- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Ya vucut hiç alışkın olmadığı bir kilo ya geldi ya ne yesem hemen kilo aliyorum nasıl koruyacaksam verince bende onu bilmiyorumSen istikrarlisinhakkini yedirmem.
Bu sefer geri almamak uzere vereceksin
Keto dönemleri 30 gibi ayarlarım. Ama ben çiğ sebze vs ne varsa hesaplıyorum ketoda. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Onlar sayılmayacaksa daha az alıyorum aslında.
İf yapacağım iki haftada karboyu hesaplamayayım. Normal diyet usülü yapayım diyorum.
Vitaminlerini eksik etme, tat koku kaybı olursa çinko al derim. İnstada takip ettiğim ünlü bir avukat kadının tat koku hissi kısa sürede geri gelmişti bu şekilde. Öyle anlattı hikayelerinde. Ailecek karantinadamısınız şimdi. Bizim ülkede öyle yapıyorlar, sizin orayı merak ettim.
İnşallah bir şey olmamıştır adamcağıza
Bende sayiyorum senin gibi. Sayilmamaliymis aslinda fakat baska turlu de yapamiyorum. Karisik geliyor bana.
Evet ailecek evdeyiz. Ben yatakodasinda izolasyondayim. Onlarda sadece test icin evden cikmali. Cuma ve Pazar cikacaklar tekrar test icin.
Umarim ya.
Ya vucut hiç alışkın olmadığı bir kilo ya geldi ya ne yesem hemen kilo aliyorum nasıl koruyacaksam verince bende onu bilmiyorum
Bende sayiyorum senin gibi. Sayilmamaliymis aslinda fakat baska turlu de yapamiyorum. Karisik geliyor bana.
Evet ailecek evdeyiz. Ben yatakodasinda izolasyondayim. Onlarda sadece test icin evden cikmali. Cuma ve Pazar cikacaklar tekrar test icin.
Umarim ya.
Domates sosunda balik oluyor ya,tenekede. Onun proteini yuksek mesela. Ornek verecegim iyi olayimda. Suan pek kafam basmiyor. Izin gunum,sabah patrona isi arayip hastayim diyeyim mi diyorumHadi karbi hallettik diyelim de, protein ve yag dolmuyor anacim, ki normalden fazla protein agirlikli besleniyorum 2 haftadir.
Süper sonuç
keto ile daha iyi verdiğimi düşündüm bende.
Ayda iki hafta keto yapsam,
2 hafta if usulü beslensem, yine diyete devam ama keto kadar sıkı değil.
Nasıl fikir sence?
Domates sosunda balik oluyor ya,tenekede. Onun proteini yuksek mesela. Ornek verecegim iyi olayimda. Suan pek kafam basmiyor. Izin gunum,sabah patrona isi arayip hastayim diyeyim mi diyorum
Oyleyim,odamdaKarantinada degil misin
Oyleyim,odamda
Okadar kendimde degildim iste sabahizin gunum,Ama aklimda is gunum diye kalmis. Benim yuzunden 1adam eksikler diye dusundum.
detoks olsun diye içiyorum bacım zevkine içeceksem bu birayı mı içerim sankiSupersin
Yazin seviyorum bunu da kisin kimseler bana iciremez
Ben kahvemi içtim simdi, sonra da basicam siyah cayi, kafeinim eksik kalmasin
geçmiş olsun covidsuOyleyim,odamda
Okadar kendimde degildim iste sabahizin gunum,Ama aklimda is gunum diye kalmis. Benim yuzunden 1adam eksikler diye dusundum.
Bizim ülkede grip salgını var herkes hasta. Covid19 bile bu kadar yayılmamıştıTarti paylasan kizlar maasallahiniz var, tu tu tu
@Hazrmmm haftasonuna hazirsin
E English_teacherrr hemen mezun olmaya niyetlisin bakiyorum.
H3RA_ kiskanmadim
Alfa RR tebrikler, geçmiş olsun ayrica, doktora gittin mi? Test oldun mu?
Ohhhh maşallah, benim eşim de sağlık durumuma rağmen eve gelir gelmez yemek yaptın mı diye soruyorAkşam yemeği planım değişti. Eşim erken gelmişti fırında levrek yapmış.
Yanında da bol yeşillikli salata olacak.
Buraya kadar çok güzel
Emme Domatesli şehriye çorbasıda yapmış mis gibi.
Ondan bir kase yersem karbo 36 gr olacak
yemezsem 19 gr ile günü kapatıcam
Arrietty_ Alys 10 dk içinde karar verin, sonra bıdı bıdı yapmayın
Geçmiş olsun canım ben yeni atlattım. Normal soğuk algınlığı gibi düşünceksin antibiyotik al bol C vitamini ve diğer vitaminler, bol su içiyorsun ve mutlaka mutlaka yürüyosun, yürürsen kan pıhtılaşması oluşmaz ve böylece başka SORUNLAR yaşamazsın çünkü kovidde en büyük risk kan pıhtılaşması ve ölümlerin de çoğu o yüzden oluyor hareketsizlikten kaynaklanıyor, aman ha hareketsiz kalma oturma yani mutlaka hareket et.Gunaydin kizlar
Dun is yerinde normal covid test gunuydu. Pozitifmisim
Az önce diyetisyenin ketoya başlarken ki eğitim videosunu izledim.Hadi karbi hallettik diyelim de, protein ve yag dolmuyor anacim, ki normalden fazla protein agirlikli besleniyorum 2 haftadir.
Ya benim ki şansıma mutfakta bir şeyler yapmayı seviyor.Ohhhh maşallah, benim eşim de sağlık durumuma rağmen eve gelir gelmez yemek yaptın mı diye soruyor
Şimdi niye Türkiye’de ameliyat oldum anladınız mı? Maddi olarak bana 2 misline mal oldu, uçak biletleri, 16 gece otelde kaldım şuydu buydu, ama güzel güzel dinlenme imkanım oldu, burada olsaydım hayatta dinlenemezdim, bakanım edenim olmazdı ve dikişlerim açılırdı.
Dün oğlumu doktora götürdüm doğduğundan beri doktoru ve aynı zamanda doktor benim eşimin de hastası, dolayısıyla tanıdığımız biri eşi de doktor eşiyle de tanışıyoruz her ikisi de dişleri ile ilgili bir problem olduğunda benim eşime gelirler. Kapıdan içeri bile almadılar zaten biz covid başladığından beri hiç gitmemiştik doktora falan o yüzden böyle bir tecrübe hiç yaşamadım daha önce. İçeri almadıkları gibi Kovid testi yapmak istediler önce zaten ateşimizi ölçtüler yani bir sürü soru sordular sorguya çektiler sonra da oğluma Kovid testi yapmak istediler ama hiçbir belirtisi yok sadece iki aydır öksürüyor çocuk bir de dediler ki doktor işte arabaya gelip arabada muayene edecek arabanın içinde bekleyin. Nasıl sinirlendim anlatamam sonra 40 dakika falan bekledik arabanın içinde baktım doktor falan gelmiyor gittim ya dedim doktoru tanıyoruz bir haber verin yine ilgilenmediler bu sefer açtım ağzıma yumdum gözümü iyi ki de yapmışım sonra içeri aldılar bizi ama doktor gayet iyi davrandı yani kapıdakilerdeydi problem, zaten zor bir gün geçiriyordum üstüne tuz biber ekledi. Kovid korkusu millete kafayı yedirtmiş. Bizim de diş Kliniğimiz var ama kimseye kovid testi falan yapmıyoruz yani iki yıldır hiç öyle muamele etmedik hastalarımıza o yüzden şok oldum.
Bu arada oğlum da bronşit olmuş.
Kızlar nasılsınız diyet menüler sporlar nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?