- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
Karantina süreci yok mu ? Hem semptomlu ol sende bir kaç günDaha 24 saat olmadi,patron 48saat semptomsuz olursan ise gelebilrsin diyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karantina süreci yok mu ? Hem semptomlu ol sende bir kaç günDaha 24 saat olmadi,patron 48saat semptomsuz olursan ise gelebilrsin diyor![]()
Tesekkurler.limonlu su iceyim bari sabahlariAz önce diyetisyenin ketoya başlarken ki eğitim videosunu izledim.
Ben kafamdan nasıl uydurmuşum 30 gr ı anlamadım kadın 20 gr karbo demiş
Her neyse öğrenmenin yaşı yokmuş.
Eğitime ilk katıldığımda keto hakkında bilgim yoktu, yüzeysel dinlemişim.
Şimdi tekrar dinleyince cebe attıklarım şöyle.
-Alcali su tüketin yağ yakım kapasitenizi yüksetin. Vücut yağ hücrelerinde ki toksik maddeleri salmamak için (kendini koruma yöntemi) yağ yakımını yavaşlatır. Hızlandırmak için toksikleri alcali su ile temizleyin. 1 lt suya bir dl limon atın yada 1 lt suya 1 çk ingiliz karbonatı atın.
-Sabahları 1 çk hc yağlı kahve tüketin, vücut karbonhidrattan alamadığı enerjiyi yağdan alıyor ya ketoda. Siz sabah vücuda MCT içeren hc yağı verince enerji sağlamış olacaksınız.
-Keto yaparken L-carnitine tavsiye ediyor. L-carnitine hücrede ki yağ asitlerini enerji üretim merkezine (mitokondriye) taşıyan bir amino asittir. L-carnitine ile al bu yağı yak diye sunuyorsunuz vücudunuza.
Bunu spor hocası da çok önerirdi bana.
Birde demiş ki, vücut ketosize olmaya başladığında ağız kokunuz değişir, metalik tat hissedersiniz, idrarınızın kokusu değişir.
Vücut ilk başta karbonhidratı yakıyor ya vücuttan, sen keto diyeti ile karbo vermediğin için yağdan yakmaya başladığında o halsizlik vs sorunları biter. Çünkü 1 gr karbo 4 cal enerji sağlarken, 1 gr yağ 9 cal enerji sağlarmış. Aynı miktarda besinle 2 katından fazla enerji sağlamış oluyorsun yani.
Şu zayıflama sürecinde spor ve diyet hakkında ne bilgiler öğrendim ya.
Koçluk eğitimlerini spor koçluğuna mı kaydırsam bir Şeyda Coşkun olmuşum bence :))
Gecmis olsunDün oğlumu doktora götürdüm doğduğundan beri doktoru ve aynı zamanda doktor benim eşimin de hastası, dolayısıyla tanıdığımız biri eşi de doktor eşiyle de tanışıyoruz her ikisi de dişleri ile ilgili bir problem olduğunda benim eşime gelirler. Kapıdan içeri bile almadılar zaten biz covid başladığından beri hiç gitmemiştik doktora falan o yüzden böyle bir tecrübe hiç yaşamadım daha önce. İçeri almadıkları gibi Kovid testi yapmak istediler önce zaten ateşimizi ölçtüler yani bir sürü soru sordular sorguya çektiler sonra da oğluma Kovid testi yapmak istediler ama hiçbir belirtisi yok sadece iki aydır öksürüyor çocuk bir de dediler ki doktor işte arabaya gelip arabada muayene edecek arabanın içinde bekleyin. Nasıl sinirlendim anlatamam sonra 40 dakika falan bekledik arabanın içinde baktım doktor falan gelmiyor gittim ya dedim doktoru tanıyoruz bir haber verin yine ilgilenmediler bu sefer açtım ağzıma yumdum gözümü iyi ki de yapmışım sonra içeri aldılar bizi ama doktor gayet iyi davrandı yani kapıdakilerdeydi problem, zaten zor bir gün geçiriyordum üstüne tuz biber ekledi. Kovid korkusu millete kafayı yedirtmiş. Bizim de diş Kliniğimiz var ama kimseye kovid testi falan yapmıyoruz yani iki yıldır hiç öyle muamele etmedik hastalarımıza o yüzden şok oldum.
Bu arada oğlum da bronşit olmuş.![]()
Cok cok gecmis olsun canim ,acil sifalar ❤Suan yorgan altindan ciktim an donuyorumyürüyüs hak getire. Wc e gitmek bile eziyet.
SuperGurur tablosunu paylasiyorumArrietty_
H3RA_
Eki Görüntüle 2987041
Henüz aksami yemedim amaiçeceksiz hesap bu
Gelelim menuye
12.30
4 dilim tahinli ekmek
Tereyag
Acuka
8 zeytin
1 dilim eski peynir
18.00
150-200 gr arası somon
Kremali pirasa sote
Yesil salata
Afiyet olsun,Iyi akşamlar kızlar bende yazayım menümü
Sabah 3 kaşık menemen 1 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme peynir 3 zeytin
Ogle 1 tabak dünden kalan pırasa 2 kaşık yoğurt
Ara 2 incir 2 ceviz Türk kahvesi sade
Akşam 3 köfte 2 parça tavuk göğsü ızgara 2 kaşık.bulgur pilavı salata acı.biber turşusu
Su 3 lt
![]()
Afiyet olsun .aksami anlamadimBugünün menüsü ,
Sabah
Yarım dilim ekmek çemenli, iki haşlanmış yumurta,kızım yemedi bana kaldı), bir tabak sebze yogurtlamasi,11 civarı yeşil zeytin
Ara komsumdaydim kahve çay bir arada,
Küçük bir tane pişi, iki ceviz ,bir incir,küçük kase semizotu çorbası, iki turşu,3 çiğköfte,
Akşam 6 buçuk
Bir tabak karın haşlaması,
Suyum iki litreye yakın
Cok iyi yapmışsın zaten taş gibi oldun artıkBende aynı tas aynı hamam. Diyeti azaltıp sporu artırdım günlük rutinlerimde devam ediyorum hayata. Bebe büyüdükçe oyun oynamak istiyor kendime zaman zor buluyorum artık![]()
Raporlu sayılmıyor musun?
Oluversin semptomun olmasa kim anlıcak![]()
Direk raporlu oluyorum yaKarantina süreci yok mu ? Hem semptomlu ol sende bir kaç gün![]()
Rahat rahat yaz. Mantılar, sarmalar yedim desen kimse gıkını çıkaramaz şu durumda.Menu yazayim mi![]()
Az yemişsin bende çok bir şey yedin sandım.Paylasim skntidan. Sabah yuruyeyim
Gun icinde yediklerim
Sabah
1 portakal
Ara
Galiba 50gr kadar badem
Ogle
Dürüm
Aksam
1adet limonlu tuzlu ayva
Su 1,6 L
Yesilbiberi nerden bulayim kizRahat rahat yaz. Mantılar, sarmalar yedim desen kimse gıkını çıkaramaz şu durumda.
Az yemişsin bende çok bir şey yedin sandım.
Portakal, mandalina bol tüket. Hatta yeşil biberi çiğ çiğ bol bol ye c vitamini için.
Teşekkürler canm, büyükbaş midesi ,paçaya da katılır ama ben sade de severim bol kimyonluTesekkurler.limonlu su iceyim bari sabahlari
Gecmis olsun
Yapar misin bilmem ama oksurukte ise yariyor 2 3 gune farkediyor.
Sarimsak dilimle,zeytinyagi da ekle,cocuk uyuyunca ayaginin altina sur, corap giydir.
Ama yorgan ,carsaf sarimsak kokuyor yani ...mecbur kalirsan aklinda bulunsun.
Cok cok gecmis olsun canim ,acil sifalar ❤
Super
Afiyet olsun,cok iyi
Afiyet olsun .aksami anlamadimama guzel menu.
sadece yaga karsi bi takinti mi canimSabah limonlu suyumun içine bir yk zeytinyağı katıp içtim.
Bu olay var ya benim için hayatımda yeni bir dönem hatta kilometre taşı falan o kadar diyim.
Ben ki yemek yaparken eline yağ değdiği için öğürerek el yıkayan bir kadındım.
Hayatımda hiç poğaça hamuru yoğuramadım o yağ elime değecek diye.
Böyle bir manyakken bu sabah zeytinyağı içtim.
Yazında 3 günlük yumurta diyeti yapmıştım. Ki hayatımda ilk haşlanmış yumurtayı 26 yaşında, bebeğime faydası olsun diye hamileyken yemiştim.
Siz benim devreleri yakıyorsunuz![]()
denedikten sonra yorumunu paylas canimBugun bu tarifle tahinli ekmek yapiyorum.
Ketoya uygun, az karb iceren, unsuz bir ekmektir. Tavsiye edilir. Ben icine ceviz koymucam, çünkü yanina acukayi bol cevizli yapmayi düşünüyorum.
![]()
Tahin Ekmegi - Glutensiz, Ketojenic Tarif ⋆ Mutfağımdan
Glutensiz ekmekler arasinda en sevdigim ekmek, tarifini annemden aldigim bu ekmek oldu. Ekmek hic un, glutensiz un vs. icermiyor. Onun yerine icinde sadece tahin var. Yumurta ve biraz kabartma tozu veya karbonat ekleyince karisim hemen koyu bir kivam aliyor ve pisince harika bir ekmege...mutfagimdan.com
gercekten cok guzel bilgiler canim kesinlikle olmussunAz önce diyetisyenin ketoya başlarken ki eğitim videosunu izledim.
Ben kafamdan nasıl uydurmuşum 30 gr ı anlamadım kadın 20 gr karbo demiş
Her neyse öğrenmenin yaşı yokmuş.
Eğitime ilk katıldığımda keto hakkında bilgim yoktu, yüzeysel dinlemişim.
Şimdi tekrar dinleyince cebe attıklarım şöyle.
-Alcali su tüketin yağ yakım kapasitenizi yüksetin. Vücut yağ hücrelerinde ki toksik maddeleri salmamak için (kendini koruma yöntemi) yağ yakımını yavaşlatır. Hızlandırmak için toksikleri alcali su ile temizleyin. 1 lt suya bir dl limon atın yada 1 lt suya 1 çk ingiliz karbonatı atın.
-Sabahları 1 çk hc yağlı kahve tüketin, vücut karbonhidrattan alamadığı enerjiyi yağdan alıyor ya ketoda. Siz sabah vücuda MCT içeren hc yağı verince enerji sağlamış olacaksınız.
-Keto yaparken L-carnitine tavsiye ediyor. L-carnitine hücrede ki yağ asitlerini enerji üretim merkezine (mitokondriye) taşıyan bir amino asittir. L-carnitine ile al bu yağı yak diye sunuyorsunuz vücudunuza.
Bunu spor hocası da çok önerirdi bana.
Birde demiş ki, vücut ketosize olmaya başladığında ağız kokunuz değişir, metalik tat hissedersiniz, idrarınızın kokusu değişir.
Vücut ilk başta karbonhidratı yakıyor ya vücuttan, sen keto diyeti ile karbo vermediğin için yağdan yakmaya başladığında o halsizlik vs sorunları biter. Çünkü 1 gr karbo 4 cal enerji sağlarken, 1 gr yağ 9 cal enerji sağlarmış. Aynı miktarda besinle 2 katından fazla enerji sağlamış oluyorsun yani.
Şu zayıflama sürecinde spor ve diyet hakkında ne bilgiler öğrendim ya.
Koçluk eğitimlerini spor koçluğuna mı kaydırsam bir Şeyda Coşkun olmuşum bence :))
gecmis olsun canim mide bulantisi falanda oluyomuSuan yorgan altindan ciktim an donuyorumyürüyüs hak getire. Wc e gitmek bile eziyet.
Evet bamyam aynen oyle. Bana ters olsada 3ununde rizasi oldugu icin saygi duyarim tercihlerine.hemen anlatayim
evliler ama romantik iliskileri bitmis sanirim. Yine de evli kalmaya devam ediyorlar. Bu arada kadin sevgili yapmis, sevgilisi de gelip arada kaliyor, boyle bazen 3 unu ayni ortamda gorebiliyorsun yani. Denisik(welcome to the netherlands, he
Lori ? )