Aynıysan ilerleme yoksa bu iyi bir şeydir.
Kahvaltin enfes gorunuyordu. 2gun var daha ve neden olmasinSabah biraz eksi gördüm ,cok mutlu oldum .ne zamandir yerinde takilmis gibiydi tarti.insallah cumartesi -1 i gecerim diye hayal ediyorum.
denedikten sonra yorumunu paylas canim
Saol canim.gecmis olsun canim mide bulantisi falanda oluyomu
dün akşam eve geç gittim bendegunaydin kizlar,
cok yorgunum, gozumden uyku akiyore
H3RA_ aksam yemegi menum belli karb hesaplayim bakalim.
yagi/proteini falan tutturmam bugun daha zor olacak, aksama firinda sebze ve yogurtlu biber dusunuyorum cunku. Neyse bir hesaplayim bakalim.
dün akşam eve geç gittim bende
kızım makarna yapmış yanına da hazır köfte kızartmıştı
aç kaldım ne etsem diye düşünürken
kahvaltılık kavurmayı gördüm, az yağda çevirdim bir kase yoğurtla onu yedim
Evde pastırma olsaydı onu yicektim
Akşam menün çok güzel gündüz yumurta yada yukarıda yazdıklarımdan atıştırabilirsin gün içinde
Yada akşam yemeğine ekle azda olsa
Tamirci klimanın çalışıp çalışmadığını anlamak için dereceyi en dibe kadar düşürdü yaklaşık 3 saat evin içinde dondum. Dışarısı sıcak ama ben yattığım için ağrım yüzünden dışarı çıkamadım.Miami nin sogugundan ne olcak kiz
Sekiz yaşına kadar Sivas’taydım aslen Sivaslıyım ilkokul birinci sınıfta Sivas’ta Selçuk ilkokulu vardı oraya gittim okuldan eve doğru yürürken burnumun etrafında buzlar oluşturdu.Heec Sivasa gelmemiş sanırım
O neki burada semptomun yoksa zaten maske tak gel diyorlar, bizim çocuklar mesela okulu aradım bir şey olmaz gelsinler dediler hatta maske bile takmalarını istemediler millet artık hiç sallamıyor.Daha 24 saat olmadi,patron 48saat semptomsuz olursan ise gelebilrsin diyor
Doğal olanları zaten yaptık geçmediği için doktora gittik burada doktora gitmeyi sevmediğimiz için, malum Amerika’nın sağlık sistemi aşırı kötü, mecbur kalmadan asla gitmeyiz ama maalesef çocuğun öksürüğü bir türlü geçmek bilmedi ne denediysek boşa gitti. İki gündür bir sürü ilaç alıyor ama biraz azaldı sanki.Geçmiş olsun yakışıklına. En kısa sürede atlatır umarım, doğal takviyelerde tavsiye ederim.
91,3 diyor ilk sayfada :)Isten geldim simdi. 10 bin adim cepte. Bugun haber geldi spor salonlari acilacak tekrarrr
Sporsuz ölü gibiyim.
Gaddarim gecmis olsunArrietty_
Benim en son kilom neydi biri hatirlatsin. Cumartesiyi merak ediyorum.
Isten geldim simdi. 10 bin adim cepte. Bugun haber geldi spor salonlari acilacak tekrarrr
Sporsuz ölü gibiyim.
Gaddarim gecmis olsunArrietty_
Benim en son kilom neydi biri hatirlatsin. Cumartesiyi merak ediyorum.
Bende senin memleketteyimSekiz yaşına kadar Sivas’taydım aslen Sivaslıyım ilkokul birinci sınıfta Sivas’ta Selçuk ilkokulu vardı oraya gittim okuldan eve doğru yürürken burnumun etrafında buzlar oluşturdu.
Menum
Sabah
2 yumurtali soganli biberli omlet,3 zeytin,1 kasik lor ,3 zeytin,1 havuc,yarim elma,marul,1 avuc cerez
Ara Turk kahvesi
Ara nescafe , yarim ck tereyag ekledim.
Ara 3 parmak kadar serbetli tatli(ben evde birsey yapinca yemeden duramiyorum....kontrollu yemeye calisiyorum artik.kusura bakmayin kizlar ,yazmasam bunlari daha mi iyi ki)
Aksam
1 tabak ot kavurmasi ,2 kepce mercimek corbasi,5 kuru biber kizartmasi,4 kasik yogurt,2 kasik nohut yemegi
Su 1.5 lt
Spor 20 dk yuruyus daha da eklersem yazarim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?