Max 100 gr karb (50-100 arasi)Ay alıntılı paylaşmışım menümü.
Devamını buraya yazayım bari.
Bugün 40 gr oldu karbo.
Bilerek biraz fazla aldım bugün.
Alys low karboda makro değerini kaç yapıyorsun.
Aynen ya o suçluluk bende de var hep aklımda yapmam gerek diyorum ama bi türlü yapamıyorum.Ben de de üç tane var onlar küçükken de spora ara vermemiştim. Spor biraz da alışkanlık ve disiplinle alakalı bir şey eğer sürekli yapıyorsan ve alışmışsan ne olursa olsun yapmadığın zaman suçluluk hissediyor insan dolayısıyla bir şekilde araya sıkıştııyorsun on dakka öğlen yapayım on dakka akşam yapayım diyorsun ve mutlaka yapıyorsun ama dediğim gibi tam bir alışkanlık ve disiplin gerektiren bir şey. Tıpkı yemek yemek gibi. Ne kadar meşgul de olsan illaki yemek yemeye vakit ayırıyor insan neden çünkü vücut ihtiyaç hissediyor ve mutlaka yemek istiyorsun ve bunun için ne kadar zaman ayırman gerekiyorsa ayırıyorsun. Spor yapmak da öyle alışkanlık haline gelince vücut ihtiyaç hissediyor zaten yapmadığın zaman bir yerlerin ağırıyor yorgun hissediyorsun neredeyse hayat sevincin gidiyor gibi bir şey, dolayısıyla bir şekilde on dakka 15 dakka illaki zaman buluyor insan. Ben daha çok zamanım olmadığında yemeklerden sonra mutlaka hiç oturmam ve on 15 dakika elimde telefonla dolaşırım evin içinde, hem telefondaki emaillerimi mesajlarımı falan okurum hem de adımlarım, hiç spor yapamasam en azından bunu yapıyorum. Vücudum alışmış çünkü vazgeçemiyor. Ameliyattan sonra bile doktorum beni uyarmak zorunda kaldı 1000 adımdan fazla atma dedi ben farkında olmadan ortalama 5000 adım atmışım her gün.
Günaydın herkese, 1.000. sayfamız hayırlı olsun
Alys biz zaten low karbo besleniyormuşuz.
Yazdıklarının hepsi diyet sürecinde yaptığımız şeyler.
Ama bu yöntem bizde kilo verme değilde korumayı sağlıyor sanki.
Sen ideal kilondasın zatende, benim en az 5 kg daha zayıflamam lazım
Menu planiniz neler kizlar ?
Kendime geldim yavas yavas evi toparliyorum. Acelesi yok nede olsa1hafta göcmüs nede olsa.
Persembe ise dönüyorum.
MakarnaOglen keto cheesecake
aksam 100 ml kepekli makarna ile bezelyeli kremali somon
az salata
Makarna
Cheesecake den cok makarna istiyor canim
Bayildim menuye. Afiyet olsun.
Obur asilar da nasildin?
Çok zorlama kendini olduğu kadarını yap geç.Menu planiniz neler kizlar ?
Kendime geldim yavas yavas evi toparliyorum. Acelesi yok nede olsa1hafta göcmüs nede olsa.
Persembe ise dönüyorum.
Ozmn bundada olmaz diyelimhic problem yasamadim,
dur hesaplayim karboyu,
100 ml kepekli makarna cok az olmasi lazim, tabakta gorunmuyor ejhehehehe
Beni de 2 gün yatırdı 3.doz aşı.gunaydin kizlar,
bugun asiya gidiyorum, cevremde herkes 3. asidan sonra totoyu devirip yatmak zorunda kaldi, bakalim bende ne yapacak, yine de spor falan planlamadim bugun, 10 bin adim atayim klasik yetsin.
Oturdum camasir katliyorum. Aslinda cokda kotu halde degilmis ev. Gozumde Bombay atilmis gibiydi,duzenli olmayincaÇok zorlama kendini olduğu kadarını yap geç.
Perşembeye kadar dinlen, 2 gün sonra ev şu anda olan haline döncecek çünkü.
Ben korkuyorum makarnada durdurmam kendimi diye. Gerci en son yedigimde midemi bulandirmisti.Arrietty_
aha gercekten low carbda kaliyorum
100 gr da 63 gr karb, 10 gr lif, o yuzden 53 gr desek,
benim 100 mlde etse etse 30-40 gr eder zaten, mini minnacik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?