Evet benimde sporum eskisi gibi değil.yok
yok bende kilo verdiriyor, tek sorun sporumun azalmis olmasi.
Yanına et ve sebze ekle. En son makarnayı ye.Ben korkuyorum makarnada durdurmam kendimi diye. Gerci en son yedigimde midemi bulandirmisti.
Şimdi baktım netten bir porsiyon (8 tepeleme yk kaşığı) kepekli makarna 45 karbo verdi.Makarna yedireceksiniz yani bana
Yumurta almaya cikiyorumŞimdi baktım netten bir porsiyon (8 tepeleme yk kaşığı) kepekli makarna 45 karbo verdi.
Gün içinde başka karbo almazsan gayet iyi bence.
Kahvaltı yapmadım demiştin, haşla 2 yumurta ye. Sıfır karbo zaten.
Tavuklu, mantarlı olursa tabak içinde ki makarna oranı daha az olacak.Ay buldum
Tavuklu,mantarli ve kremali olacak
Makarna yedireceksiniz yani bana
Bende yarın spagetti bolonez yapayım bari kendime :)
Akşama kadar sıfır karboyla geçiririm, gün içinde sadece yumurta ve avakado yerim bende.
Yemekten 1 saat sonra 3 mil leslie yaparsam cardio ile yediğim karboları yakarım
Şimdi baktım netten bir porsiyon (8 tepeleme yk kaşığı) kepekli makarna 45 karbo verdi.
Gün içinde başka karbo almazsan gayet iyi bence.
Kahvaltı yapmadım demiştin, haşla 2 yumurta ye. Sıfır karbo zaten.
Ya enfes gorunuyor. Haftaya deneye bilirim bunutarif vereyim :
Pasta with salmon & peas
Make this salmon pasta in under 20 minutes for a dinner the whole family can enjoy. Kids will love the fun-shaped pasta while packing in fibre and omega-3www.bbcgoodfood.com
bak demis ki bir porsiyonda 44gr karb, sen bu tarifin makarnasini azaltirsan, tutturabilirsin makrolari.
ben bununla yapip, cocuklara ayri, kendime ayri makarna ekliyorum
hatta bezelze yerine daha masum bir sebze kullanabilirsin.
Aynen 20-25 gr bile sabitleyebilir8 cok zaten, baska malzeme de olacagi icin, 4 kasik yesin yeter(pismis hali dimi hahaha)
Yok kız 8 kaşık değil 4 kaşık makarna olursa diye tahmini hesapladım :))
Aman Allahim. Müneccim misin
Hesabimi yaptim
Kalori az Ama 2 tereyagli kahve icmeyi dusunuyorum acigi kapamak icin
Eki Görüntüle 2990986
Annende omad yapmak guzel fikir. Bundan sonra bende oyle yapacagimYok kız 8 kaşık değil 4 kaşık makarna olursa diye tahmini hesapladım :))
Bence güzel oldu bugün. Hem mideni hem gözünü doyuran, aynı zamanda lezzetli ve sağlıklı.
Keşke her gün böyle güzel planlayabilsek.
Ben bugün annemde olacağım. Gidiyorum diye kesin lezzetli ama kalorili şeyler hazırlar.
Omad yapacağım o yüzden.
Gün içinde kahve ve su tüketirim bol bol.
Merhaba hanımlar tatlı kabağını fırına sürdüm ilk defa denedim, müthiş olmuş kendi şekeri yetiyor bile öyle yemeye tevsiye ederimEki Görüntüle 2991117
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?