Fit Club 🏋🏻‍♀️

gunaydin kizlar

bugun bu tarifle karnabahar pilavi yapiyorum aksam yemegine, kereviz eksik malzeme olarak sadece, pek almam, alirsam da kalanini napicam diye dusundum, gene almadim, fikir varsa bu konuda alayim, kerevizi evimize sokmuslugumuz nadirdir.

Kereviz sapi degil Ama tum kereviz mi ?

benimkileri de sebzeye alistirsana
Yolla bana 1 ayda sebze manyagi yapam
Kereviz acayip odem attiriyor. Salataya kat. Alismak lazim. Benim icin de bu gecerli

Yolla bana 1 ayda sebze manyagi yapam

Kereviz acayip odem attiriyor. Salataya kat. Alismak lazim. Benim icin de bu gecerli

kerevizi bir tek tursuya katiliyor diye biliyorum ben hahahahahahahaha, onu da yemem atarim zaten.

okey bu salataya katma isini deneyecegim.

siz de bu karnabahar pilavini deneyin ama, ben begendim sahsen, 2. ye yapicam bu sefer.

Oyle dedin de Alys
Aklima kardesimin arkadasi geldi. Kardesime demis “ablan ayni komando gibi”
Seviyorum disiplini napimm

aferin kiz sana,
bence cocuklarda en onemli sey disiplin,
ben de uygularim da, bende koca var nabarsin, her bir seye maydanoz
dun aksam diyorum ki tabaklariniz bitecek, ne var istemiyorlarsa yemesinler diyor, sanirsin ben de cocuklarin agzina tikiyorum ha, alti ustu 1 kasik pirasa koymusum tabaklarina, tadina bakacaklar sadece yani

Hemeroidle ilgili sıkıntım tekrarladı yine.
Üstüne soğuk almışım, evdeyim iki gündür gidemedim işe. Zaten gitmekte mümkün değil yollar kapandı kardan.
Okullar tatil çocuklar evde malum, yeğenlerimde geldi. Ev curcuna biraz uğrayamadım kusura bakmayın.

Demek ki herifide disipline sokacaksin ben cocuk olmadan onu halletmistim
Hastayım canım evdeyim gitmedim işe
Vücudum dur dedi en sonunda
Sen nasılsın bitti mi işler
Gecmis olsun kuzum Demistik sanaa vucudun pes edecekk
Benim isler bitti sayilir mobilyam hala gelmedi sinir oldum. Geriside kucuk kucuk duzen isleri hallediyorum.

Ne cok sivasli var burda
graphicdesigner sende mi sivasliydin
evet kaptanım sivaslıyım ama istanbulda yaşıyorum. çok geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin inşallah tüm hastalara
sivasta yasiyorum canim
bende aslen sivaslıyım selam söyle memleketime

Canlarım dün kardan mahsur kalan akrabalarım acil durum olarak bize geldiler, onların çamaşırları yıkandı kurutuldu ütülendi, yemekler yapıldı, yataklar açıldı....... o yüzden daha guruba gelemedim. şimdi bir fırsat buldum da geldim.
dün 30 dk leslie yaptım toplam 4500 adım.

akşam yemeği olarakta elim kadar tavuk göğüs ve salata + ayran.
toplam 930 kalori almıştım dün itibari ile gayet iiyidi. daha spor yapacaktım ama misafir gelince yarım kaldı.
Arrietty_

gecmis olsun, bizim akrabalar da kaldilar oyle gittikleri yerlerde, cok beklenmedik bir durum ya. iyi ki sen varmissin bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…