6 beslenme miGunaydin kizlar
Yine 6beslenme cantasi hazirladim
Gidip cocuklari uyandiracagim simdi.
Zar challengine hic ilgi yok. Hatta takimca spora ilgi yok
O yuzden yerimizde sayiyoruz bence
Ben 2 hazirladim sabah felegim sasti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 beslenme miGunaydin kizlar
Yine 6beslenme cantasi hazirladim
Gidip cocuklari uyandiracagim simdi.
Zar challengine hic ilgi yok. Hatta takimca spora ilgi yok
O yuzden yerimizde sayiyoruz bence
Aynen öyle inşallah verince daha bu kadar yemeyecemDikkat etmeyince hooop geri geliyor![]()
Çıkartıp taktım yine aynı, çatır çatır almışım bir haftada o kadar kiloyu.AA simdi gordum bunu. Pili cikarip tekrar denedin mi tartilmayi ? Hedef valla gecen haftayi yakalamak anca olur![]()
GünaydınGünaydın kızlar tartildim şuan tam 91 kiloyum resmen 10 kilo dan fazla geri aldım ama yedim şimdi hakkını vereyim yemeden alinmiyo doğal olarakcumaya hedef 90 diyelim böyle mi yaziyoduk canım
Arrietty_
Aynen öyle canim o yüzden içim de rahatGünaydın
ne yapacağını bilerek başlayacaksın bu defa.
İşin daha kolay öncekine göre.![]()
3kiza 3ogluma6 beslenme mi
Ben 2 hazirladim sabah felegim sasti![]()
Sessizlikden belli oluyor zatenGunaydin
Haftasonu dagittim![]()
Carsamba kontrol tartisi, cumartesi normal tarti günü oldu.Günaydın kızlar tartildim şuan tam 91 kiloyum resmen 10 kilo dan fazla geri aldım ama yedim şimdi hakkını vereyim yemeden alinmiyo doğal olarakcumaya hedef 90 diyelim böyle mi yaziyoduk canım
Arrietty_
Bende diyorum niye kimse atmiyo kilo sunu tamam çarşamba yine tartılirim bendeCarsamba kontrol tartisi, cumartesi normal tarti günü oldu.
Sessizlikden belli oluyor zatendagitma konusunda tek oldugunu dusunmuyorum
![]()
Haklısın bana ağır gelir zaten tatlı bişeyi yiyemiyorum, ekşiciyim benDogal tatlandiricilar olur ya. Mapple syrup, agave syrup falan da kullanılmış baska tariflerde.
Ama bu cheesecake sana zaten agir gelir, cok yağlıbunu sabah yiyorsun tum gün acikmiyorsun
![]()
Ben size boşuna demiyorum tırmanın diyeKizlar 2 gundur kardesimde dag bayir yurudum gene, sadece on bin adim da atsam evde yurumekten cok fark etti, bizim buralar hep duzluk malum.
inanin suan her kas grubum agriyor.
eger cevrenizde oyle dag tepe varsa haftasonu aktivitesi yapin muhakkak, soguk havalarda ekstra etkili, spor salonuna gitmekten daha cok etkili olur emin olun.
Dün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım bugün kendimi daha zinde hissediyorum. Hayatta olduğumu hissettim. Hareketsiz olunca üzerime toprak atsınlar kendimi ölü gibi hissediyorum çünkü.
Bugün dışarda işlerim var ama yürüyüşe vakit ayırcam. Bana fiziksel ve ruhsal olarak en iyi gelen şey hareket.
Akşam için yemek planı yapmam lazım, I need inspiration, siz ne yapacaksınız?
Senin gibi olabilmek isterdim canim beslenmeni cok guzel yonetiyosunYok ya ne diyetisyeni kendi halimde takılıyorum
Sizinleyim baby
2 de saglikla kapanan bir gun sahaneMenumu yazayim, gunumu kapatayimArrietty_
08.30
Keto cheesecake, yaban mersini ile
Arada 2 avuc kuruyemis
14.15
ispanakli yumurta, yaninda cok az yesillik