Iyi aksamlar canim
Ya ciddi mi ?buyuk ihtimal gormedim. Neden yazmayim kuzum yoksa
Nasilsin bakalim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi aksamlar canim
KIz yazmisim yaSelam Aysecigim
Evet burdan devam ediyoruz. Tek tük kaldik. Yuvarlanip gidiyoruz
Sen nasilsin ?
Kiz ben girmeye girmeye unutmuşum sanırım kusura bakma ya bende yazmadın sandım. İyiyim bende ne olsun valla özledim sizleri . Kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum ama hafta sonu sınavım var ondan sonra pazartesi bide aldım kilo sormaKIz yazmisim ya
Aaa
Hatirlamiyorum bile,gittim mesajlarini arasinda karsima cikti.
Valla dedim nasil oyle bir terbiyesizlik yaparim. Hemde BENKiz ben girmeye girmeye unutmuşum sanırım kusura bakma ya bende yazmadın sandım. İyiyim bende ne olsun valla özledim sizleri . Kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum ama hafta sonu sınavım var ondan sonra pazartesi bide aldım kilo sorma
Harikasın valla canım çok teşekkür ederim size ihtiyacım var sizsiz olmuyor malesef diyorlardı da inanmiyodumValla dedim nasil oyle bir terbiyesizlik yaparim. Hemde BEN
Hic karakterime uygun hareket degil
Oy oy. Bende aldim,uzulme. Birlikte veririz ama. Tamamdir,atlat sinavini. Pazartesi katil aramiza .
Çok istersen, azimle uğraşırsan ekstra small bile olabilirsin neden olmasın?Ayyy yarabbim bizde smalll bedene dusebilirmiyiz acaba
Spor yaptıysan bence o kadar da kötü değil menün.Menum
Sabah 10.30
(kahvaltiya arkadasimdaydim uzun zamandir gormedigim.o yuzden bozdum biraz )
1/2 simit ,biraz patates kizartmasi, 4 kasik sucuklu yumurta 3 zeytin 2 catql peynir
Ara 6 badem 6 findik 1 avuc cekirdek
Aksam 18.30
1 kase şehriyeli unlu yogurt corbasi
Bol salata
Adimlari bende o yuzden merak ettim varsa kendini kotu hissetmeÇok istersen, azimle uğraşırsan ekstra small bile olabilirsin neden olmasın?
Spor yaptıysan bence o kadar da kötü değil menün.
Gecen ki vucud olcusu sonrasi ödem kalmamistir bence. Birde small bile kucuk gelmisBugün ikinci masaj seansım vardı ödemimde bayağı bir inme var gözle görülür derecede ayrıca ben de rahatladım yürüyüşüm falan rahatladı bu masaj olayını sevdim ben
test yaptirmismiydin canim insallah atlatirsin bi an once oksurunce dikis agrisi olmuyodur umarimGünaydın kızlar bugün bayağı iyiyim her ne kadar bütün gece öksürdüm ve uyuyamadıysam da sabah daha dinç ve ağrısız uyandım boğazımda ağrımıyor artık. Ateşim de gitti inşallah hızla iyileşirm şu öksürükten de kurtulursam harika olacak. Çok şükür iştahımda yerine geldi.
Lyle oluyor aynen. Gel gel ozledik herkesi zaten. Kackinlar cokHarikasın valla canım çok teşekkür ederim size ihtiyacım var sizsiz olmuyor malesef diyorlardı da inanmiyodum
Tamam canımLyle oluyor aynen. Gel gel ozledik herkesi zaten. Kackinlar cok
Yapamadim malesefÇok istersen, azimle uğraşırsan ekstra small bile olabilirsin neden olmasın?
Yukarika takip et butonuna basinca oluyor nu acaba bir deneseneBana önceden msj gelince bildirim.geliyodu şimdi neden gelmiyo acaba ya nasi yapacam onu
İnşallah çok isterim tabiki emzirince zorlanıyorum bugün zar zor tuttum kendimiÇok istersen, azimle uğraşırsan ekstra small bile olabilirsin neden olmasın?