Fit Club 🏋🏻‍♀️

Tr de misin bebişim aynı gökyüzünün altında mı nefes alıyoruz
Yok ya kürkçü dükkanına geri döndüm
Ameliyat mı oldun ya geçmiş olsun canım karın açıklığın mı vardı fıtık vs mi
Evet hamileliklerden dolayı göğüs altımda çok geniş bir açılma olmuş yemeklerden sonra nefes almamı engelliyordu çok sıkıntı çekiyordum aynı zamanda biraz da deri fazlalığım vardı alt göbek tarafında tek bir ameliyatla hallettik şimdi iyileşmeye çalışıyorum.

Bugün normalde diyetime geri dönüyorum, sabah bol meyveli yulaf yedim kahvemi içtim öğlen ciğer kavurup yiyecem salatayla. Akşam için henüz bir plan yapmadım.

Selam kacaklar

Kahvalti 8.30
1dilim köy ekmegi ile dun ki gibi sandevic
3adet zeytin

Ogle 14.30
Keto pie 2 dilim
Yanina bir kase salata

Az once 16 da yani 2 avuc ici kadar pisi

Su ve spor daha sonra

Tamamdir ben bugün yine yedim maalesef, bebeğimi ezirdigim den biraz da acayip acikiyom çerez de elimin altında olunca dayanamayıp yiyorum,abartmadan az az yiyebilirim belki

Menum
Sabah 1 dlm ekmek 3 kasik patatesli omlet 3 zeytin yarim kk peynir 1 havuc 1 kasik tahin pekmez

Ara 1 havuc 1 elma
Aksam yaprak sarma yogurt. Birkac lokma tost (yemek yapmadim bugun )

Su 4 bardak falan
Spor 6639 adim A Arrietty_

Şu sarmalar...niye sardim ki...herkes yer diye yapiyorum kjmse yemiyor yine ben yiyorum,baska zaman yapmiyorsun diyorlar neyse kalaninı dondurucula attim.66 belki 65 yi gorursem cikarir kendime odul olarak yerim

Kizlar sporum yok bugun sabah 5de kiz kardesim aglayarak aradi sana geliyorum diye. Baska sehirde oturuyor,o gelene kadar dokuz dogurdum. 16i geciyordu cocuklarimi Aldi gitti. 5den beri Hem mutfakdan hemde 5 cocuk ile ugrastim
Teli gec attim cebime. Kayit olan adimlarim 5000. Daha cok olduguna eminim

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-02-19-09-19-676_com.google.android.apps.fitness.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 21
Sarma kac adetdi ? Ve yogurt ne kadardi
Sarmada sarinca yememezlik olmaz

Pardon ocak ayların isimleri farklı olduğu için bizee karıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…