Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi akşamlar kızlar bende yazayım menümü
Sabah 3 kaşık menemen 1 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme peynir 3 zeytin
Ogle 1 tabak dünden kalan pırasa 2 kaşık yoğurt
Ara 2 incir 2 ceviz Türk kahvesi sade
Akşam 3 köfte 2 parça tavuk göğsü ızgara 2 kaşık.bulgur pilavı salata acı.biber turşusu
Su 3 lt
![]()
Evin klimasını tamir ediyorlar şu an ve ben donuyorum.![]()
Et et beni takip et yakın takibe al.hatta ki zayiflayayimBak simdi de canimi tursu cektirttin
Seni takip ediyorum bu hafta, yarin turşu yicem demektir![]()
Heec Sivasa gelmemiş sanırımMiami nin sogugundan ne olcak kiz![]()
HahaHe görüyorum, eşimin hayalinde ki hayatı yaşıyorsunuz.
Adam inatla şansını deniyor "hadi bira fıstık yapalım yada iki duble parlatalım" diye.
Ben yüz vermeyince çay demliyor kendine :))
Ne bitmez diyetin varmış diye isyan etti geçen akşam![]()
Ooo fıstık nasılsınSeduum merhaba ben de döndüm![]()
İyiyim datlim sen nasılsın pek fistiklik halim.kalmadi ama neyseHahasal sende diyeti
Ooo fıstık nasılsın
Geçmiş olsun kaptan,biran önce iyileşirsin inşallahYok covid![]()
Bende aynı tas aynı hamam. Diyeti azaltıp sporu artırdım günlük rutinlerimde devam ediyorum hayata. Bebe büyüdükçe oyun oynamak istiyor kendime zaman zor buluyorum artıkİyiyim datlim sen nasılsın pek fistiklik halim.kalmadi ama neyse![]()
Kesınlıkle hedefim en az 1.3 kg kaybetmiş olmayı görmek cumartesıye ...ekmek yerıne marul kullanıyorum bilince marul ekmek diye yerleştırmek için herşeyi yapıyorum ...1 avuç leblebı ve 1 kare bitter kaçamağım sadece şimdiye yürüyüşeTarti paylasan kizlar maasallahiniz var, tu tu tu
Diyette haftasonuna hazirsin
E English_teacherrr hemen mezun olmaya niyetlisin bakiyorum.
H3RA_ kiskanmadim
@Aytac Rovs tebrikler, geçmiş olsun ayrica, doktora gittin mi? Test oldun mu?
Reha muhtar la günün özetine hoşgeldinizArrietty_
Alys ve ben keto yapıyoruz.
@Lori evi taşıdı, kocayı boşadı havalandı, bize pas vermiyor artık
Lusi kaçak göçek devam ediyor. Bir hafta bize takılıp 1 kg veriyorsa öbür hafta sııra kadem basıp 2 kg alıp yine dönüyor.
E English_teacherrr burdan uzak kalmanın bedelini 10 kg ile ödemiş, oda döndü şimdi.
Arrietty_ covid pozitif olmuş, yatak odasında karantinaya girmiş. Çocuklar kocada o dinleniyor bol bol.
Aslında iyi fikir bir pozitif sonuç çıktısı alacaksın bir hafta kapatacaksın kendini odaya
Seni bekliyoruz ne zaman dönücen
Raporlu sayılmıyor musun?Daha 24 saat olmadi,patron 48saat semptomsuz olursan ise gelebilrsin diyor![]()
Geçmiş olsun yakışıklına. En kısa sürede atlatır umarım, doğal takviyelerde tavsiye ederim.Dün oğlumu doktora götürdüm doğduğundan beri doktoru ve aynı zamanda doktor benim eşimin de hastası, dolayısıyla tanıdığımız biri eşi de doktor eşiyle de tanışıyoruz her ikisi de dişleri ile ilgili bir problem olduğunda benim eşime gelirler. Kapıdan içeri bile almadılar zaten biz covid başladığından beri hiç gitmemiştik doktora falan o yüzden böyle bir tecrübe hiç yaşamadım daha önce. İçeri almadıkları gibi Kovid testi yapmak istediler önce zaten ateşimizi ölçtüler yani bir sürü soru sordular sorguya çektiler sonra da oğluma Kovid testi yapmak istediler ama hiçbir belirtisi yok sadece iki aydır öksürüyor çocuk bir de dediler ki doktor işte arabaya gelip arabada muayene edecek arabanın içinde bekleyin. Nasıl sinirlendim anlatamam sonra 40 dakika falan bekledik arabanın içinde baktım doktor falan gelmiyor gittim ya dedim doktoru tanıyoruz bir haber verin yine ilgilenmediler bu sefer açtım ağzıma yumdum gözümü iyi ki de yapmışım sonra içeri aldılar bizi ama doktor gayet iyi davrandı yani kapıdakilerdeydi problem, zaten zor bir gün geçiriyordum üstüne tuz biber ekledi. Kovid korkusu millete kafayı yedirtmiş. Bizim de diş Kliniğimiz var ama kimseye kovid testi falan yapmıyoruz yani iki yıldır hiç öyle muamele etmedik hastalarımıza o yüzden şok oldum.
Bu arada oğlum da bronşit olmuş.![]()