Fit Club 🏋🏻‍♀️

ben şok

Menum
Sabah
Lor kavurmasi, zeytin, ceviz ,elma ,havuc 2 ck bal 1 tk sut kaymagi

Ara yesilcay
Ara 2 yulafli biskuvi 1 avuc findik 2 ceviz
Ara kahve 3 kare bitter

Aksam17.00 1 tabak nohut yemegi 2 kasik pilav 2 kornison 4 kasik pancar tursusu 5 catal sutlu boskuvili tatli

Su 1 litre
Spor yok (yaparsam yazarim ama zor bugun yağmurlu idi)

yuh dediğinizi duyar gibiyim ama bugun hic ekmek yemedim hic olmazsa

Aman Allahim Alys

Menune demedim

Iyi aksamlar kizlar
Su son anda plan filan degisince sinirlerim bozuluyor. Hem kizin okuldan hemde patron izin gunume is yazmis. Anca cuka sorabilecegim neden diye

gel is degistirek
benim de su aralar istifayi basasim var gene

aa yok yuh denecek bir menu degil.
aksam tatli oldugu icin sabahki biskuviler olmasaymis gayet guzel bir menuymus hatta bence. Lor kavurmasi da tam benlik bisimis kendin mi yaptin?

Yap yap çok severim bende bi çok kişinin aksine mis gibi . Yarın bakalım 2 günlük sonucum ne ola ki
Pirasa sevilmez mi...
Bugun pazara ciktim,cok yagmur bastirdi, cocukla ,alel acele acil seyleri aldim.aklim pirasada kaldi valla

gel is degistirek

aksam tatli oldugu icin sabahki biskuviler olmasaymis gayet guzel bir menuymus hatta bence. Lor kavurmasi da tam benlik bisimis kendin mi yaptin?
Evet :)
Ilk yaptim hosuma gitti ,hem cok doyurucu oldu ekmeksiz doydum,yaparim artik ara sira .

Bu sekilde yaptim :)

gel is degistirek

Emin misin degismek istedigine
Gerci hakki var patronun amaaa 4 hafta icinde degisim yapiyor ise o gun icin fazla Maas almam lazim
Daha cuma Bos gorunuyordu günüm.

Aksam yemegi yapasim yok. Somon cikarmistim kendime fakat iste de somon vardi. Tika basa doluyum. Buzlukdan cikarmistim. Ne olacak simdi o

Evdekilere tazefasulye ve patates puresi var. Kimse somon istemiyor.

Sen niye istifayi basasin var ?

ay ne bileyim, cogu arkadasim is degistiriyor, kiskandim ha ha

somonu bugun cikardiysan yarina da bekler ya.

yarina pirasali somon yapalim mi, hem ketoya da gayet uygun.

Bu klavye beni deli ediyor surekli mesaj duzenliyorum
Benim tus takimlari da beni...klavyem turkce klavyeye gecemiyor.eskiden oluyordu isteyince q klavye isteyince f ye geciyordum.simdi takildi kaldi.o yuzden benim karakterler hep boyle... bu sekil okumak durumundasiniz takimcak

Benim tus takimlari da beni...klavyem turkce klavyeye gecemiyor.eskiden oluyordu isteyince q klavye isteyince f ye geciyordum.simdi takildi kaldi.o yuzden benim karakterler hep boyle... bu sekil okumak durumundasiniz takimcak
Benimki oluyor Ama turkceyi sadece burda kullaniyorum somon diyorum simon diyor

Arrietty_ H3RA_

simdi uygulamaya gore tahmini olarak:

47 gr carb
80 gr protein
100 gr yag olmus

1450 civari da calori almis olucam. 17 saat de aclik yapmis oldum sabah ilk ogune kadar. Ketosise girmis miyimdir ki? ya da bu ketosise ne zaman giriliyor? basladigimdan beri 50 gr altindayim karb olarak ama oyle 20 lere de inemedim

yarinki tarti sonucunu acayip merak ediyorum.

Ketosize olup olmadığını ölçebileceğin çubuklardan behsetmişti diyetisyen. Hamilelik testi gibi uyguluyormuşsun.
Halsizlik arada baş ağrısı gibi belirtilerin var mı?
Bunlarda belitileriymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…