Teşekkürler çok sağolYaa kıyamam yaa
Cok geçmiş olsun canim
Oy kuzumm gecmis olsunnCocuk cayir cayir yaniyor
2saat sonra kizin toplantisina gidecegim Birde
Gunaydin bebeler
Sipalar bendeyken kucugunu wcye alistirim
Kendime is cikariyom
Kereviz sapi degil Ama tum kereviz mi ?gunaydin kizlar
bugun bu tarifle karnabahar pilavi yapiyorum aksam yemegine, kereviz eksik malzeme olarak sadece, pek almam, alirsam da kalanini napicam diye dusundum, gene almadim, fikir varsa bu konuda alayim, kerevizi evimize sokmuslugumuz nadirdir.
Karnabahar pilavı
Basit, hızlı, kolay ve çok lezzetli, düşük karbonhidratlı ve çabucak hazır olan bir tava lezzerti karnabar pilavı. İçindeki kıyma, kapya biber ve kereviz s...dokuzuncubulut.com
Kereviz sapi degil Ama tum kereviz mi ?
Waldorf salatalari var bu Dklilarin. Tadi cok guzel. Bir kismini ona kullana bilirsin.evet sap olarak satiliyor, ama boyle fazlaca yani, kullanamam da atilir diye korkuyorum.
Yolla bana 1 ayda sebze manyagi yapambenimkileri de sebzeye alistirsana
Kereviz acayip odem attiriyor. Salataya kat. Alismak lazim. Benim icin de bu gecerligunaydin kizlar
bugun bu tarifle karnabahar pilavi yapiyorum aksam yemegine, kereviz eksik malzeme olarak sadece, pek almam, alirsam da kalanini napicam diye dusundum, gene almadim, fikir varsa bu konuda alayim, kerevizi evimize sokmuslugumuz nadirdir.
Karnabahar pilavı
Basit, hızlı, kolay ve çok lezzetli, düşük karbonhidratlı ve çabucak hazır olan bir tava lezzerti karnabar pilavı. İçindeki kıyma, kapya biber ve kereviz s...dokuzuncubulut.com
Yolla bana 1 ayda sebze manyagi yapam
Kereviz acayip odem attiriyor. Salataya kat. Alismak lazim. Benim icin de bu gecerli
Ilk cis kaka kazamizi atlattik. Simdi spor yapabilirim
1. Ben olmaliyim. Ohooo tek yarisanda benim
Oyle dedin deAlys
Aklima kardesimin arkadasi geldi. Kardesime demis “ablan ayni komando gibi”
Seviyorum disiplini napimm
Hemeroidle ilgili sıkıntım tekrarladı yine.H3RA_ wc sorununu cözdün mü?
Yarin 30dk cardio yanina su hareketi yapalim mi kizlar ?
Simge Topcu Atalay - Fitness&Beslenme on Instagram: "Yuvarlak egzersiz lastiği ile yapabileceğiniz çok etkili 3 kalça hareketi 🔥 Band Side walk Band Side kicks Band kickbacks 💪🏽 #kalçaegzersizleri #kalçaantrenmanı #fitness #personaltrainer #fitnessgi
992 likes, 25 comments - simgetutkutopcuu on January 18, 2022: "Yuvarlak egzersiz lastiği ile yapabileceğiniz çok etkili 3 kalça hareketi 🔥 Band Side walk Band Side kicks Band kickbacks 💪🏽 #kalçaegzersizleri #kalçaantrenmanı #fitness #personaltrainer #fitnessgirl #fitnessmotivation #homeworkout".www.instagram.com
Set ve tekrar kismi size kalmiş
Demek ki herifide disipline sokacaksinaferin kiz sana,
bence cocuklarda en onemli sey disiplin,
ben de uygularim da, bende koca var nabarsin, her bir seye maydanoz
dun aksam diyorum ki tabaklariniz bitecek, ne var istemiyorlarsa yemesinler diyor, sanirsin ben de cocuklarin agzina tikiyorum ha, alti ustu 1 kasik pirasa koymusum tabaklarina, tadina bakacaklar sadece yani
Gecmis olsun kuzumHastayım canım evdeyim gitmedim işe
Vücudum dur dedi en sonunda
Sen nasılsın bitti mi işler
evet kaptanım sivaslıyım ama istanbulda yaşıyorum. çok geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin inşallah tüm hastalara
bende aslen sivaslıyım selam söyle memleketimesivasta yasiyorum canim
evet kaptanım sivaslıyım ama istanbulda yaşıyorum. çok geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin inşallah tüm hastalara
bende aslen sivaslıyım selam söyle memleketime
Canlarım dün kardan mahsur kalan akrabalarım acil durum olarak bize geldiler, onların çamaşırları yıkandı kurutuldu ütülendi, yemekler yapıldı, yataklar açıldı....... o yüzden daha guruba gelemedim. şimdi bir fırsat buldum da geldim.
dün 30 dk leslie yaptım toplam 4500 adım.
akşam yemeği olarakta elim kadar tavuk göğüs ve salata + ayran.
toplam 930 kalori almıştım dün itibari ile gayet iiyidi. daha spor yapacaktım ama misafir gelince yarım kaldı.
Arrietty_
Hastayım canım evdeyim gitmedim işe
Vücudum dur dedi en sonunda
Sen nasılsın bitti mi işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?