How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Karb yuksek fakat yilbasi aksami yinede iyi kurtarmissin :)
Bende aksam cocuklar ile yedim. Fakat en son arta kalanlardan yedim 😂 1avuc kadar kalmisti. 2de karamel fudge birakmislardi. Onlarida attim agzima :KK45:

Bugun 5bin adim atmaya calks evdede olsa 👍
Evi temizledim. Disari cikacagiz
Teşekkür ederim kaptan.ben su çerezi azalamadim gitti malesef 😔 yilbasidir dedim onun rahatlığıyla yedim . Harika yılbaşı için gavet iyi yemissin.rakibimsin daha dikkatli olmaliyim. QSpor yapamadım. vaktim olmadı sabah çok geç kalktım ,akşam da misfirlige gittik plansız oldu. Geldim evi topla felan bu saat oldu. Fırsat bulursam yarın lesli ve bölgesel yapmayı düşünüyorum.

Bugun pizza gunuydu bittim arkadasa yardim edeyim dedim pertim ...bilen anlar ancak ...Yarin sivi diyeti yapacagim kabak dahil cunku ödemde 1 numara ...annemlere gidecegim 7 Gun yapsam yeter walla allahim ne Olur yardim et guc ver sabir ver isteyen herkesede azim ver amin cok icten ettim kabul Olur ins

Bizimkiler yüzünden şu iki gündür beslenmem altüst oldu. Yaprak sarması mantı ve börek yiyorum sürekli. Gerçi çok büyük porsiyonlar yiyemiyorum Allah’tan ama yinede çok fazla karbonhidrat yediğim bir dönem oluyor. Üstelik istediğim kadar daha doğrusu eskisi kadar sporda yapamadığım için huzursuz oluyorum. En kötüsü çok suda içemiyorum bugünlerde. 😡😡😡😡
Dert etme. Bugun normale gecersin. Bugun arttirirsin salatayi. Adimlarin da gayet iyi. Istedigin sporu tam toparlaninca yaparsin

Bugun pizza gunuydu bittim arkadasa yardim edeyim dedim pertim ...bilen anlar ancak ...Yarin sivi diyeti yapacagim kabak dahil cunku ödemde 1 numara ...annemlere gidecegim 7 Gun yapsam yeter walla allahim ne Olur yardim et guc ver sabir ver isteyen herkesede azim ver amin cok icten ettim kabul Olur ins
Tartildin mi sen bebis 😁

Teşekkür ederim kaptan.ben su çerezi azalamadim gitti malesef 😔 yilbasidir dedim onun rahatlığıyla yedim . Harika yılbaşı için gavet iyi yemissin.rakibimsin daha dikkatli olmaliyim. QSpor yapamadım. vaktim olmadı sabah çok geç kalktım ,akşam da misfirlige gittik plansız oldu. Geldim evi topla felan bu saat oldu. Fırsat bulursam yarın lesli ve bölgesel yapmayı düşünüyorum.
Leslie veya bölgesel diye secim yap. Sonra halimiz olmayinca basarisiz psikolojisine girmeyelim.
Cerez aslinda ne ve ne kadar yedigine bagli

Amin inşallah. Kabak isabetli olmuş çok güzel de ödem atıyor.. ben çok kararlıyım disiplinliyim ama çereze dayanamıyorum . Ben de bırakmalıyız uzak durmaliyim

Dünün menüsü uyuyakalmisim yazamadım
Kahvaltı, bir buçuk dilim ekmek, 2yk melemen,5zeytin, bir haşlanmış yumurta

Ara, bir avuç fıstık,bira tarhana cips,

Ara, zeytinyağda yumurta bir tane ,yarım dilim ekmek

Akşam yarım döner ,halka tatlı 4 de bir çok canm istedi bizimkiler yeriken fazlayada gacmadi ama

Akşam misafir lige gittik son anda oldu, iki tane tatlı geldi ıslak kek ve künefe, kunefenin yarısını yedim ayıp olmasın diye yedim. hataydan gelmiş bir bakayım tadına dedim.
Sporum yok suyu çok içemez oldum. Boğaz agrimdan galiba.

Leslie veya bölgesel diye secim yap. Sonra halimiz olmayinca basarisiz psikolojisine girmeyelim.
Cerez aslinda ne ve ne kadar yedigine bagli
Teşekkür ederim kaptan ❤️ aslında yarım saat Leslie yapıyorum onun üstüne de bel bölgesi hareketlerini yapıyor um. İkisini birleştirdim gibi. Ceviz ve fıstık yiyorum. Ceviz süt yapıyor diye yiyorum yanında bir incir. Fıstığı da çok severim vazgeçemiyor um.onada dur demeliyim

Supersin.

Sigarayi birakma planin nasil?
Azaltarak birakacaksan hemen ocaktan 1-2 adet azaltarak basla 😋

Tamam kitap okuma challenge i da eklendi o zaman listeye 😁

Haftada 3-4 gun spor, 3 diyelim gözümüz korkmasin 💪

Kar tatilin şimdiden güzel geçsin 💃
2021 hedefimlerimin içinde de vardı ama başaramadım. Bu sene de hedeflerim arasına ekledim. Azaltmanın yanında uzman yardımı da düşünebilirim. Buraya yazdım yazıya da dökmüş oldum inşallah başarırım.
Tamam en az 3 gün diyelim spor için.
Kar tatilini dün akşam teklif ettim, eşim bekle biraz daha yağsın dedi. Kayak yapacak herhal 😂

Bizimkiler yüzünden şu iki gündür beslenmem altüst oldu. Yaprak sarması mantı ve börek yiyorum sürekli. Gerçi çok büyük porsiyonlar yiyemiyorum Allah’tan ama yinede çok fazla karbonhidrat yediğim bir dönem oluyor. Üstelik istediğim kadar daha doğrusu eskisi kadar sporda yapamadığım için huzursuz oluyorum. En kötüsü çok suda içemiyorum bugünlerde. 😡😡😡😡
Tr de misin bebişim aynı gökyüzünün altında mı nefes alıyoruz :KK53: :KK70:

Ameliyat izi için en güzeli silikon yapıştırıcılarmış bayağı bir araştırdım internette. Çünkü izin hiçbir şekilde açılmaması gerekiyormuş hareket halindeyken, o yüzden o yapıştırılan silikonlar deriyi birlikte tuttuğu için en işe yarayanları onlarmış, birkaç değişik sipariş vermiştim zaten onları bir kullanacağım bakalım inşallah işe yararlar.
Karnım dümdüz oldu nefes almam da düzeldi, biliyorsunuz en büyük problemim kasların arasındaki açıklık yüzünden nefes alma sorunu yaşıyordum o yüzden ameliyat olmayı istemiştim o problemim geçti artık öyle bir sorun yaşamıyorum kaslar dikilip birleştirildiği için arada boşluk yok ve dolayısıyla yemeklerden sonra oraya hava ve sıvı birikip nefes almama engel olamıyor artık ama karnımda kocaman bir iz var. 🙄🙄

Ameliyat mı oldun ya geçmiş olsun canım karın açıklığın mı vardı fıtık vs mi :KK43:

Amin inşallah. Kabak isabetli olmuş çok güzel de ödem atıyor.. ben çok kararlıyım disiplinliyim ama çereze dayanamıyorum . Ben de bırakmalıyız uzak durmaliyim
Bende çerez e dayanamıyorum ama 7 gün dayanacağım bu sefer azimli ve kararlıyım yemenın sonu gelmiyor her gün sıvı diyetı yapanların videosunu ızleyıp motıve edecegım kendımı....sende rotanı çiz saglam gidelim

Merhabalar...
Nasılsınız? Yeni yılınızda kutlu olsun. Yeni yıl size şans,huzur,sağlık,mutluluk getirsin inşallah😘☃️

Aralığın 4de diyete başlıyorum yine. Diyeti bıraktım ilaç falan alıyordum. Bakalım şimdi nasıl olucak😁
Ocak galiba 🤭
Iyi diyelim. Sabah 5de uyandim telefona. Hala totom koltuk gormedi. Ne saat ne Tel elimdeydi. Adimlar gitti.

Alys Alys keto pie yapiyorum Ama hamuru mundar etti kardesim 😂 niye Boyle civik diye diye soylendi.
Firinda suan pie. Bakalim nasil olacak

Günaydın dün ben adımlarımı koymayı yine unutmuşum😡😡

Eklentiler

• 5FDFC9E7-F698-4663-8260-02A8A5C82CD4.png
    5FDFC9E7-F698-4663-8260-02A8A5C82CD4.png
    186,5 KB · Görüntüleme: 21
Back