Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam kızlar çok yoğun bir hafta sonuydu. Bugün gün boyu eğitim vardı, şimdi de misafirim gelecek. Çok giremiyorum kusura bakmayın.

Cumartesi menüm
Kahvaltı 11:00
25 gr kavurma
1 adet haşlanmış yumurta
3-4 zeytin
1 dl kaşar peyniri

Türk kahvesi

Akşam 20:00
1 kepçe bezelye yemeği
2 yk havuç tarator
1 yk pilav
50 gr döner

10.250 adım

Pazar menüm
14:00
1 yumurta ile pastırmalı yumurta
30 gr kavurma
1 tk elma pekmezi (şekersiz)
1 dl beyaz peynir
İnce bir dl kaşar peyniri

Türk kahvesi
1 adet muz
1 ad maden suyu

Adımlarımı gün sonunda ekleyeceğim
Arrietty_

Yok ya ne diyetisyeni kendi halimde takılıyorum
Sizinleyim baby

Çok geçmiş olsun

Bugünün menüsü unutuyorum yarına kalırsa
Kahvaltı öğleye doğruydu
Bir dilim ekmek, 3yk havuç salatası, yumurta salatası 2 yk kadar, 2yk lor kavurması,5 yeşil zeytin,
Öğle sonu misafirlik yedim

Bir kase kısır, birkaç turp, yarım börek,yarım poğaça (poğaça küçüktü,
Akşam eve geldik komşum kabak tatlısı verdi, tamda acligima denk geldi çok severim misafirliğe ki irmik tatlısını yememistim ama kabağa dayanamadım iki diliminden yedim bol cevizli
Akşam
Bir kase tarhana çorbası ,haşlanmış et
Bir porsiyon

Bir buçuk litre ye yakın su

Biraz özenmiş olabilirim

AA simdi gordum bunu. Pili cikarip tekrar denedin mi tartilmayi ? Hedef valla gecen haftayi yakalamak anca olur

Günaydın kızlar tartildim şuan tam 91 kiloyum resmen 10 kilo dan fazla geri aldım ama yedim şimdi hakkını vereyim yemeden alinmiyo doğal olarak cumaya hedef 90 diyelim böyle mi yaziyoduk canım Arrietty_

Tartilamadan ciktim evden bugun disarilardayim hep. Annemi doktora goturecegim.kahve cay leblebi corba ile gecistirebilirsem aksam a da mercimek corbasi hazirladim.bugunu boyle atlatabilirim insallah bakalim

Günaydın kızlar tartildim şuan tam 91 kiloyum resmen 10 kilo dan fazla geri aldım ama yedim şimdi hakkını vereyim yemeden alinmiyo doğal olarak cumaya hedef 90 diyelim böyle mi yaziyoduk canım Arrietty_
Dikkat etmeyince hooop geri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…