• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

denedikten sonra yorumunu paylas canim

cok guzel bir tarif, diger tahinli ekmek tariflerinden daha cok begeniyorum bunu. Bir kac kez yaptim.

Tadina cok alistim diyemem, ama hem cok doyurucu hem de unsuz vs oldugu icin cok ekmek yemek istedigimde bunu yapiyorum, dun 4 dilim yedim, hem inanilmaz doydum hem de benim diyetim icin cok masum.

gunaydin kizlar,

cok yorgunum, gozumden uyku akiyore

H3RA_ H3RA_ aksam yemegi menum belli karb hesaplayim bakalim.
yagi/proteini falan tutturmam bugun daha zor olacak, aksama firinda sebze ve yogurtlu biber dusunuyorum cunku. Neyse bir hesaplayim bakalim.
dün akşam eve geç gittim bende
kızım makarna yapmış yanına da hazır köfte kızartmıştı
aç kaldım ne etsem diye düşünürken
kahvaltılık kavurmayı gördüm, az yağda çevirdim bir kase yoğurtla onu yedim
Evde pastırma olsaydı onu yicektim
Akşam menün çok güzel gündüz yumurta yada yukarıda yazdıklarımdan atıştırabilirsin gün içinde
Yada akşam yemeğine ekle azda olsa

dün akşam eve geç gittim bende
kızım makarna yapmış yanına da hazır köfte kızartmıştı
aç kaldım ne etsem diye düşünürken
kahvaltılık kavurmayı gördüm, az yağda çevirdim bir kase yoğurtla onu yedim
Evde pastırma olsaydı onu yicektim
Akşam menün çok güzel gündüz yumurta yada yukarıda yazdıklarımdan atıştırabilirsin gün içinde
Yada akşam yemeğine ekle azda olsa

protein eksik kaldi digerleri ok gibi, hemi de 3 yumurta girdim oglen icin, yiyebilir miyim o kadar emin degili bile :KK48:
evde yok be pastirma falan suanda, hic alisveris yapmak da istemiyorum bu hafta, evdeki stokta ne varsa bitirmeye calisiyorum. Bir sey buldum dolapta, TR den getirmistim, tarihi gecmis, uzuldum, sinir oldum :(

sebzelerim resmen doldurdu karbi aninda, kalori cok dusuk ama :KK53:

selam kizlar bu hafta menu yazamadim
sebebi malum kendimikaybettim
sabahki kilom 61.65ti en basa dondum yine
ben en iyisi if falan yapayim
bugun 1 de 1 kase sehriye corba ictim
aksama nohutpilav salata olacak
nohutlardan biraz kavurup yedim

Dünü dinlenerek geçirdim çok şükür ağrım geçti. Arrietty_ Arrietty_

Eklentiler

• B303BDC0-3164-4173-AB05-319A753E21CA.webp
    B303BDC0-3164-4173-AB05-319A753E21CA.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 20
Miami nin sogugundan ne olcak kiz 😜
Tamirci klimanın çalışıp çalışmadığını anlamak için dereceyi en dibe kadar düşürdü yaklaşık 3 saat evin içinde dondum. Dışarısı sıcak ama ben yattığım için ağrım yüzünden dışarı çıkamadım. 😌
Heec Sivasa gelmemiş sanırım 🤭
Sekiz yaşına kadar Sivas’taydım aslen Sivaslıyım ilkokul birinci sınıfta Sivas’ta Selçuk ilkokulu vardı oraya gittim okuldan eve doğru yürürken burnumun etrafında buzlar oluşturdu. 😜😜😜
Daha 24 saat olmadi,patron 48saat semptomsuz olursan ise gelebilrsin diyor :KK53:
O neki burada semptomun yoksa zaten maske tak gel diyorlar, bizim çocuklar mesela okulu aradım bir şey olmaz gelsinler dediler hatta maske bile takmalarını istemediler millet artık hiç sallamıyor.
Geçmiş olsun yakışıklına. En kısa sürede atlatır umarım, doğal takviyelerde tavsiye ederim.
Doğal olanları zaten yaptık geçmediği için doktora gittik burada doktora gitmeyi sevmediğimiz için, malum Amerika’nın sağlık sistemi aşırı kötü, mecbur kalmadan asla gitmeyiz ama maalesef çocuğun öksürüğü bir türlü geçmek bilmedi ne denediysek boşa gitti. İki gündür bir sürü ilaç alıyor ama biraz azaldı sanki.

Isten geldim simdi. 10 bin adim cepte. Bugun haber geldi spor salonlari acilacak tekrarrr💃💃💃💃
Sporsuz ölü gibiyim.
Gaddarim gecmis olsun♥️ Arrietty_ Arrietty_
Benim en son kilom neydi biri hatirlatsin. Cumartesiyi merak ediyorum.
91,3 diyor ilk sayfada :)

Tenk yu. Bende atlatsamda Crossfit e gitsem 😂

Menum

Sabah
2 yumurtali soganli biberli omlet,3 zeytin,1 kasik lor ,3 zeytin,1 havuc,yarim elma,marul,1 avuc cerez

Ara Turk kahvesi

Ara nescafe , yarim ck tereyag ekledim.

Ara 3 parmak kadar serbetli tatli(ben evde birsey yapinca yemeden duramiyorum....kontrollu yemeye calisiyorum artik.kusura bakmayin kizlar ,yazmasam bunlari daha mi iyi ki 🤔)

Aksam
1 tabak ot kavurmasi ,2 kepce mercimek corbasi,5 kuru biber kizartmasi,4 kasik yogurt,2 kasik nohut yemegi

Su 1.5 lt
Spor 20 dk yuruyus daha da eklersem yazarim .

Menum

Sabah
2 yumurtali soganli biberli omlet,3 zeytin,1 kasik lor ,3 zeytin,1 havuc,yarim elma,marul,1 avuc cerez

Ara Turk kahvesi

Ara nescafe , yarim ck tereyag ekledim.

Ara 3 parmak kadar serbetli tatli(ben evde birsey yapinca yemeden duramiyorum....kontrollu yemeye calisiyorum artik.kusura bakmayin kizlar ,yazmasam bunlari daha mi iyi ki 🤔)

Aksam
1 tabak ot kavurmasi ,2 kepce mercimek corbasi,5 kuru biber kizartmasi,4 kasik yogurt,2 kasik nohut yemegi

Su 1.5 lt
Spor 20 dk yuruyus daha da eklersem yazarim .

guzel gayet,

ben de baskasinin ikramina hayir derim, sorun olmaz da,
kendim yapmissam kendi emegime kiyamam yerim :KK48:

ben aksami yemeden paylasayim:

10.30
1 mini kase kuruyemis

12.30
3 minik yumurta haslanmis
2 dilim tahinli ekmek, uzerine tereyag + acuka
6 zeytin
3 ceri domates,
1 avuc yesillik

18.00
1 porsiyon firinda sade karnabahar, altina 1 dilim peynir doseyecegim.
1 porsiyon yogurtlu biber kavurma

Back
X