• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın kızlar tartildim şuan tam 91 kiloyum resmen 10 kilo dan fazla geri aldım ama yedim şimdi hakkını vereyim yemeden alinmiyo doğal olarak 😄 cumaya hedef 90 diyelim böyle mi yaziyoduk canım Arrietty_ Arrietty_
Günaydın
ne yapacağını bilerek başlayacaksın bu defa.
İşin daha kolay öncekine göre. 😉

Gunaydin kizlar,
cheesecake imi yedim bekliyorum :KK53::KK53::KK53:

oyle boyle doyurucu degil,
ogleni biraz gece cekip aksami atlamak gibi bir hedefim var bugunluk.
zaten ogleden sonra da dis seansim var, ondan sonra hic birseyler yemege calisip keyfimi kacirmayayim.

Kizlar 2 gundur kardesimde dag bayir yurudum gene, sadece on bin adim da atsam evde yurumekten cok fark etti, bizim buralar hep duzluk malum.

inanin suan her kas grubum agriyor.
eger cevrenizde oyle dag tepe varsa haftasonu aktivitesi yapin muhakkak, soguk havalarda ekstra etkili, spor salonuna gitmekten daha cok etkili olur emin olun.

Günaydın ben geldim. Dün akşam kaçamak yapıp ekmek falan yedim sabah yarım kilo az çıktım. Her gün kaçamak mı yapsam🤔 :KK70:

Eklentiler

• C1FA293B-A790-47FF-989B-3F46E847E59D.webp
    C1FA293B-A790-47FF-989B-3F46E847E59D.webp
    119,3 KB · Görüntüleme: 29
Dogal tatlandiricilar olur ya. Mapple syrup, agave syrup falan da kullanılmış baska tariflerde.

Ama bu cheesecake sana zaten agir gelir, cok yağlı 😄 bunu sabah yiyorsun tum gün acikmiyorsun 😅
Haklısın bana ağır gelir zaten tatlı bişeyi yiyemiyorum, ekşiciyim ben😁
Kizlar 2 gundur kardesimde dag bayir yurudum gene, sadece on bin adim da atsam evde yurumekten cok fark etti, bizim buralar hep duzluk malum.

inanin suan her kas grubum agriyor.
eger cevrenizde oyle dag tepe varsa haftasonu aktivitesi yapin muhakkak, soguk havalarda ekstra etkili, spor salonuna gitmekten daha cok etkili olur emin olun.
Ben size boşuna demiyorum tırmanın diye😉

Dün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım bugün kendimi daha zinde hissediyorum. Hayatta olduğumu hissettim. Hareketsiz olunca üzerime toprak atsınlar kendimi ölü gibi hissediyorum çünkü. :confused::confused:
Bugün dışarda işlerim var ama yürüyüşe vakit ayırcam. Bana fiziksel ve ruhsal olarak en iyi gelen şey hareket. 😉
Akşam için yemek planı yapmam lazım, I need inspiration, siz ne yapacaksınız?

Dün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım bugün kendimi daha zinde hissediyorum. Hayatta olduğumu hissettim. Hareketsiz olunca üzerime toprak atsınlar kendimi ölü gibi hissediyorum çünkü. :confused::confused:
Bugün dışarda işlerim var ama yürüyüşe vakit ayırcam. Bana fiziksel ve ruhsal olarak en iyi gelen şey hareket. 😉
Akşam için yemek planı yapmam lazım, I need inspiration, siz ne yapacaksınız?

gecen soyle bir sote yapmistim, tadi hala damagimda kaldi

ispanak + tavuk + mantar + sogan + krema.

Yarin aksama planim durum icine kiymali harc (kendime sebzeden durum aldim sonunda).
Yaninda da karisik sebze sote wokta.

Carsambaya planim da tahinli ekmek yapip acuka ile (bizim oralarda fakir sucugu denir) gommek :)
Arrietty_ Arrietty_ olar mi?

Son düzenleme:
Back