Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son covirgini kaybettikLori opucuk mu gonderdin kiz, bir hastayim bugun sorma,
surekli wc deyim (erikler sagolsun),
ayrica boyle cok kirigim, her bir tarafim dokuluyor,
oksuruk veya burun tikanikligi yok ama,
test yapam mi?
Bizde bir ay sandalye tepesinde mobilya beklemiştik. Bu evde tecrübeliyim diye yasal sürecin öncesinde sipariş vermiştim yine aynısı olmuştu.Demek ki herifide disipline sokacaksinben cocuk olmadan onu halletmistim
Gecmis olsun kuzumDemistik sanaa vucudun pes edecekk
Benim isler bitti sayilir mobilyam hala gelmedisinir oldum. Geriside kucuk kucuk duzen isleri hallediyorum.
Nesi var canim cok gecmisolsunCocuk cayir cayir yaniyor
2saat sonra kizin toplantisina gidecegim Birde
Evet canım cuma akşamı yaptırdım, negatif çıktı.gecmis olsun,
bu sefer hasta olmayan kalmayacak sanirim,
test yaptin mi?
Mutfak konusunda mütevazi olmayacağım yedi yaşımdan beri yemek yapıyorum çok meraklıyım mutfağa severek yapıyorum. Çalışkanlığa gelince mecburen ev okul iş yemek derken koşturuyoruz yani mecburen, dinlenmeye vakit yok.Çok iyi görüküyor ya nasıl bu kadar başarılı olabiliyorsun ya her konuda üretkensin çalışkansın![]()
Burdada normal grip gibi davranıyorlar artık 2-3 gün okula gelmesin diyorlar o kadar, yani burda öyle karantina falan zaten hiç olmamıştı ama bir hafta gelmesinler diyorlardı onu da kaldırdılar şimdi normal gripdeki prosedürü uyguluyorlar.Bu aksam burda degisti yine kurallartemaslilar karantinaya girmeyecek. 3 gun sonra pcr yapmalari yeterli.
Saol
Bugun korona testi pozitif olan sinif arkadasi gelmis. Daha 6ay olmadi, koronaydi daha once. Niye geldi anlamadim. Artik kurallari anlamiyorum zaten
Geçmiş olsun kuzuya, çocuklar hasta olmasınCocuk cayir cayir yaniyor
2saat sonra kizin toplantisina gidecegim Birde
portakalli kereviz cok guzel olur sarimsakli yogurt ceviz rendeleyip salata guzel olur bende bugun kalan yapraklarini sogan ve portakal suyuyla soteledim yapraktan corbasini da yapiyolarKereviz sapi degil Ama tum kereviz mi ?
halilari topla bari kac yasinda :)Ilk cis kaka kazamizi atlattik. Simdi spor yapabilirim
1. Ben olmaliyim. Ohooo tek yarisanda benim![]()
o güzel ekmeğin üzerine tereyağ sürmeseydin iyiydi :)))Günaydın millet, iyi diyetler size bugün hiç diyet yapasım yok.
Kahvaltıda bir dilim kendi yaptığım ekmekten yedim üzerine de tereyağ sürdüm yanında bir yumurta yarım muz salatalık ve çilek yedim, hepsini de yedim yani. Şimdi tempolu yürüyüş yapıyorum yarım saat yapacağım sonra da Çocukları okula götürüp işe gitmem lazım.![]()
Bende öyleyim sanırım daha olmadım koronaSon covirgini kaybettik![]()
Halilari sermedim dahahalilari topla bari kac yasinda :)
Teşekkürler çok sagolYaa kıyamam yaa
Cok geçmiş olsun canim
Teşekkür ederim kaptan
Sürdümo güzel ekmeğin üzerine tereyağ sürmeseydin iyiydi :)))
Iyi akşamlar kızlar bugün menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir 7 zeytin domates
Ogle 1 etli kabak dolması 1 kase yoğurt çorbası
Ara 2 hurma 2 ceviz
Akşam 1 tabak yesil fasulye bulgur pilavı biraz fazla kaçtı sanırım 4 5 kaşık yedim malesef salata ve yoğurt
Su 2.5 lt
Kayseri den beri tartilmadim.bakim yarın ne olmuş bence veremedim inşallah ayniyimdir ama
Ay dayanamadım sarımsaklı bulgur pilavı yapmıştım deneyin çok.guzel yakışıyorAaa ben de fasulyeyi bulgurla cok yakistiririm
Bence ayarinda olmus, fazla kacmamis.