- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 83
- 36
Ne yapiyosunuz ketjonik diyetteAy vallahi gitti. Evet evet basliyoruz.
Tartilsak mi ?
Tartildim ben.
71.6 yani sabit cumartesi ile.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapiyosunuz ketjonik diyetteAy vallahi gitti. Evet evet basliyoruz.
Tartilsak mi ?
Tartildim ben.
Zamanında tas kapayaydın bunlarla uğraşmazdınSormusken meme büyütme de sor madem piyasayi bilelim de yaptirmayalim
Ay vallahi gitti. Evet evet basliyoruz.
Tartilsak mi ?
Tartildim ben.
Ohh karı koca baş başa keyfini çıkarın.A Arrietty_ müze gezdim, on bin adim sadece, ama ben böyle yavas yavas daha cok yoruluyorum ya, suan pestilim çıkmış durumda.
Cocuklari teyzelerine bıraktım, eve dönüş yolundayiz suan, haftaya gidip alicaz çocukları, 1 hafta bizsiz tatil yapacaklar, biz de onlarsiz
Eki Görüntüle 2980377
Ohh karı koca baş başa keyfini çıkarın.
Sporunda bol olur
Bende sabah 5.30 da tartildim. Bol odemli olur yap oglen, yanina kasar veya badem /ceviz yeyok bugun asla tartilmam, yolculuk odemim falan filan, yarin ya da carsamba ilk bakarim goz ucuyla
oglene evde sadece yumurta var, tereyagli yumurta yapayim mi?
aksama da daha dusunucem bir kendime geleyim de.
gerci hc yagli kahve icip ogleyi de geciktirebilir miyim acaba diye dusunuyorum. toplanti gunummus zaten, oturmacali.
Bende sabah 5.30 da tartildim. Bol odemli olur yap oglen, yanina kasar veya badem /ceviz ye
Hc kahvelide olur.
Ben daha cay ileyim. Sabah Earl Grey icine 1ck zencefil tozu ekledim. Bogazim agriyor. Simdide yesilcay/beyazcay karisimi iciyorum.
Ogle yani 1saate keto taco pie yanina salata. Aksam yumurta salatasi dusundum
Bugun is sonrasi almaya gidecegim. Hazir olunDün akşama kadar online dersteydim yine. Ders sonrası misafirim vardı. Yatmadan yarım saat koşu bandı yaptım sadece.
Yılbaşı diye yediklerimi abarttım sporda yapamadım ama bugün normale dönüyorum.
Sabah evdekiler ayaklanana kadar azda olsa adımlama ve bölgesel yaptım. Akşam mutlaka spor yapacağım.
A Arrietty_ ne yapıyoruz canım challenge var mı bu hafta. Aldın mı challenge zarını
Nerede safa yatacağını bilen kadın akıllıdır derler :))kendime gelebilirsem ins,
yolculuk falan cok yordu, bugun boyle daha acilamadim.
yarin ve persembe spor yaparsam super olur, cuma gene yolcuyuz cunku.
carsamba da calismiyorum diye fittiri fittiri gezme planim var, o da spordan sayilir
ama her yer kapali burada, total lockdowndayiz, yoksa var ya ne planlarim vardi bu haftaya dair bi sinemaya bile gidemiyoruz simdi.
Nerede safa yatacağını bilen kadın akıllıdır derler :))
Hadi siz ergenler gibi sinemaya gidin, müze gezin bizde yedik :))
Ne masajcısı kızz, kocamı elletmem ben.ergen kitaplari okuyom bu ara ya ondandir
her yer kapali diyom kiz, masajcilar da kapali, oldu mu