Ben iyileştim eşim hasta oldu dolayısıyla yine evdeyim ama zaten dışarısı çok sıcak, sevmiyorum sıcağı zaten korse takıyorum ya daha da sıcak geliyor bana.gunaydin miamili
sabah o kadar zor kalktim ki, sabah 8de hala karanlikti, bolca yagmur ve ruzgarli ayrica.
d vitamini dozunu artirdim yine
sen nabiyon, guneslen bizim icin
Ben iyileştim eşim hasta oldu dolayısıyla yine evdeyim ama zaten dışarısı çok sıcak, sevmiyorum sıcağı zaten korse takıyorum ya daha da sıcak geliyor bana.
Ben meyveli yulaf yer yemez hemen tuvalete gidiyorum.
Sana gelsin fotolar. Dışarı çıkıp da çektim bayağı serin aslında sıcak değil daha sabah erken olduğu için hava ısınmamış. Ben de sıcak seviyorum ama yazın burası anormal sıcak oluyor ve sürekli yağmur yağıyor çekilmiyor. Şimdi en güzel zamanı aslında Türkiye’nin Haziran ayı gibi.peh
ben de sogugu sevmiyom, geldim yerlestim soguk memlekete
simdiden yaz tatili hayali kuruyorumbu sefer renk degistirmeden donmek yok
Marulun üzerine elma sirkesi gezdir çok lezzetli bir sirke. Bazen ben içine yeşil elma da dilimliyorum ekşi elma inanılmaz güzel oluyor.Akşam daha hafif birşeyler yersen dengelersin diye düşünüyorum. Bende a önce zor tutum kendimi komşum geldi kahveye çekirdek ceviz kuruincir hepsinden çıkardım. Dur tomrs dedim içimden azar azar tattım. Tam emzirme sonrası olsaydı senin gibi ondan bundan iyi e kaybedersin kendimi. Bakalım bende savaşıyor um nefsimle kim kazanacak. Az önce marul atistirdim.iyi geldi gibi
Okey öyle düşüneyim harikasınAzaldı ama hala var maalesef.
Yani test yaptırmak bize hiçbir şey kazandırmayacak ki bildiğimiz Omikron da olsa bir çeşit grip sonuçta tedavisi de aynı burada değişen bir şey yok bol C vitamini antibiyotik aldım zaten bol su içiyorum hareketli davranıyorum şimdi de eşim hasta oldu omikron da olabilir yani belirtileri benziyor ama test yaptırmanın bir anlamı yok gerçekten en azından bize hiçbir şey kazandırmaz.
Zorlandığın zaman zayıfladığında ne kadar rahat sağlıklı ve güzel olacağını düşün çok işe yarıyor.
Bir gün herkes sirkeli Marulcu olacak
Ben meyveli yulaf yer yemez hemen tuvalete gidiyorum.
Çok teşekkür ederim canmMarulun üzerine elma sirkesi gezdir çok lezzetli bir sirke. Bazen ben içine yeşil elma da dilimliyorum ekşi elma inanılmaz güzel oluyor.
Zayıf olmayı en çok hafif ve rahat olduğu için seviyorum hiçbir yeri ağrımıyor insanın, rahat hareket edebiliyorsun yürüyebiliyorsun koşabiliyorsun kıyafetler rahat oluyor üzerine bol giyebiliyorsun dar giyebiliyorsun canının istediğini yapabiliyorsun ya, o yüzden çok rahat oluyor, bunu düşün ve kendini motive et ,düşünsene istediğin gibi kıyafetler giyebileceksin alışveriş yapmak daha zevkli olacak yürümek koşmak spor yapmak daha zevkli olacak bunları düşünürsen nefsine karşı savaşı sen kazanırsın. İnternetten sağlıklı alternatifler araştır ve adım adım alışkanlıklarını değiştir. Yapabilirsin, herkes yapabilir.
ne kadar guzel bir yerde yasiyosun canim harikaSana gelsin fotolar. Dışarı çıkıp da çektim bayağı serin aslında sıcak değil daha sabah erken olduğu için hava ısınmamış. Ben de sıcak seviyorum ama yazın burası anormal sıcak oluyor ve sürekli yağmur yağıyor çekilmiyor. Şimdi en güzel zamanı aslında Türkiye’nin Haziran ayı gibi.
Katilimcilar | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Toplam |
| 12.229 | 5.163 | 13.331 | 14.275 | 16.272 | 13.039 | ||
| 10.005 | 10.019 | 10.026 | 17.020 | 10.019 | 15.005 | ||
| 5.050 | 7.198 | 8.168 | 3.829 | 7.313 | 8.531 | ||
| 6.919 | 8.196 | 6.094 | 3.040 | 8.117 | 7.278 | ||
| 6.639 | 8.542 | 8.332 | 8.133 | ||||
| 8.061 | 16.732 | 18.839 | |||||
| 6.803 |
Cok guzel olmus bugunIyi aksamlar
Menum
Sabah 1.5 sahanda yumurta 1 tk bal 1 dlm ekmek 5 zeytin
Ara kahve
Ara yesilcay
Ara 1 elma 1 muz
Aksam
2 kepce corba
1 tabak pirincli enginar yemegi
Salata
Spor 6900 adim.
Afiyet olsunArrietty_
12.30
3 yumurta ile ıspanak
2 avuc kadar kuruyemis
16.30
Yeşil salata
5 6 dilim sucuk
Adimim cok az maalesef, yola çıkıyorum, aralarda yuruyup 5 bine bari tamamlamaya calisicam.
Niye Boyle oldu acepArrietty_ tartildim,
carsmba 55,8
bugun 56.4
yani veremesem bile almamam lazimdi, neden boyle oldu bilmiyorum.
Ama wc olayindan dolayi da olabilir diye devam edicem bu sekilde yine de.
biliyosun ben ekmek yeyince wc sorunum cozuluyor
foto cekemedim maalesef.
haftaya cumartesi hedefim 55.5
Eksi eksidir.
Enfes vallahi,afiyet olsun
pazartesi 62
guncel 60.95
Hic bilgim yok malesef :/Sabah tartildim hic gitmiyor ya.
Ben eskiden aksam yemeklerimin yaninda mutlaka yogurt tuketirdim.bazen baharatli bazen sade.
Kansizligim o dan mi ki diye bir suredir yogurt yemiyorum.
Acaba diyette kilo vermeye destekleyici etkisinin bununla ilgisi var midir ki.
Evet cok sıkı diyet yapmadam da gram oynamiyor ya.
Yarin tarti gunu...bu aksam 1 kase baharatli yogurt ve 1 tabak enginar yemeği dusunuyorum .bakalim ,insallah gitsin biraz ya...
Gecen hafta yilbasi diye cumaya almistikB
BEn bugün sanıyordum tartigununu,hay Allah
Teşekkür ederim kaptanSaol kuzum,aksam. Erken uyudum
Eksi eksidir.
Enfes vallahi,afiyet olsun
Harikasin
Boyle devam
Haftaya hedef var mi ?
Hic bilgim yok malesef :/
Gecen hafta yilbasi diye cumaya almistik
Sorun degil Ama ya.
Istersen yarin de tartil. Tartilmazsanda bugun ki kiloyu eklerim tabloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?