Hahaha kız senin neyine ketoBana cebren ve hile ile keto yaptiriyolar kamcilim ya
Düşün beni, beni, bitterini ne hale koydular
Suan yorgan altindan ciktim an donuyorumOhhhh maşallah, benim eşim de sağlık durumuma rağmen eve gelir gelmez yemek yaptın mı diye soruyor
Şimdi niye Türkiye’de ameliyat oldum anladınız mı? Maddi olarak bana 2 misline mal oldu, uçak biletleri, 16 gece otelde kaldım şuydu buydu, ama güzel güzel dinlenme imkanım oldu, burada olsaydım hayatta dinlenemezdim, bakanım edenim olmazdı ve dikişlerim açılırdı.
Geçmiş olsun canım ben yeni atlattım. Normal soğuk algınlığı gibi düşünceksin antibiyotik al bol C vitamini ve diğer vitaminler, bol su içiyorsun ve mutlaka mutlaka yürüyosun, yürürsen kan pıhtılaşması oluşmaz ve böylece başka SORUNLAR yaşamazsın çünkü kovidde en büyük risk kan pıhtılaşması ve ölümlerin de çoğu o yüzden oluyor hareketsizlikten kaynaklanıyor, aman ha hareketsiz kalma oturma yani mutlaka hareket et.
Az önce diyetisyenin ketoya başlarken ki eğitim videosunu izledim.
Ben kafamdan nasıl uydurmuşum 30 gr ı anlamadım kadın 20 gr karbo demiş
Her neyse öğrenmenin yaşı yokmuş.
Eğitime ilk katıldığımda keto hakkında bilgim yoktu, yüzeysel dinlemişim.
Şimdi tekrar dinleyince cebe attıklarım şöyle.
-Alcali su tüketin yağ yakım kapasitenizi yüksetin. Vücut yağ hücrelerinde ki toksik maddeleri salmamak için (kendini koruma yöntemi) yağ yakımını yavaşlatır. Hızlandırmak için toksikleri alcali su ile temizleyin. 1 lt suya bir dl limon atın yada 1 lt suya 1 çk ingiliz karbonatı atın.
-Sabahları 1 çk hc yağlı kahve tüketin, vücut karbonhidrattan alamadığı enerjiyi yağdan alıyor ya ketoda. Siz sabah vücuda MCT içeren hc yağı verince enerji sağlamış olacaksınız.
-Keto yaparken L-carnitine tavsiye ediyor. L-carnitine hücrede ki yağ asitlerini enerji üretim merkezine (mitokondriye) taşıyan bir amino asittir. L-carnitine ile al bu yağı yak diye sunuyorsunuz vücudunuza.
Bunu spor hocası da çok önerirdi bana.
Birde demiş ki, vücut ketosize olmaya başladığında ağız kokunuz değişir, metalik tat hissedersiniz, idrarınızın kokusu değişir.
Vücut ilk başta karbonhidratı yakıyor ya vücuttan, sen keto diyeti ile karbo vermediğin için yağdan yakmaya başladığında o halsizlik vs sorunları biter. Çünkü 1 gr karbo 4 cal enerji sağlarken, 1 gr yağ 9 cal enerji sağlarmış. Aynı miktarda besinle 2 katından fazla enerji sağlamış oluyorsun yani.
Şu zayıflama sürecinde spor ve diyet hakkında ne bilgiler öğrendim ya.
Koçluk eğitimlerini spor koçluğuna mı kaydırsam bir Şeyda Coşkun olmuşum bence :))
Ne oldu kaptan geçmiş olsun soğuk algınlığı mi ?Suan yorgan altindan ciktim an donuyorumyürüyüs hak getire. Wc e gitmek bile eziyet.
Hahaha kız senin neyine ketoredbull gibi havalanican yakında
Yok covidNe oldu kaptan geçmiş olsun soğuk algınlığı mi ?
Kızlar nasılsınız diyet menüler sporlar nasıl gidiyor ?
Hadi ya geçmiş olsun. Hangi varyanttan ? Bol vitamin takviyesini ihmal etme. Eşim öyle 5 günde halsizliği toparlamıştı. Günde 10/12 damla d vitamini verdik ilk günler.Yok covid
Bilmiyorum ki . Sara cov. RNA yaziyorHadi ya geçmiş olsun. Hangi varyanttan ? Bol vitamin takviyesini ihmal etme. Eşim öyle 5 günde halsizliği toparlamıştı. Günde 10/12 damla d vitamini verdik ilk günler.
Mükemmel özet yavrum sağolasınArrietty_ Alys ve ben keto yapıyoruz.
Lori evi taşıdı, kocayı boşadı havalandı, bize pas vermiyor artık
Lusi kaçak göçek devam ediyor. Bir hafta bize takılıp 1 kg veriyorsa öbür hafta sııra kadem basıp 2 kg alıp yine dönüyor.
E English_teacherrr burdan uzak kalmanın bedelini 10 kg ile ödemiş, oda döndü şimdi.
Arrietty_ covid pozitif olmuş, yatak odasında karantinaya girmiş. Çocuklar kocada o dinleniyor bol bol.
Aslında iyi fikir bir pozitif sonuç çıktısı alacaksın bir hafta kapatacaksın kendini odaya
Seni bekliyoruz ne zaman dönücen
Ah yavrum kaptanım kıyamam bol bol dinlenmen lazım başka türlü zor. Birak yürüyüşü sporu falan yat yatabildigin kadar. D vitamini çok önemli onu sakin ihmal etme. Çember iyice daraldı bu gidişle covid geçirmeyen kalmayacak gibi.Bilmiyorum ki . Sara cov. RNA yaziyor
Parol sabah gozumu actirdi. Usume ve ates olmasa grip dicem.
Sen mi yok yahu inanmam. Kg olarak yerinde olabilirsin ama bence incelme vardır. Ağırlık çalışıyordun sen devam mi ?Yok hala yerimde sayiyom
He görüyorum, eşimin hayalinde ki hayatı yaşıyorsunuz.Mükemmel özet yavrum sağolasın
Ben donucem donmesine de menülerim diyetlik gibi dursa da bazı geceler ev diskodan hallice olunca kilo vermeden aynı yerimde sayıyorum instadan görüyorsundur neler içtiğimi
Kilo verme olayını 2 aydır saldım kas yapma odaklı gidiyorum. Şu lanet olasıca beli inceltmek bir kum saati yapmak ne kadar zormuş yahu sinir oldum.
Sen mi yok yahu inanmam. Kg olarak yerinde olabilirsin ama bence incelme vardır. Ağırlık çalışıyordun sen devam mi ?
Seduum merhaba ben de döndümMükemmel özet yavrum sağolasın
Ben donucem donmesine de menülerim diyetlik gibi dursa da bazı geceler ev diskodan hallice olunca kilo vermeden aynı yerimde sayıyorum instadan görüyorsundur neler içtiğimi
Kilo verme olayını 2 aydır saldım kas yapma odaklı gidiyorum. Şu lanet olasıca beli inceltmek bir kum saati yapmak ne kadar zormuş yahu sinir oldum.
Canım benim iki kez kovid oldum sürüne sürüne yürüdüm bak bu hareket etmek çok önemli haberin olsun daha çok ağır hasta olanlar ve hastanelik olanlar hareket etmeyenler bunu sakın unutma.Suan yorgan altindan ciktim an donuyorumyürüyüs hak getire. Wc e gitmek bile eziyet.
Herkes hastaKızlar nasılsınız diyet menüler sporlar nasıl gidiyor ?
Teksas ve Florida eyaleti Covid yokmuş gibi yaşayan eyaletler yani biz de böyle kısıtlamalar hiç olmadı başka bir yerde de hiç görmedim o yüzden şok oldum zaten. Ama doktorda bir sorun yoktu eşi de maske bile takmıyorlardı ama kapıdakilerde sorun vardı niye öyleler bilmiyorum umrumda da değil sonuçta çocuğum bronşit olmuş bir sürü ilaçla geldik eve.Gecmis olsun sakin ol.
Biz kovid basindan beri eski doktorumuzu goremiyorduk. Sadece telefondan dinledigi ile bize ilac yaziyordu. Değiştirdik haliyle. Simdikini de iste 1 kez gorebildik henüzşükret sen gene miamililere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?