Fit Club 🏋🏻‍♀️

Süpersin valla bravo

Bi yerlerde kalsin yag da arada ugra böyle, yoksa terk edeceksin bizi

Vakumla bakalim

Ameliyatın üzerinden tam bir ay geçti bugünden itibaren adım hedefim her gün 10.000 olacak inşallah. Kaplumbağalıktan da terfi ettim henüz tavşan değilim ama aralarda bir yerdeyim çok şükür

Akşam yemeğim

Eklentiler

• 512D0310-BD3C-4132-A8B6-CC2B1CB59585.webp
    129,3 KB · Görüntüleme: 31
Adımlarımı tamamladım

Eklentiler

• 438746C2-ED6D-4D9B-BAAC-44646A168F30.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 29
Gunaydin
Dün firsat bulamadim.

Reformer canimi cikardi
Karin bolgem,bacaklarim,kollarim agriyor
Dun baya ders vardi,hocalarina gore secmistim. Bu kadin cok zorluyor, bilerek sectim yani

Dunki menum

Sabah son eggloaf ile kasarli ,tavuk salamli sandevic
Salatalik ve zeytin

Ara
Son Kare bitter

Aksam
2dilim keto soganli
Salata

Su 1, 5 L
Spor
45 dk reformer pilates
30dk yürüyüs
6500 adim, foto yok saat ile oldugu icin telefonumu ile uyusmuyor

Günaydın kızlar,
Ben günü kapattım

Arrietty_

11.00
1 tabak Pastirmali yumurta
2 avuc ici kadar Peynir
7-8 Zeytin
Avuc ici kuruyemis
1 dilim elma
1 dilim portakal
Az az havuc, salatalik, yer lahanasi

12.00
Kremali kahve
2 kare bitter

Sabah 1 saat yürüyüşum var cocuklarla hafif tempo,
Su an 7 bin adimdayim, yola çıkıyoruz, 5 saat araçta oturmaca, o yüzden 10 bine tamamlasam yetecek.

Iyi akşamlarr kizlarr ben geldimm yarından itibaren inşallah başlıyorum yeniden yarın tartilip yazacağım sistem aynımı bilmiyorum pazartesi cuma mı tartı günleri ama hazır olun baya aldım.neyse sizle veririm ben biliyorum bana tavsiyeleriniz neler yeni baslamis gibi

Hosgeldin aysem
Bence ilk hafta hafif yürüyüşle basla, sonra performansina gore bir spor plani yaparsin.

Senin beslenmen ayrıldığında gayet güzeldi, o tarz devam etldebilirsin canım. Istersen kisa süreli if de dusunebilirsin ama sanki if sana pek uymamisti, yanlis hatirlamiyorsam.

Hosbuldumm alys imm evet biraz adımlara yürüyüş tarzı yapıyım ilk başta. Direk if ten baslamayim da biraz alisinca diğer hafta olabilir .

Günaydın iyi pazarlar
Yarım saat tempolu yürüyüş yapıldı bayada hızlı bir tempoyla yürüdük eşimle beraber meyveli yulaflı kahvaltımıda yaptım vitaminlerimi de içtim bugün elhamdülillah çok daha iyi hissediyorum. Ben de günlük 10.000 adım 30 sn wallsit ve beslenmeme eskisi gibi devam etmek istiyorum diğer sporları da kayakdan sonra ekleyeceğim. Dünden itibaren wallsit ekledim çünkü karın kaslarının kullanılmadığı bir hareket, yavaş yavaş karın kaslarını kullanmadığım hareketleri eklemek istiyorum.
Her geçen gün kendimi daha normal hissediyorum karnımdaki bandajı görmesem ameliyat olduğumu unuttum bile.

Arrietty_ LadyMiami

Bakin yarin sabah icin bu tarifle cheesecake yapicam. Sosunu yapmayi düşünmüyorum. Onun yerine sadece meyve koyarim üstüne. Nasil sizce? Daha iyi tarifiniz varsa (ve de kolay ve az malzemeli tabiki) alırım

Çok teşekkür ederim tamm yapmaya çalışacağım dediklerini. Yapacağım da inşallah

Bence çok güzel görünüyor sos yerine taze meyveler koyabilirsin üzerine, mesela yabanmersini veya çilek dilimleri çok güzel olur. Yalnız ben Erythritol be bilmiyorum bakcam şimdi neymiş.

It can cause digestive issues.

Due to their unique chemical structure, your body can’t digest them, and they pass unchanged through most of your digestive system, until they reach your colon.

In your colon, they’re fermented by the resident bacteria, which produce gas as a byproduct.

Consequently, eating large amounts of sugar alcohols may cause bloating and digestive upset.

Bu durumda midem hassas olduğu için bir risk taşıyor dikkatli olmam gerekiyor o yüzden bu malzemeyi kullanamam ama onun yerine bal falan kullanılabilir bala alerjim yok çünkü.

Ameliyatın üzerinden tam bir ay geçti bugünden itibaren adım hedefim her gün 10.000 olacak inşallah. Kaplumbağalıktan da terfi ettim henüz tavşan değilim ama aralarda bir yerdeyim çok şükür
zaman ne cabuk geciyor dimi
haftasonu ne bulduysam yedigim icin menu yazamiyorum malesef

Dogal tatlandiricilar olur ya. Mapple syrup, agave syrup falan da kullanılmış baska tariflerde.

Ama bu cheesecake sana zaten agir gelir, cok yağlı bunu sabah yiyorsun tum gün acikmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…