AA kapisiyoruz tabi. Son adimlar benimde. 10bin olmak uzere.Selam ben bugün henüz adım atamadım rutin iş ve ev temposu 4251 oldu.
Kapışacak isek tamamlayım 10.000 e
Isterse tamamlama ilk gun bildirim yapamadim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AA kapisiyoruz tabi. Son adimlar benimde. 10bin olmak uzere.Selam ben bugün henüz adım atamadım rutin iş ve ev temposu 4251 oldu.
Kapışacak isek tamamlayım 10.000 e
Daha iyiyim sağlığıma kavuştum şükür canim.i p e k nasil oldun canim ?
Yorgunluktan ağzım ayrılıyor hamlamisim iyice öyle bir uyumam var ki senfoni orkestrası sanki kaslar da şiş muhtemel bugün yarı of günü gibi olduAA kapisiyoruz tabi. Son adimlar benimde. 10bin olmak uzere.
Isterse tamamlama ilk gun bildirim yapamadim ben
Vallahi bende son 150adim icin debeleniyorumYorgunluktan ağzım ayrılıyor hamlamisim iyice öyle bir uyumam var ki senfoni orkestrası sanki kaslar da şiş muhtemel bugün yarı of günü gibi oldu
Öğretmenim.Vallahi bende son 150adim icin debeleniyorum
Calisiyor musun ?
Ay isiniz zor sizinde.Öğretmenim.
Sabahçıyım bugün öğlenden sonra dışarda yürümeye çıkmadım
Sen cok aktifsin normalde. Su tam iyilesme sürecinde 5bin atmanda gayet iyi
Karmı var oralardaAy isiniz zor sizinde.
Burasi cok kotu. Sabah arabaya gidene kadar 2defa dusmek uzereydim. Ise gelincede arabadan under innez tepe taklak gidiyordum
Iste attim adimlari hep.
Kar gecen hafta yagdi. Fazla degil. Sonra Don yapa yapa yerler jilet gibi. Bu sabah en kotusuydu.Karmı var oralarda
Keşke buralarda da yağsa, bayılırım karda yürümeye. Birde sonbaharda kuruyan yaprakların çıkardığı sese bayılırım. Romantik takılıyorum bugün
Dona çekmesi sevimsiz oluyor hakikaten. Minik adımlarla yürüyün diyorlar. Aman dikkat etKar gecen hafta yagdi. Fazla degil. Sonra Don yapa yapa yerler jilet gibi. Bu sabah en kotusuydu.
Dona çekmesi sevimsiz oluyor hakikaten. Minik adımlarla yürüyün diyorlar. Aman dikkat et
Uyumaya da calis o da erken iyilesmeni saglar