Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ben dün ki menümü yazayım
Sabah 11 gibi kahvaltı
Bir dilim ekmek, soslu domates bir kaşık, kk dan fazla peynir,13 yeşil zeytin küçükler den, haşlanmış yumurta,

Ara ,3 ceviz iki topak tarhana, iki dilim elma bir mandalina

Akşam 7 buçuk
Bir porsiyon haşlanmış et, 3yk dogme pilavı

Günyadin herkese
Yarin diyete basliycam derken 70.3 u de gordum sonunda moralim bozuldu gram gram 68.5 lere gelmistim.hatta 66 lari da gormustum.yiyince hemen geliyor.

Sizlerden guc alarak tekrar basliuorum ben de

Ay isiniz zor sizinde.

Burasi cok kotu. Sabah arabaya gidene kadar 2defa dusmek uzereydim. Ise gelincede arabadan under innez tepe taklak gidiyordum
Iste attim adimlari hep.
Nerde yaşıyorsunuz?
Meslek ?
Allah kolaylık versin .

Dünkü adımım tamamlamadim.
Yatmadan önce çekmiştim fotoyu

Diyet yapmıyorum ama kilom 73.1 geldi paylaşmış olayım
Tartimin pili değişince daha net sonuç alırım.

Günyadin herkese
Yarin diyete basliycam derken 70.3 u de gordum sonunda moralim bozuldu gram gram 68.5 lere gelmistim.hatta 66 lari da gormustum.yiyince hemen geliyor.

Sizlerden guc alarak tekrar basliuorum ben de
Hoşgeldin canm. Ödem de olabilir ben mesela bugün fazla çıktım o kadarda dikkat ediyordum. menume de eklemeyi unutmuşum bir ara komşum köfte ve turşu getirmişti dün. Him dedim ben tursudan yemiştim . Büyük ihtimalle turşu artı çıkardı. Sonradan pişman oldum ama iş işten geçti tabi.

Iskandinav ulkesinde
Hemsireyim nursing home da. Huzur evi demiyorum galiba Türkiyede ki ile tamamen farkli burdakiler

Tesekkur ederim,sizede

Bugun hedef 10bin mi :)

Olsun tursu cok sağlıklı :) dikkat ettiysen gider muhakkak.
Insallah odemdir benimki de ....olmaya da biliri ... :/
badem000 hosgeldiniz
Birkac kisi tatilde. Fazla sakiniz o yuzden :)
Olsun :) tatil iyidir.
Yurt disindaki huzur evleri nasil?
Buralarda pek istekli gidilmez yani bakanin yoksa gidilir. Allah muhtac etmesin aman.

Burda cidden bakima muhtac olanlar geliyor. Mini hastane /rehabilitasyon merkezi karisimi birsey.
Bakanin yoksa devlete basvuru yapip eve hasta bakini/asistan/hemsire/fizioterapist /temizlikci artik neye ihtiyaciniz varsa ona Gore geliyorlar

Ben bu sabah tartılmayı unuttum. aceleyle çıktım zaten evden.
Akşam tartılırım şiş hissediyorum gerçi kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…