- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
Aynen öyle yapicamBence çok güzel görünüyor sos yerine taze meyveler koyabilirsin üzerine, mesela yabanmersini veya çilek dilimleri çok güzel olur. Yalnız ben Erythritol be bilmiyorum bakcam şimdi neymiş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle yapicamBence çok güzel görünüyor sos yerine taze meyveler koyabilirsin üzerine, mesela yabanmersini veya çilek dilimleri çok güzel olur. Yalnız ben Erythritol be bilmiyorum bakcam şimdi neymiş.
Eklerim kuzum sorun degil
Sen o komsuya bakma. Resmen sabote ediyor. Hep Boyle dedikleri icin kaldik dombili
Menunu begendim. Bir sIkIm tarhanada süt olsun
Selam canim.
Tartil yinede.
Benimde dün olmam gerekiyordu. Ugrayan yok. Adidas sonra 2 gün gec gelmeye basladi sanki. Asla sasmazdi
Afiyet olsun.
Basliyorsun dimi bugun ketoya ?
Guzel liste. Diyetisyen ile tarti günün var mi ?yoksa bizimle birlikte cumartesi tartilmaya devam mi ?
Hellø beybisi
He Boyle bahaler ile tontili olsa gel okey mi
Bana derken sende benim gibi olacaksin![]()
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar...
Diyet menüm yok. Çok kötü hastayım yatıyorum dünden beri. Dün 1 haşlanmış yumurta yedim başka bi şey yok boğazım fena sadece ılık su ve süt içiyorum 4 bardak süt içtim 2 günde
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun
Biraz özenmiş olabilirimBugünün menüsü unutuyorum yarına kalırsa
Kahvaltı öğleye doğruydu
Bir dilim ekmek, 3yk havuç salatası, yumurta salatası 2 yk kadar, 2yk lor kavurması,5 yeşil zeytin,
Öğle sonu misafirlik yedim
Bir kase kısır, birkaç turp, yarım börek,yarım poğaça (poğaça küçüktü,
Akşam eve geldik komşum kabak tatlısı verdi, tamda acligima denk geldi çok severimmisafirliğe ki irmik tatlısını yememistim ama kabağa dayanamadım iki diliminden yedim bol cevizli
Akşam
Bir kase tarhana çorbası ,haşlanmış et
Bir porsiyon
Bir buçuk litre ye yakın su
AA simdi gordum bunu. Pili cikarip tekrar denedin mi tartilmayi ? Hedef valla gecen haftayi yakalamak anca olurEki Görüntüle 2984308
Geçen hafta 58.75
Bugün 60.25
Fark +1.5 kg
Selam kızlar benim tartı çıldırmış olmalı.
Sabahtan bu yana kaç defa tartıldım bir hata mı var diye. Sabah 61 leri bile gördüm.
Tüm hafta içi yediklerimi tartsan bu kadar fark etmez. Niye böyle oldu anlamadım, reglide bitmek üzere ödemide çok kalmamıştır.
Arrietty_ buna ne hedef konur ki
![]()
Dikkat etmeyince hooop geri geliyorGünaydın kızlar tartildim şuan tam 91 kiloyum resmen 10 kilo dan fazla geri aldım ama yedim şimdi hakkını vereyim yemeden alinmiyo doğal olarakcumaya hedef 90 diyelim böyle mi yaziyoduk canım
Arrietty_