Fit Club 🏋🏻‍♀️

Suan yorgan altindan ciktim an donuyorum yürüyüs hak getire. Wc e gitmek bile eziyet.

Sevemedim yagli kahveyi, yine de ara ara içiyorum. Düzenli icmem ama.

20 gr carb da yapilir da sürekli cok sıkıcı olur be. Ben low-carb a gecicem karar verdim, insan hayatta 1 mandalinacik yiyemeyecekse soğuk memlekette niye yaşar ki

Kızlar nasılsınız diyet menüler sporlar nasıl gidiyor ?
Arrietty_ Alys ve ben keto yapıyoruz.

Lori evi taşıdı, kocayı boşadı havalandı, bize pas vermiyor artık
Lusi kaçak göçek devam ediyor. Bir hafta bize takılıp 1 kg veriyorsa öbür hafta sııra kadem basıp 2 kg alıp yine dönüyor.
E English_teacherrr burdan uzak kalmanın bedelini 10 kg ile ödemiş, oda döndü şimdi.
Arrietty_ covid pozitif olmuş, yatak odasında karantinaya girmiş. Çocuklar kocada o dinleniyor bol bol.
Aslında iyi fikir bir pozitif sonuç çıktısı alacaksın bir hafta kapatacaksın kendini odaya

Seni bekliyoruz ne zaman dönücen

Mükemmel özet yavrum sağolasın
Ben donucem donmesine de menülerim diyetlik gibi dursa da bazı geceler ev diskodan hallice olunca kilo vermeden aynı yerimde sayıyorum instadan görüyorsundur neler içtiğimi
Kilo verme olayını 2 aydır saldım kas yapma odaklı gidiyorum. Şu lanet olasıca beli inceltmek bir kum saati yapmak ne kadar zormuş yahu sinir oldum.

Bilmiyorum ki . Sara cov. RNA yaziyor

Parol sabah gozumu actirdi. Usume ve ates olmasa grip dicem.
Ah yavrum kaptanım kıyamam bol bol dinlenmen lazım başka türlü zor. Birak yürüyüşü sporu falan yat yatabildigin kadar. D vitamini çok önemli onu sakin ihmal etme. Çember iyice daraldı bu gidişle covid geçirmeyen kalmayacak gibi.

He görüyorum, eşimin hayalinde ki hayatı yaşıyorsunuz.
Adam inatla şansını deniyor "hadi bira fıstık yapalım yada iki duble parlatalım" diye.
Ben yüz vermeyince çay demliyor kendine :))
Ne bitmez diyetin varmış diye isyan etti geçen akşam

Seduum merhaba ben de döndüm

Suan yorgan altindan ciktim an donuyorum yürüyüs hak getire. Wc e gitmek bile eziyet.
Canım benim iki kez kovid oldum sürüne sürüne yürüdüm bak bu hareket etmek çok önemli haberin olsun daha çok ağır hasta olanlar ve hastanelik olanlar hareket etmeyenler bunu sakın unutma.

Kızlar nasılsınız diyet menüler sporlar nasıl gidiyor ?
Herkes hasta
Gecmis olsun sakin ol.

Biz kovid basindan beri eski doktorumuzu goremiyorduk. Sadece telefondan dinledigi ile bize ilac yaziyordu. Değiştirdik haliyle. Simdikini de iste 1 kez gorebildik henüz şükret sen gene miamililere
Teksas ve Florida eyaleti Covid yokmuş gibi yaşayan eyaletler yani biz de böyle kısıtlamalar hiç olmadı başka bir yerde de hiç görmedim o yüzden şok oldum zaten. Ama doktorda bir sorun yoktu eşi de maske bile takmıyorlardı ama kapıdakilerde sorun vardı niye öyleler bilmiyorum umrumda da değil sonuçta çocuğum bronşit olmuş bir sürü ilaçla geldik eve.

Biz ikinci kez kovit olunca odaya falan kapanmadık çocuklarla da beraber takıldık ama onlara geçmedi.
Arrietty_
Bende de anormal üşüme oldu iki gün üstüme beş tane battaniye koyuyordum yine ısınanmıyordum elektrikli battaniye ile bile olmuyor çok enteresan bir şey zaten o zaman anladım covid olduğumu ben de senin dediğin gibi, ama yürüme konusu önemli bak burada doktorlar da yürümeyi tavsiye ediyorlar yürüme dediğim tempolu yürüme değil tabii ki yani öyle her saat başı şöyle bir dolan evin içinde yani kan hareketi olsun yeterli yoksa ben sana 1 saat tempolu yürüyüş yap demiyorum tabii ki yapamazsın öyle bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…