Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok aciktim.
Ogle yemegimi simdi yedim. 12.30 da salata yesem mi ?2saat sonra. Yoksa aksam 17 e kadar firsat yok yemeye.
Zaten tarti günü yarin
Sende bugunden tartilmadin mi ?
Ketoya hafta sonu başlıcam.ketoya ne zaman basliyorsun?
mantiya lafim yok da, insan arkadasi icin 2 tane yesillik yer,
saka bir yana liften yana cok az besleniyorsun, wc problemin de var, dikkat etmelisin.
bak salata ekleyemiyorsan su listeden bir seyler secebilirsin kendine uygun:
![]()
Yüksek miktarda lif içeren 13 gıda | Yeşilist | Herkes için yeşil
Kolesterolü düşürüp, kan şekerini azaltan lifli yiyeceklerden maalesef yeterli miktarda tüketilmiyor.www.yesilist.com
Hoşgeldin Ayşe, uzun zaman oldu görüşmeyeli.Sagol canimmsorma başıma aldım.bir bela yeniden üniversite okumaya başladım bir bebe ile . Optum hepinizi
Hosbuldum canımHoşgeldin Ayşe, uzun zaman oldu görüşmeyeli.
Çok sevindim üniversiteye başlamana, bende daldım yeniden eğitim deryasının içine.
Üniversite konusunda kararsızım ama.
Zaten bir diploman var cepte, kişisel gelişimle ilgi sertifikalarını artır diyorum kendime.
Kendimi oraya verebilmem için işi bırakmam lazım ama bu eğitimler içinde çok para lazım
Böyle bir kısır döngünün içindeyim![]()
bence ye salatanıCok aciktim.
Ogle yemegimi simdi yedim. 12.30 da salata yesem mi ?2saat sonra. Yoksa aksam 17 e kadar firsat yok yemeye.
Sabah tartildim hic gitmiyor ya.
Ben eskiden aksam yemeklerimin yaninda mutlaka yogurt tuketirdim.bazen baharatli bazen sade.
Kansizligim o dan mi ki diye bir suredir yogurt yemiyorum.
Acaba diyette kilo vermeye destekleyici etkisinin bununla ilgisi var midir ki.
Evet cok sıkı diyet yapmadam da gram oynamiyor ya.
Yarin tarti gunu...bu aksam 1 kase baharatli yogurt ve 1 tabak enginar yemeği dusunuyorum .bakalim ,insallah gitsin biraz ya...
Olabilir canim sağolcanim belki de probiyotik az geliyordur yogurdu cikarinca menuden.
Muhakkak probiyotik tuketin denir ya bagisak florasi icin.
Yogurt, kefir, sirkeli salata, fermante edilmis az tuzlu tursular, ... bunlari belki donusumlu dusunebilirsin.
yes benim o malesef ki bugun yine kendimi bitirdim ya boyle bisey olamazÇok pardontamamdır
![]()
bencede o yuzdendir yarin belki daha dusuk cikarsinArrietty_ tartildim,
carsmba 55,8
bugun 56.4
yani veremesem bile almamam lazimdi, neden boyle oldu bilmiyorum.
Ama wc olayindan dolayi da olabilir diye devam edicem bu sekilde yine de.
biliyosun ben ekmek yeyince wc sorunum cozuluyor
foto cekemedim maalesef.
haftaya cumartesi hedefim 55.5
BEn bugün sanıyordum tartigununu,hay AllahZaten tarti günü yarin
Sende bugunden tartilmadin mi ?
Akşam daha hafif birşeyler yersen dengelersin diye düşünüyorum. Bende a önce zor tutum kendimi komşum geldi kahveye çekirdek ceviz kuruincir hepsinden çıkardım. Dur tomrs dedim içimden azar azar tattım. Tam emzirme sonrası olsaydı senin gibi ondan bundan iyi e kaybedersin kendimi. Bakalım bende savaşıyor um nefsimle kim kazanacak. Az önce marul atistirdim.iyi geldi gibiyes benim o malesef ki bugun yine kendimi bitirdim ya boyle bisey olamaz
canim cok tatli istedi kedi dili muhallebili bisey yaptim muhallebisinden baya yedim simdilik 1 tane de kedi dili ayrica 1 kase soslu fistik ve leblebi oruc tutarken o kadar rahatimki niyet bittigi anda devam ettiremiyorum haftasonu da zaten kontrol edemem
Günaydın![]()
Azaldı ama hala var maalesef.Gecen ki vucud olcusu sonrasi ödem kalmamistir bence. Birde small bile kucuk gelmis![]()
Yani test yaptırmak bize hiçbir şey kazandırmayacak ki bildiğimiz Omikron da olsa bir çeşit grip sonuçta tedavisi de aynı burada değişen bir şey yok bol C vitamini antibiyotik aldım zaten bol su içiyorum hareketli davranıyorum şimdi de eşim hasta oldu omikron da olabilir yani belirtileri benziyor ama test yaptırmanın bir anlamı yok gerçekten en azından bize hiçbir şey kazandırmaz.test yaptirmismiydin canim insallah atlatirsin bi an once oksurunce dikis agrisi olmuyodur umarim
Zorlandığın zaman zayıfladığında ne kadar rahat sağlıklı ve güzel olacağını düşün çok işe yarıyor.İnşallah çok isterim tabiki emzirince zorlanıyorum bugün zar zor tuttum kendimi
Bir gün herkes sirkeli Marulcu olacakB
Başla çok iyi gelir![]()
Ben meyveli yulaf yer yemez hemen tuvalete gidiyorum.Arrietty_ tartildim,
carsmba 55,8
bugun 56.4
yani veremesem bile almamam lazimdi, neden boyle oldu bilmiyorum.
Ama wc olayindan dolayi da olabilir diye devam edicem bu sekilde yine de.
biliyosun ben ekmek yeyince wc sorunum cozuluyor
foto cekemedim maalesef.
haftaya cumartesi hedefim 55.5