• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Menum

Sabah
2 yumurtali soganli biberli omlet,3 zeytin,1 kasik lor ,3 zeytin,1 havuc,yarim elma,marul,1 avuc cerez

Ara Turk kahvesi

Ara nescafe , yarim ck tereyag ekledim.

Ara 3 parmak kadar serbetli tatli(ben evde birsey yapinca yemeden duramiyorum....kontrollu yemeye calisiyorum artik.kusura bakmayin kizlar ,yazmasam bunlari daha mi iyi ki 🤔)

Aksam
1 tabak ot kavurmasi ,2 kepce mercimek corbasi,5 kuru biber kizartmasi,4 kasik yogurt,2 kasik nohut yemegi

Su 1.5 lt
Spor 20 dk yuruyus daha da eklersem yazarim .
Yaz tabii,niye yazmiyacaksin.
Diger ogunlerin guzel olmus. Yarin sifir kacamak yaparsan istedigin eksiye ulasirsin

Bak H3RA_ H3RA_ Gaza geldi nasil eksiye düstü 😂

ben aksami yemeden paylasayim:

10.30
1 mini kase kuruyemis

12.30
3 minik yumurta haslanmis
2 dilim tahinli ekmek, uzerine tereyag + acuka
6 zeytin
3 ceri domates,
1 avuc yesillik

18.00
1 porsiyon firinda sade karnabahar, altina 1 dilim peynir doseyecegim.
1 porsiyon yogurtlu biber kavurma
Wuu menuye gel 😍
Simdiden afiyet olsun aksam yemegin

Tamirci klimanın çalışıp çalışmadığını anlamak için dereceyi en dibe kadar düşürdü yaklaşık 3 saat evin içinde dondum. Dışarısı sıcak ama ben yattığım için ağrım yüzünden dışarı çıkamadım. 😌

Sekiz yaşına kadar Sivas’taydım aslen Sivaslıyım ilkokul birinci sınıfta Sivas’ta Selçuk ilkokulu vardı oraya gittim okuldan eve doğru yürürken burnumun etrafında buzlar oluşturdu. 😜😜😜

O neki burada semptomun yoksa zaten maske tak gel diyorlar, bizim çocuklar mesela okulu aradım bir şey olmaz gelsinler dediler hatta maske bile takmalarını istemediler millet artık hiç sallamıyor.

Doğal olanları zaten yaptık geçmediği için doktora gittik burada doktora gitmeyi sevmediğimiz için, malum Amerika’nın sağlık sistemi aşırı kötü, mecbur kalmadan asla gitmeyiz ama maalesef çocuğun öksürüğü bir türlü geçmek bilmedi ne denediysek boşa gitti. İki gündür bir sürü ilaç alıyor ama biraz azaldı sanki.
Yaa Sivas'li misin bende sivastayim şuan 😃
Bende senin memleketteyim

Sivastayiz canim ama kayseriliyim
🙃 kiz inanmıyorum aynıyız ya senle kayseriliyim aslen ama sivasta yaşıyoruz eşimden dolayı neredesin sivas merkez mi

Iyi akşamlar hatunlar menumu yazayım uygun mu değil mi bilemedim ama diyete
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme peynir 3 zeytin domates
Ogle 1 kase şehriye çorbası dünden kalan tavuk ızgara bi kaç parça
Akşam Arnavut ciğeri 1 tabak kadar
Soğan salatası 1 barsak ayran Alys Alys Ciğer seviyorsan şimdi de bundan çekecek canin 😄
Sizce diyete uyar mı Arnavut ciğeri kizlar biraz fazla yedim sanki yarın da tartı var ama dayanamadım
Su 3 lt

ben aksami yemeden paylasayim:

10.30
1 mini kase kuruyemis

12.30
3 minik yumurta haslanmis
2 dilim tahinli ekmek, uzerine tereyag + acuka
6 zeytin
3 ceri domates,
1 avuc yesillik

18.00
1 porsiyon firinda sade karnabahar, altina 1 dilim peynir doseyecegim.
1 porsiyon yogurtlu biber kavurma
Afiyet olsun 👍👍👍
bugun yediklerim
13 te 1 kase sehriye corba
2 avuc kavrulmus nohut
2 fincan kahve
aksam yemegi 17.30
2 y.kasigi bulgur pilavi
etli nohut yemegi
salata
cacik
suan basim agriyo ve ac hissediyorum
cikolata yemek istiyorum
Afiyet olsun :)
su iç ,kahve ic,havuc ye ,salatalik ye,marul ye ...

Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme peynir 3 zeytin domates
Soğan salatası 1 barsak ayran Alys Alys Ciğer seviyorsan şimdi de bundan çekecek canin 😄
Sizce diyete uyar mı Arnavut ciğeri kizlar biraz fazla yedim sanki yarın da tartı var ama dayanamadım
Su 3 lt
On numara bence :))) niye olmasin kiz
Bu arada tarti cumartesi 😁

Su 3 lt
Afiyet olsun.
Değildir umarim :)
biraz spor yapsan leslie falan?

Back
X