• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ay alıntılı paylaşmışım menümü.
Devamını buraya yazayım bari.
Bugün 40 gr oldu karbo.
Bilerek biraz fazla aldım bugün.
Alys Alys low karboda makro değerini kaç yapıyorsun.
Max 100 gr karb (50-100 arasi)
Tabi kaloriye dikkat etmek lazim, ama senin icin o sorun degil.

Karatay diyeti mesela low carb hem de her şeyi tuekiyede cok rahat bulursun.

Mesela 1 lahmacun veriyor karatay bol yesillikle, senin menünde görünce örnek oldu :)
Bakliyata falan da okey diyor. Bulguru da sınırlı yediriyor 3 4 kasik.

Bende menumu yazayim
Sabah 1 mandalina
10.00: 1 kase corba
13.00: 1 sandwich
16.00: proteinbar
18.00: fistikezme soslu tavuk ve patates
Isten ciktim evimin ilk market alisverisini yaptik onlari yerlestirdik. Evi tumden toparladik yerlestirdik. Saat 22.00a geliyor hala oturmamisim🥺
Kahvemi icem mutfagin son isini yapamda uyuyam😫
Adim: 13.362
10 dk hoelahoep

Menümü ekleyeyim
Kahvaltı
Kabak yogurtlamasi, 10 15 arası yeşil zeytin tuzsuz, iki küçük dilim çerkez peyniri,

Ara, menengic kahvesi, iki incir 3 ceviz

4 buçuk gibi 8 sıkım kadar çiğköfte çok canm çok cekti yaptım. Yanına yeşillik, 3 lokmalık kadar domates turşusu,

Akşam, iki lokma çemenli sucuklu yumurta,yarım dilim ekmek 5 kadar yeşil zeytin

Ben de de üç tane var onlar küçükken de spora ara vermemiştim. Spor biraz da alışkanlık ve disiplinle alakalı bir şey eğer sürekli yapıyorsan ve alışmışsan ne olursa olsun yapmadığın zaman suçluluk hissediyor insan dolayısıyla bir şekilde araya sıkıştııyorsun on dakka öğlen yapayım on dakka akşam yapayım diyorsun ve mutlaka yapıyorsun ama dediğim gibi tam bir alışkanlık ve disiplin gerektiren bir şey. Tıpkı yemek yemek gibi. Ne kadar meşgul de olsan illaki yemek yemeye vakit ayırıyor insan neden çünkü vücut ihtiyaç hissediyor ve mutlaka yemek istiyorsun ve bunun için ne kadar zaman ayırman gerekiyorsa ayırıyorsun. Spor yapmak da öyle alışkanlık haline gelince vücut ihtiyaç hissediyor zaten yapmadığın zaman bir yerlerin ağırıyor yorgun hissediyorsun neredeyse hayat sevincin gidiyor gibi bir şey, dolayısıyla bir şekilde on dakka 15 dakka illaki zaman buluyor insan. Ben daha çok zamanım olmadığında yemeklerden sonra mutlaka hiç oturmam ve on 15 dakika elimde telefonla dolaşırım evin içinde, hem telefondaki emaillerimi mesajlarımı falan okurum hem de adımlarım, hiç spor yapamasam en azından bunu yapıyorum. Vücudum alışmış çünkü vazgeçemiyor. Ameliyattan sonra bile doktorum beni uyarmak zorunda kaldı 1000 adımdan fazla atma dedi ben farkında olmadan ortalama 5000 adım atmışım her gün.🤣🤣🤣🤣🤣
Aynen ya o suçluluk bende de var hep aklımda yapmam gerek diyorum ama bi türlü yapamıyorum.
Ne kadar doğru dediniz aslında bi yemek yemek gibi 15 20 dk gün içinde ayrılması yeterli bu cümleyi unutmucam
Ne ameliyatı olmuştunuz geçmiş olsun

Dün yazamadm
sabah 9 gibi sade granül kahve
kahvaltı 12de 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
yarın yufkadan yağsız gözleme
öğlen sade granül kahve
akşam 7 de 4 tane fırında köfte bikaç parça patates 1 kase pulbiberli yoğurt

Günaydın herkese, 1.000. sayfamız hayırlı olsun :KK48:
Alys Alys biz zaten low karbo besleniyormuşuz.
Yazdıklarının hepsi diyet sürecinde yaptığımız şeyler.
Ama bu yöntem bizde kilo verme değilde korumayı sağlıyor sanki.
Sen ideal kilondasın zatende, benim en az 5 kg daha zayıflamam lazım

Gunaydin kizlar
Sifir oksuruk ile uyandim ☺️
Isi arayacagim. Gerci patron saliya kadar izinli yazmis 😂

Alys Alys is durumundan haber var mi ?
LadyMiami LadyMiami Alfa RR Alfa RR iyice atlattiniz mi hastaligi?

yok :(

Günaydın herkese, 1.000. sayfamız hayırlı olsun :KK48:
Alys Alys biz zaten low karbo besleniyormuşuz.
Yazdıklarının hepsi diyet sürecinde yaptığımız şeyler.
Ama bu yöntem bizde kilo verme değilde korumayı sağlıyor sanki.
Sen ideal kilondasın zatende, benim en az 5 kg daha zayıflamam lazım

yok bende kilo verdiriyor, tek sorun sporumun azalmis olmasi.

Menu planiniz neler kizlar ?
Kendime geldim yavas yavas evi toparliyorum. Acelesi yok nede olsa 😁 1hafta göcmüs nede olsa.
Persembe ise dönüyorum.
Çok zorlama kendini olduğu kadarını yap geç.
Perşembeye kadar dinlen, 2 gün sonra ev şu anda olan haline döncecek çünkü.

gunaydin kizlar,

bugun asiya gidiyorum, cevremde herkes 3. asidan sonra totoyu devirip yatmak zorunda kaldi, bakalim bende ne yapacak, yine de spor falan planlamadim bugun, 10 bin adim atayim klasik yetsin.
Beni de 2 gün yatırdı 3.doz aşı.
Hani böyle hasta oluyorum herhalde deriz ya, öyle bir halsizlik durumu.
Şifa olsun canım :dua:

Çok zorlama kendini olduğu kadarını yap geç.
Perşembeye kadar dinlen, 2 gün sonra ev şu anda olan haline döncecek çünkü.
Oturdum camasir katliyorum. Aslinda cokda kotu halde degilmis ev. Gozumde Bombay atilmis gibiydi,duzenli olmayinca 😂
2gun bile degil. Cocuklar Eve gelince ayni olacak :)

Back
X