Sağol :)Carsamba kontrol tartisi, asil tarti cumartesi. Ama cuma da olur eger ki haftasonu evde yoksan.
Iyiki teyzeler varA Arrietty_ müze gezdim, on bin adim sadece, ama ben böyle yavas yavas daha cok yoruluyorum ya, suan pestilim çıkmış durumda.
Cocuklari teyzelerine bıraktım, eve dönüş yolundayiz suan, haftaya gidip alicaz çocukları, 1 hafta bizsiz tatil yapacaklar, biz de onlarsiz
Eki Görüntüle 2980377
Selam canim
Teşekkür ederimCok güzel
Azıcık ağırlık bile büyük fark yaratir, süper yapmissin.
İstanbul'da mı oldun ameliyat ayy yürek yiyip benim de olasım var tam karın germe ikinci bebeden beridir aklımdaYok ya kürkçü dükkanına geri döndüm
Evet hamileliklerden dolayı göğüs altımda çok geniş bir açılma olmuş yemeklerden sonra nefes almamı engelliyordu çok sıkıntı çekiyordum aynı zamanda biraz da deri fazlalığım vardı alt göbek tarafında tek bir ameliyatla hallettik şimdi iyileşmeye çalışıyorum.
Naber şişkolatam yarın tartılıyonuz mu beni de aliiiüün mü gelem miYoh giiz deli fisek
Gobusu toparlatti. Dondu bile Miami e
Naber şişkolatam yarın tartılıyonuz mu beni de aliiiüün mü gelem mi
İstanbul'da mı oldun ameliyat ayy yürek yiyip benim de olasım var tam karın germe ikinci bebeden beridir aklımda
piyasası nedir peki sorması ayıp deliye serbest
Selam kızlar menum
Sabah öglen bır 14.30. Bal kabak corbası
Akşam 20.00. Kabak sote
3 lt su. 1 bardak elma suyu
Spor 8.000 adım
Suan aciktim
Ay vallahi gitti. Evet evet basliyoruz.Pisiler aciktirir.
Ketoyu bozmussun.
Yarin basliyoz ama dimi?
haftasonu esim evdeykenkendimi kisitlamakta zorlaniyorum canimPazartesini niye bekliyorsunseni cok iyi anliyor. Gecen sene bu zamanlar 62 iken suan 70-72 gidip geliyor. 62den dahada dusukdu mart da kilom. Sonra ipin ucu kacti. 1 kg 2kg aldim. Amaan pazartesi baslarim diye diye 72 i gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?