Kontrol tartisi paylasan cok az kisi zaten. Uzulme.Ben bu sabah tartılmayı unuttum. aceleyle çıktım zaten evden.
Akşam tartılırım şiş hissediyorum gerçi kendimi
Onemli olan cumartesi.
Regl vaktimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontrol tartisi paylasan cok az kisi zaten. Uzulme.Ben bu sabah tartılmayı unuttum. aceleyle çıktım zaten evden.
Akşam tartılırım şiş hissediyorum gerçi kendimi
Dikkat ediyorum aslında nasıl oluyor anlamadim. Bakalım gidecek bu kilolar er yada geç ,60 karı bir görseydimOlsun tursu cok sağlıklı :) dikkat ettiysen gider muhakkak.
Insallah odemdir benimki de ....olmaya da biliri ... :/
Olsun :) tatil iyidir.
Yurt disindaki huzur evleri nasil?
Buralarda pek istekli gidilmez yani bakanin yoksa gidilir. Allah muhtac etmesin aman.
Sağol :)Afiyet olsun
Gayet guzel gorunuyor.
Sabahi unut gitsin:)
Normalde 10 gün var ama düzensizlik yaşıyorum bazen.Kontrol tartisi paylasan cok az kisi zaten. Uzulme.
Onemli olan cumartesi.
Regl vaktimi ?
Sabahları sadece kolay olması değil çok tok tuttuğu için tercih ediyorum, hemde kalorisi düşük. Bir de detaylı Türk kahvaltısını ailecek yaptığımız zaman seviyorum.Afiyet olsun
Aslinda hizli ve basit degil mi bu sekilde kahvalti ?
Tok tutuyor ise denemeliyim. Once uygun musli bulayimSabahları sadece kolay olması değil çok tok tuttuğu için tercih ediyorum, hemde kalorisi düşük. Bir de detaylı Türk kahvaltısını ailecek yaptığımız zaman seviyorum.
Doğru söylüyorsun, cuma akşama kadar açlık yapayım bari. Güzel bir eksiyle kapatayım seneyiCuma da yapabiliriz. Daha mantikli degil mi ?
Çok iyi olur bana uyar cuma klasik günümüz du