Selam kızlar
Günlerim evde olmama rağmen o kadar yoğun ki doğru dürüst dinlenmeye vaktim olmuyor. Nasılsınız?
Benim klasik rutinlerim devam ediyor. Sabah sporlarına devam.
Göbek bölgesi hariç kaslandimbacaklarım özellikle benim için ideal kıvama geldiler. 27 beden kot pantolon giymeyi özlemişim. Bütün eski kotlarımı sorunsuzca giyiyorum. Göbek ayakta dururken sıkıntı yok oturunca çıkıyor uyuz oluyorum hala
Vacuum deniyorum olumlu sonuç alırsam yazarım 2 haftaya ama alkolü kesmeden zor sanırım sonuç almak.
Ne olduğunu anlamak ıcın yaklaştırdım
Ara öğün
Marul, şeker soğan, yarım avokado ve İtalyan sosNe olduğunu anlamak ıcın yaklaştırdımtam olarak ne var içinde
Afiyet olsunMarul, şeker soğan, yarım avokado ve İtalyan sos
Iyi akşamlarr kizlarr ben geldimm yarından itibaren inşallah başlıyorum yeniden yarın tartilip yazacağım sistem aynımı bilmiyorum pazartesi cuma mı tartı günleri ama hazır olun baya aldım.neyse sizle veririm ben biliyorum bana tavsiyeleriniz neler yeni baslamis gibi
Hosbuldumm alys immHosgeldin aysem
Bence ilk hafta hafif yürüyüşle basla, sonra performansina gore bir spor plani yaparsin.
Senin beslenmen ayrıldığında gayet güzeldi, o tarz devam etldebilirsin canım. Istersen kisa süreli if de dusunebilirsin ama sanki if sana pek uymamisti, yanlis hatirlamiyorsam.
Çok teşekkür ederimOooo sen işi çözmüşsün
Her gün 15 ya da 20 dakika kadar ağırlık kaldırabilirsen, mesela bacak hareketleri var wal sit, squat gibi, onları da yapabilirsen zamanla inceldiğini göreceksin, kilo vermesen bile incelirsin çünkü yağ kaybedersin. Bir yandan da dediğim gibi bizim yediklerimize bakarak alışkanlıklarını da yavaş yavaş değiştirmeye çalış, Bu sayfada çok güzel çok sağlıklı beslenen arkadaşlar var, alışkanlıkların değiştikçe zaten hem bebek emziriyorsun hem de yaşın çok genç mutlaka kilo verirsin inşallah.
Bence çok güzel görünüyor sos yerine taze meyveler koyabilirsin üzerine, mesela yabanmersini veya çilek dilimleri çok güzel olur. Yalnız ben Erythritol be bilmiyorum bakcam şimdi neymiş.Arrietty_ LadyMiami
Bakin yarin sabah icin bu tarifle cheesecake yapicam. Sosunu yapmayi düşünmüyorum. Onun yerine sadece meyve koyarim üstüne. Nasil sizce? Daha iyi tarifiniz varsa (ve de kolay ve az malzemeli tabiki) alırım
Keto New York Style Cheesecake
Learn how to make this amazing Keto New York Style Cheesecake recipe that has less than 5 grams of carbs per serving. This keto cheesecake tastes AMAZING and takes just a few minutes to prepare.ohsofoodie.com
zaman ne cabuk geciyor dimiAmeliyatın üzerinden tam bir ay geçti bugünden itibaren adım hedefim her gün 10.000 olacak inşallah. Kaplumbağalıktan da terfi ettim henüz tavşan değilim ama aralarda bir yerdeyim çok şükür
It can cause digestive issues.
Due to their unique chemical structure, your body can’t digest them, and they pass unchanged through most of your digestive system, until they reach your colon.
In your colon, they’re fermented by the resident bacteria, which produce gas as a byproduct.
Consequently, eating large amounts of sugar alcohols may cause bloating and digestive upset.
Bu durumda midem hassas olduğu için bir risk taşıyor dikkatli olmam gerekiyor o yüzden bu malzemeyi kullanamam ama onun yerine bal falan kullanılabilir bala alerjim yok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?