- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.203
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatile ciktim grip oldum basimda agriyor ama asla pes etmeyecegim spor da yuruyuste yapacagim ...sende öyle dusunBir sıfır ondesin bogazimda ağrıyor spor yapamicam
Teşekkür ler evet pes etmiyecegim.yilmak yok Gece spor yapmaya halim yoktu inan.cocukari uyut bulaşık derken gece bir olmuştu. Boğaz ağrısıda üstüne tuz biber . Bugün iyileşmeye çalışıyor um nane limonTatile ciktim grip oldum basimda agriyor ama asla pes etmeyecegim spor da yuruyuste yapacagim ...sende öyle dusun
GünaydınGunaydin kizlar
Hoşgeldin canım çok doğru bir karar vermişsin. Biz burada birbirimizden çok şey öğreniyoruz. İnşallah sen de amacına ulaşırsın.Merhaba arkadaslar
Gurubunuza katılabilir miyim?
Uyumaya da calis o da erken iyilesmeni saglarTeşekkür ler evet pes etmiyecegim.yilmak yok Gece spor yapmaya halim yoktu inan.cocukari uyut bulaşık derken gece bir olmuştu. Boğaz ağrısıda üstüne tuz biber . Bugün iyileşmeye çalışıyor um nane limon
15 gün susuz nasıl olur düşünemiyorum bile.Günaydın kızlar kalktım bol meyveli yulafla kahvaltımı yaptım yanındada pancar suyu içtim ama konsantre pancar suyuymuş resmen kandan farkı yoktu midem kalktı hatta eşim tadına baktı bunu nasıl içiyorsun dedi o derece berbattı yani.
Bugün kaplumbağa yürüyüşe devam 20 dakika sabah 20 dakika öğleden sonra yapacağım hedefim 6000 adım, gerçi saatim bunu spor olarak bile kaydetmiyor kalp atışım hızlanmadığı için sadece adım olarak kaydediyor.
Terlemeyeyim diye dışarda yürüyemiyorum malum dışarısı 27° mecburen evin içinde kaplumbağa gibi odalardan odalara yürüyorum.
Bu sabah kalktığımda ödemim bayağı inmişti ve dimdik yürüyebiliyordum demekki dik yürüyememe sebebim ödemin olması, beni iyice gergin hissettiriyor. Tabi akşama kadar yine ödem birikecek yoruldukça daha çok artıyor çünkü ama en azından bu sabah gerçekten normal yürüyebildiğimi görmüş oldum ve çok mutlu oldum.
H3RA_ geçmiş olsun canım, burada kasırga olduğunda sularımız kesilmişti 15 gün aynı şekilde satın alınmış sularla yapıyorduk her işimizi, duş alma konusu gerçekten berbattı en azından orada kış mevsimi olduğu için o kadar etkilenmemişsinizdir ama burada normalde biz günde iki kez duş almak zorunda kalıyoruz çok sıcak çünkü hiç duş almayınca resmen kokarcalara dönmüştük.
Selam ben bugün henüz adım atamadım rutin iş ve ev temposu 4251 oldu.Iyi aksamlar kizlar
Sonunda yarin izinliyim. Bu aksam cocuklar erken yatacak yarin baska sehire hastaneye gidecegiz diye. Onlar yatinca ilk sayfada ki kilolari guncelleyim
Birde adim tablomuzu ekleyim
Simdilik ben ve sudem34 adim fotosu atti herhal
Iyi aksamlar kizlar
Sonunda yarin izinliyim. Bu aksam cocuklar erken yatacak yarin baska sehire hastaneye gidecegiz diye. Onlar yatinca ilk sayfada ki kilolari guncelleyim
Birde adim tablomuzu ekleyim
Simdilik ben ve sudem34 adim fotosu atti herhal
Selam ben bugün henüz adım atamadım rutin iş ve ev temposu 4251 oldu.
Kapışacak isek tamamlayım 10.000 e