• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Senin komşun bana görümcemi hatırlattı. Sürekli ben kiloma dikkat ediyorum yedigime içtiğime dikkat ediyorum diye dalga geçer ve sürekli bir şeyler yedirmeye çalışır açıkçası ardında bir art niyetlik sezmeye başladım.
Bizler sağlıklı beslenelim fit olalım diye çaba sarf ederken etrafımızdaki insanlar özellikle de hem çaba sarf etmeyip hem de kilolu olan insanlar maalesef art niyetli olabiliyorlar dikkat etmek lazım.
Fena gorumceymis. Malesef çevre çok etkiliyir. Geçenler de bir teyze geldi. Pandemiden dolayı görmemiştik. Yuzzume karşı çok kilo almışsın,en son gördüğümde böyle degildin,dedi Bı tuhaf da olmadım degil. Sağolsun eşimin teyzesi kızı sen verirsin o kiloları emziriyorum şimdi diyerekten moral vermiş gibi oldular ama ben tabi baya canım sıkıldı. Keyfimden almadım o kiloları ben de farkındayım ama yuzumede denmesi biraz uzdu

Emzirdigim için ben yapamayabilirim. Ekstadan spor yapabilirim. Belki ozaman olabilir. Bir ara kalori hesaplayayim dedim olmadı. Ama yinede yediklerini. Kalorisini takip ediyorum , ne nekadar kalorili diye.
Bence de sporu artırman yeterli emzirmek de kalori kaybettirir zaten.
Ay harika! Herkes olmayana özeniyor. Siz güneşe özeniyorsunuz ben de kara özeniyorum. 🥰🥰🥰

Fena gorumceymis. Malesef çevre çok etkiliyir. Geçenler de bir teyze geldi. Pandemiden dolayı görmemiştik. Yuzzume karşı çok kilo almışsın,en son gördüğümde böyle degildin,dedi Bı tuhaf da olmadım degil. Sağolsun eşimin teyzesi kızı sen verirsin o kiloları emziriyorum şimdi diyerekten moral vermiş gibi oldular ama ben tabi baya canım sıkıldı. Keyfimden almadım o kiloları ben de farkındayım ama yuzumede denmesi biraz uzdu
Çok haklısın ama senin zaten bebeğin var ve emziriyorsun seninkisi biraz daha zaman alacak ama vazgeçme yavaş yavaş en azından alışkanlıklarını değiştirirsen emzirmeyi bıraktığında hızla verirsin. İkincisi etraftaki insanlar gerçekten çok acımasız ve bir çoğunun da art niyetli olduklarına inanmaya başladım. Bizim elemanlar mesela fit olmak için hiçbir şey yapmıyorlar hatta ben yardım etmeye çalışıyorum hadi gel birlikte yürüyelim falan diye motive etmeye çalışıyorum ama zerre motivasyon yok ona rağmen benim zayıf olmamdan hiç hoşlanmıyorlar mesela yüzüme karşıda söylüyorlar, gerçi en azından dürüstler. 🤣🤣🤣
Sen yinede komşularına etrafına sana söylenenlere aldırmadan yavaş yavaş sağlıklı yöne doğru alışkanlıklarını değiştir kilo vermeyi de çok kafana takma o kendiliğinden olacak zaten bir de sporunu artırırsan harika olur.

İtiraf etmeliyim ki yulafkolik olmuşum. Yemediğim zaman tok hissetmiyorum. Öğlen yemeğinde hafif bir şey yerim artık.

Eklentiler

• 7CAA8C2D-0AAC-46A4-8CFF-EED2A8F0F660.webp
    7CAA8C2D-0AAC-46A4-8CFF-EED2A8F0F660.webp
    179 KB · Görüntüleme: 32
Emzirdigim için ben yapamayabilirim. Ekstadan spor yapabilirim. Belki ozaman olabilir. Bir ara kalori hesaplayayim dedim olmadı. Ama yinede yediklerini. Kalorisini takip ediyorum , ne nekadar kalorili diye.
Emzirince daha iştahlı oluyor insan 🤗 zamanla verırsın sen

12AC0843-21BD-4BEE-8A6C-D8799618DAED.webp

Geçen hafta 58.75
Bugün 60.25
Fark +1.5 kg

Selam kızlar benim tartı çıldırmış olmalı.
Sabahtan bu yana kaç defa tartıldım bir hata mı var diye. Sabah 61 leri bile gördüm. 🙁
Tüm hafta içi yediklerimi tartsan bu kadar fark etmez. Niye böyle oldu anlamadım, reglide bitmek üzere ödemide çok kalmamıştır.
Arrietty_ Arrietty_ buna ne hedef konur ki 🤦🏼‍♀️🤷‍♀️

Bugün çok acıktım regl etkısı de var tabıı tarçınlı son 1 tam yesıl elma da yıyıp yürüyüşe cıkıp uyumalıyım ...ıns bozmadan dayanırım

Eki Görüntüle 2984308
Geçen hafta 58.75
Bugün 60.25
Fark +1.5 kg

Selam kızlar benim tartı çıldırmış olmalı.
Sabahtan bu yana kaç defa tartıldım bir hata mı var diye. Sabah 61 leri bile gördüm. 🙁
Tüm hafta içi yediklerimi tartsan bu kadar fark etmez. Niye böyle oldu anlamadım, reglide bitmek üzere ödemide çok kalmamıştır.
Arrietty_ Arrietty_ buna ne hedef konur ki 🤦🏼‍♀️🤷‍♀️

Benim tarti da bozuk 😬

Arrietty_ Arrietty_

10.30
Tereyagli 1 yumurta
8 zeytin
Az az salatalik, havuc, yer lahanasi
2 avuc kuruyemis
Avyc ici peynir

Ara
2 kare bitter

17.00
Tantuni iç malzeme sadece
4 cigkofte, yeşillik
1 bardak ayran
4 yk narlı mini kase yogurt
1 mini kase çekirdek
1 maden suyu

10 bin adım, dag tepe cok yorulmuşum valla
IMG_20220108_185355.webp

Çok haklısın ama senin zaten bebeğin var ve emziriyorsun seninkisi biraz daha zaman alacak ama vazgeçme yavaş yavaş en azından alışkanlıklarını değiştirirsen emzirmeyi bıraktığında hızla verirsin. İkincisi etraftaki insanlar gerçekten çok acımasız ve bir çoğunun da art niyetli olduklarına inanmaya başladım. Bizim elemanlar mesela fit olmak için hiçbir şey yapmıyorlar hatta ben yardım etmeye çalışıyorum hadi gel birlikte yürüyelim falan diye motive etmeye çalışıyorum ama zerre motivasyon yok ona rağmen benim zayıf olmamdan hiç hoşlanmıyorlar mesela yüzüme karşıda söylüyorlar, gerçi en azından dürüstler. 🤣🤣🤣
Sen yinede komşularına etrafına sana söylenenlere aldırmadan yavaş yavaş sağlıklı yöne doğru alışkanlıklarını değiştir kilo vermeyi de çok kafana takma o kendiliğinden olacak zaten bir de sporunu artırırsan harika olur.
Teşekkür ederim canm.bence kiskaniyorlardir😊 teşekkürler beni çok iyi bilgilendirdi motive ettin. Allah razı olsun. Güzel şeyler duymayali çok oldu sağlıklı beslenme zayıflama konusunda. Birçok alışkanlığını devistirdim ama yinede nefsime yenik dusebiliyorum arada.cer4z konusunda🙈 Kararlıyım . Kendimi biraz incelmiş hissediyorum ama tartilda da görsem artık diyorum. İnşallah sporuna da zaman ayırma imkanım olur

Sanırım öğlen yemeği yemeyeceğim, ne zaman yulaf yesem saatlerce acıkmıyorum çünkü. Yediğim meyveli yulafı öğlene sayıp direk akşam yemeği yiyecem, çocuklar spagetti istiyorlar ben kendiminkine bol sebze koyarım az makarna koyar dengelerim. :cool:

Protein yaptım 3 gün 3 4 günde bu şekılde sonra yıne protein ...90 lardan böyle inmiştim mecbur yine geri döndüm
Oooo sen işi çözmüşsün😋😋
Teşekkür ederim canm.bence kiskaniyorlardir😊 teşekkürler beni çok iyi bilgilendirdi motive ettin. Allah razı olsun. Güzel şeyler duymayali çok oldu sağlıklı beslenme zayıflama konusunda. Birçok alışkanlığını devistirdim ama yinede nefsime yenik dusebiliyorum arada.cer4z konusunda🙈 Kararlıyım . Kendimi biraz incelmiş hissediyorum ama tartilda da görsem artık diyorum. İnşallah sporuna da zaman ayırma imkanım olur
Her gün 15 ya da 20 dakika kadar ağırlık kaldırabilirsen, mesela bacak hareketleri var wal sit, squat gibi, onları da yapabilirsen zamanla inceldiğini göreceksin, kilo vermesen bile incelirsin çünkü yağ kaybedersin. Bir yandan da dediğim gibi bizim yediklerimize bakarak alışkanlıklarını da yavaş yavaş değiştirmeye çalış, Bu sayfada çok güzel çok sağlıklı beslenen arkadaşlar var, alışkanlıkların değiştikçe zaten hem bebek emziriyorsun hem de yaşın çok genç mutlaka kilo verirsin inşallah.

Spor ;40 dk ağırlık (regl e rağmen mecburum )
9 bın adım
2.5 l su

Eklentiler

• 8AF122F1-CE9F-4489-8464-D9F42DE95E04.webp
    8AF122F1-CE9F-4489-8464-D9F42DE95E04.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 33
Selam kızlar
Günlerim evde olmama rağmen o kadar yoğun ki doğru dürüst dinlenmeye vaktim olmuyor. Nasılsınız?
Benim klasik rutinlerim devam ediyor. Sabah sporlarına devam.
Göbek bölgesi hariç kaslandim 😀 bacaklarım özellikle benim için ideal kıvama geldiler. 27 beden kot pantolon giymeyi özlemişim. Bütün eski kotlarımı sorunsuzca giyiyorum. Göbek ayakta dururken sıkıntı yok oturunca çıkıyor uyuz oluyorum hala 😀
Vacuum deniyorum olumlu sonuç alırsam yazarım 2 haftaya ama alkolü kesmeden zor sanırım sonuç almak.

Back