How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bende dün çok kaçırır oldum. Sabah tartıldım artma yok eksilmede yok. Bugün dikkat li olmalıyım. Salata mideme iyi gelmiyor sanki yoğurda yonelmeliyim

Ay vallahi gitti. Evet evet basliyoruz.
Tartilsak mi ?

Tartildim ben.
71.6 yani sabit cumartesi ile.

yok bugun asla tartilmam, yolculuk odemim falan filan, yarin ya da carsamba ilk bakarim goz ucuyla :KK48:

oglene evde sadece yumurta var, tereyagli yumurta yapayim mi?
aksama da daha dusunucem bir kendime geleyim de.

gerci hc yagli kahve icip ogleyi de geciktirebilir miyim acaba diye dusunuyorum. toplanti gunummus zaten, oturmacali.

Günaydın kızlar dünün menüsünü yazayım öncelikle.

Kahvaltı 12:00
0.5 dl küt böreği
1 dl peynir
2 dl sucuk
3-4 zeytin

Sade türk kahvesi
Filtre kahve
1 mandalina

Akşam 19:00
1 pors. ıspanak yemeği
3-4 yk erişte
2 yk yoğurt

30 dk koşu bandı
7.000 adım
A Arrietty_
EF315711-40DF-45A0-ACB6-817E7F9DEBF6.jpeg

Dün akşama kadar online dersteydim yine. Ders sonrası misafirim vardı. Yatmadan yarım saat koşu bandı yaptım sadece.
Yılbaşı diye yediklerimi abarttım sporda yapamadım ama bugün normale dönüyorum.
Sabah evdekiler ayaklanana kadar azda olsa adımlama ve bölgesel yaptım. Akşam mutlaka spor yapacağım.
A Arrietty_ ne yapıyoruz canım challenge var mı bu hafta. Aldın mı challenge zarını 😂

A Arrietty_ müze gezdim, on bin adim sadece, ama ben böyle yavas yavas daha cok yoruluyorum ya, suan pestilim çıkmış durumda.

Cocuklari teyzelerine bıraktım, eve dönüş yolundayiz suan, haftaya gidip alicaz çocukları, 1 hafta bizsiz tatil yapacaklar, biz de onlarsiz 😄😭

Eki Görüntüle 2980377
Ohh karı koca baş başa keyfini çıkarın.
Sporunda bol olur 🤭😂

Ohh karı koca baş başa keyfini çıkarın.
Sporunda bol olur 🤭😂

kendime gelebilirsem ins,
yolculuk falan cok yordu, bugun boyle daha acilamadim.
yarin ve persembe spor yaparsam super olur, cuma gene yolcuyuz cunku.

carsamba da calismiyorum diye fittiri fittiri gezme planim var, o da spordan sayilir :KK48:

ama her yer kapali burada, total lockdowndayiz, yoksa var ya ne planlarim vardi bu haftaya dair :cry: bi sinemaya bile gidemiyoruz simdi.

yok bugun asla tartilmam, yolculuk odemim falan filan, yarin ya da carsamba ilk bakarim goz ucuyla :KK48:

oglene evde sadece yumurta var, tereyagli yumurta yapayim mi?
aksama da daha dusunucem bir kendime geleyim de.

gerci hc yagli kahve icip ogleyi de geciktirebilir miyim acaba diye dusunuyorum. toplanti gunummus zaten, oturmacali.
Bende sabah 5.30 da tartildim. Bol odemli 😂 olur yap oglen, yanina kasar veya badem /ceviz ye
Hc kahvelide olur.
Ben daha cay ileyim. Sabah Earl Grey icine 1ck zencefil tozu ekledim. Bogazim agriyor. Simdide yesilcay/beyazcay karisimi iciyorum.

Ogle yani 1saate keto taco pie yanina salata. Aksam yumurta salatasi dusundum

Bende sabah 5.30 da tartildim. Bol odemli 😂 olur yap oglen, yanina kasar veya badem /ceviz ye
Hc kahvelide olur.
Ben daha cay ileyim. Sabah Earl Grey icine 1ck zencefil tozu ekledim. Bogazim agriyor. Simdide yesilcay/beyazcay karisimi iciyorum.

Ogle yani 1saate keto taco pie yanina salata. Aksam yumurta salatasi dusundum

simdi yagli kahvemi iciyorum, ogleni atlicam ama bir iki saat sonra kuruyemis yerim.

yok evde peynir falan ha ha.

aksama da salata yaparim, ana yemek bilemedim hala, cok tembelim bugun.

Dün akşama kadar online dersteydim yine. Ders sonrası misafirim vardı. Yatmadan yarım saat koşu bandı yaptım sadece.
Yılbaşı diye yediklerimi abarttım sporda yapamadım ama bugün normale dönüyorum.
Sabah evdekiler ayaklanana kadar azda olsa adımlama ve bölgesel yaptım. Akşam mutlaka spor yapacağım.
A Arrietty_ ne yapıyoruz canım challenge var mı bu hafta. Aldın mı challenge zarını 😂
Bugun is sonrasi almaya gidecegim. Hazir olun
Aksam atacagim zari 😂 yarin yapariz

kendime gelebilirsem ins,
yolculuk falan cok yordu, bugun boyle daha acilamadim.
yarin ve persembe spor yaparsam super olur, cuma gene yolcuyuz cunku.

carsamba da calismiyorum diye fittiri fittiri gezme planim var, o da spordan sayilir :KK48:

ama her yer kapali burada, total lockdowndayiz, yoksa var ya ne planlarim vardi bu haftaya dair :cry: bi sinemaya bile gidemiyoruz simdi.
Nerede safa yatacağını bilen kadın akıllıdır derler :))
Hadi siz ergenler gibi sinemaya gidin, müze gezin bizde yedik :))

A Arrietty_

Nasil menü?

11.00
1 tk hc yagli kahve

14.00
2 avuc kadar antep fistigi

18.30
2 hamburger köfte
2 peynir
Domates soğan yanina
Wokta sebze kavurma

Back