- 21 Şubat 2013
- 8.762
- 19.215
- 448
Erkenden uyuya kalmışım bebikle ama hala boğazim kotu
tomrs nerdesuuunnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tomrs nerdesuuunnnn
Nerde yaşıyorsunuz?Ay isiniz zor sizinde.
Burasi cok kotu. Sabah arabaya gidene kadar 2defa dusmek uzereydim. Ise gelincede arabadan under innez tepe taklak gidiyordum
Iste attim adimlari hep.
Tesekkur ederimHoşgeldin canım çok doğru bir karar vermişsin. Biz burada birbirimizden çok şey öğreniyoruz. İnşallah sen de amacına ulaşırsın.
Hoşgeldin canm. Ödem de olabilir ben mesela bugün fazla çıktım o kadarda dikkat ediyordum. menume de eklemeyi unutmuşum bir ara komşum köfte ve turşu getirmişti dün. Him dedim ben tursudan yemiştim . Büyük ihtimalle turşu artı çıkardı. Sonradan pişman oldum ama iş işten geçti tabi.Günyadin herkese
Yarin diyete basliycam derken 70.3 u de gordum sonunda moralim bozuldu gram gram 68.5 lere gelmistim.hatta 66 lari da gormustum.yiyince hemen geliyor.
Sizlerden guc alarak tekrar basliuorum ben de
Iskandinav ulkesindeNerde yaşıyorsunuz?
Meslek ?
Allah kolaylık versin .
Dünkü adımım tamamlamadim.
Yatmadan önce çekmiştim fotoyu
Eki Görüntüle 2978209
Diyet yapmıyorum ama kilom 73.1 geldi paylaşmış olayım
Tartimin pili değişince daha net sonuç alırım.
Hadi yaaa çok geçmiş olsun uyuman iyi olmuş tez zamanda iyileşirsin inşErkenden uyuya kalmışım bebikle ama hala boğazim kotu
Olsun tursu cok sağlıklı :) dikkat ettiysen gider muhakkak.Hoşgeldin canm. Ödem de olabilir ben mesela bugün fazla çıktım o kadarda dikkat ediyordum. menume de eklemeyi unutmuşum bir ara komşum köfte ve turşu getirmişti dün. Him dedim ben tursudan yemiştim . Büyük ihtimalle turşu artı çıkardı. Sonradan pişman oldum ama iş işten geçti tabi.
Olsun :) tatil iyidir.
Burda cidden bakima muhtac olanlar geliyor. Mini hastane /rehabilitasyon merkezi karisimi birsey.Olsun tursu cok sağlıklı :) dikkat ettiysen gider muhakkak.
Insallah odemdir benimki de ....olmaya da biliri ... :/
Olsun :) tatil iyidir.
Yurt disindaki huzur evleri nasil?
Buralarda pek istekli gidilmez yani bakanin yoksa gidilir. Allah muhtac etmesin aman.
Afiyet olsunGünaydın kızlar
Kahvaltım bol meyveli yulaf
Afiyet olsunSabah kotu basladim hic yazmayayim.
Aksam yemegim 16.30 da yerim.
Eki Görüntüle 2978388 taze fasulye
2 ev yapimi cig kofye
Yaninda 3 kasik pilav da olacak .