faydalarını görmek isterseniz bakabilirsiniz.
Cok tesekkur ederim tatlim.Allah analı babalı büyütsün La Luna :) çok geçmiş olsun
Allah bağışlasin canım :)Cok tesekkur ederim tatlim.
Cok tesekkur ederim canim.Allah bağışlasin canım :)