- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
Günaydın![]()
Belki yazdin ama ben hatirlayamadim.
Leblebi tozunu kendin mi çekiyorsun blendarda falan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın![]()
Geçmiş olsun sen de baya kolaylamışsın. Bugün ben de baya iyi hissediyorum sadece burnum tıkalı ve nefes almakta zorlanıyorum ama onun dışında öksürüğüm falan baya azaldı çok şükür.Gunaydin kizlar
Sifir oksuruk ile uyandim
Isi arayacagim. Gerci patron saliya kadar izinli yazmis
Alys is durumundan haber var mi ?
LadyMiami @Aytac Rovs iyice atlattiniz mi hastaligi?
Yaklaşık 1 buçuk ay önce karın gerdirme ameliyatı oldum hala iyileşmeye çalışıyorum o yüzden spor yapmak yasak bana şimdilikAynen ya o suçluluk bende de var hep aklımda yapmam gerek diyorum ama bi türlü yapamıyorum.
Ne kadar doğru dediniz aslında bi yemek yemek gibi 15 20 dk gün içinde ayrılması yeterli bu cümleyi unutmucam
Ne ameliyatı olmuştunuz geçmiş olsun
Leblebi tozu değil canım fıstık tozu hazır alıyorum burada toz olarak satıyorlar, %95 yağsız olduğu için kalorisi çok düşük ve proteini çok yüksek, o yüzden kahvaltılarıma protein olsun diye ekliyorum yumurtadan daha fazla proteini var. Tadıda tahin gibi sevdiğim bir şey zaten o yüzden severek yiyorum, şekersiz aynı zamanda.Belki yazdin ama ben hatirlayamadim.
Leblebi tozunu kendin mi çekiyorsun blendarda falan?
Teşekkürler canm her zaman yeni tatlara acigimdi4 ilk oldu bende severimMükemmel gözüküyor, ben de pek severim her seyi baharatlamayi![]()
Ketocu hatunlar menülerinizi ve beslenmenizi izliyorum ben de farkında olmadan keto diyeti yapıyorum sanırım çünkü çok az karb alıyorum zaten. Tek fark ben protein ağırlıklı yiyorum yağ çok almıyorum, sizin yağ oranınız bayağı yüksek ben o kadar yağlı yesem ağır gelir bana yiyemem zaten midem almaz.
Kendimi bildim bileli yüksek protein düşük karb düşük yağ ve düşük kalori şeklinde besleniyorum biliyorsunuz o yüzden benim bedenimde işe yarayan bir diyet şekli bu, hem fit kalıyorum hem kas yapıyorum o yüzden değiştirmeyi de düşünmüyorum açıkçası, ne zaman biraz daha kilo vermek istesem sporumu artırıyorum sadece. Ama bildiğim kadarıyla protein kas yapımında en önemli etkenlerden biri.aslinda 3 ogun yendiginde yag doluyor, her seyi yagli yaptigini dusunursek,
2 ogun beslenmede birax fazla yagli yapman gerekiyor doldurmak icin.
su keto uygulamarindan biri ile en azindan hesaplayabilirsin makrolarini bir iki gun, karsilastiririz :))
bana hesapladigi proteini ben hic dolduramadim mesela (kas yapmak istiyorum diye secenek vardi, onu secmistim, ondan midir bilmem, hesapladigindan daha az protein almama ragmen bence bana cok geldi o protein)
Iyi akşamlar kızlar.bugun ku menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates biber pekmez 1 tk kaşığı
Ara 1 muz
Ogle dünden kalan bamya yemeği ve 2 kaşık bulgur pilavı yoğurt
Ara da Türk kahvesi ve 2 kare bitter yedim regl.olcam 2 güne canım çok tatlı istiyo yaa
Akşam kıymalı mantar sote salata 1 dilim tb ekmeği
Su 3 lt
Birde canımArrietty_ ben burdaki tartı da tartilinca 2 kilo fazla çıkıyorum yarın neyse tartılirim da cumartesi Nisan var ya sabahın köründe kuaföre filan gitcez gelinle Sivasa varınca tartilsam olurmu acep
Sagolasin kuzumsimdiden hayirli ugurlu olsun,
bu sefer de bamyaya ozendim, ama yapmam mumkun degil.
bir iki kez dondurulmus aldim, beceremedim yapmayi maalesef he he :)
neresindesin sivasinAa selam canım iyiyiz valla seni sormalı nasılsın nasılsın gidiyor
Evet aynı kayseriliyim sivasta yaşıyorum bende
talas sanki burasi:)Merhaba hanımlar tatlı kabağını fırına sürdüm ilk defa denedim, müthiş olmuş kendi şekeri yetiyor bile öyle yemeye tevsiye ederimEki Görüntüle 2991117
Merkez deyim kümbette sen neresindesinneresindesin sivasin
geçmiş olsun çok yeniymiş daha bende sezaryenle doğum yaptım 6 ayın dolmasını bekliyodum ki 8 ay olmuşGeçmiş olsun sen de baya kolaylamışsın. Bugün ben de baya iyi hissediyorum sadece burnum tıkalı ve nefes almakta zorlanıyorum ama onun dışında öksürüğüm falan baya azaldı çok şükür.
Yaklaşık 1 buçuk ay önce karın gerdirme ameliyatı oldum hala iyileşmeye çalışıyorum o yüzden spor yapmak yasak bana şimdilik
Leblebi tozu değil canım fıstık tozu hazır alıyorum burada toz olarak satıyorlar, %95 yağsız olduğu için kalorisi çok düşük ve proteini çok yüksek, o yüzden kahvaltılarıma protein olsun diye ekliyorum yumurtadan daha fazla proteini var. Tadıda tahin gibi sevdiğim bir şey zaten o yüzden severek yiyorum, şekersiz aynı zamanda.![]()
Bugün menümü hiç yazasım yok
2 dl pizza
2 ad mücver gibi bir şey (patates, bulgur, kabakla yapmış annem adını bilmiyorum)
4 lahana sarması
3 yk mantı
1 ad soğuk baklava
Kızlar annem coşmuştu bugün. Sofrayı karbonhidrat cennetine dönüştürmüş resmen. Omad yaptım ama 2 günlük öğüne bedeldir makrolarım. Yarın spagettiden vazgeçtim. Tartı gününe kadar otlamam lazım.
Arrietty_