Fit Club 🏋🏻‍♀️

bende oglene kadar bisey yemedim
1 dibek karisimli duble turk kahvesi
ceyrek kase leblebi
sonra yemek yaparken herseyin tadina baktim tabi biseyler yiyince istahim acildi
o arada biraz ekmek gomdum peynir tereyag helva koyarak
aksam yemegi
1 Kase yesil mercimek
ev yapimi makarna
et sote
ve yumurtali kisir
20.00 den sonra 1.5 ekler 1 bitter cikolata
hala ac hissediyorum
gun icinde roibos ve kayisi cayi ictim

Saat 19.00yi gectimi benim uyku geliyor. En iyisi menumu yazam kacam
Sabah: 2 dlm ekmek fistik ezmeli ve recelli
Oglen: kk kadar omlet
Aksam: 4-5 kofte, 2 kasik patates puresi ve kucuk kase salata
Su: 1 litre yoktur
Spor: 45 dk leslie
Arrietty_

Suyun hiç olmamış kizcam len

Bazen bende de oluyor iştah açıklığı herşeyden yiyesim geliyor doymak bilmiyorum , ama anladım ki öğünleri zamanında yersem öğün atlamazssam ondan bundan atistirmiyorum sende de bu durum olabilir, regl döneminde de iştahin açık olabiliyor

Merhabalar ben de menümü yazayım
Kahvaltı geç yaptım
Yarım dilim ekmek, 1 YK lor kavurması, üç dilim kırmızı pancar, yeşillik, 15 e yakın yeşil zeytin, iki lokma köy peyniri,

Öğle sonrası 3 buçuk
Komşularim geldi
Çiğ köfte ne kadar yedim bilemiyorum doyana kadar yedim yanına salata iki dilim turşu
Günü bu şekilde kapattım
Su çok içemiyorum nedense çay ılık içekler iyi geliyor boğaz ağrım daha gecmedi

Ben de sevmiyom hic.

Salatalik veya limon atmayi dene icine, ben o sekilde seviyorum. Ama kisin yine de tercihim cay kahve cay lahve
Yine de çay kahve suyun yerini tutmuyormus hiç bir zaman hatta şu içmeni engelliyormus çok fazla tüketmemeye calis yine de datlim

yeme olayi o kadar guzel ki ekmegin kokusu bile yetiyor yiyip kilo almayan sanslilardan olamadik

yeme olayi o kadar guzel ki ekmegin kokusu bile yetiyor yiyip kilo almayan sanslilardan olamadik

bende bir koca var oyle,

hem yiyip kilo almaz,
kilo almak icin spora falan gider.

hem de azicik stres yapsin, azicik yemesine dikkat etmesin kilo verir,
tam gicik olmalik.

biz tatile gideriz, ben dikkat edemedim diye kilo alip donerim, o kilo verip doner

Kocalar aynı değildir heralde

En sevdıgımm yaaa bızde oyle olsak keskee. Benım kocada yer ama hakkını verır hıc kılo veremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…