• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Alys Alys elimin altindaki nimetleri kullansam yine 🌝
Tas olurum 😂

oh my god.

eliptiki cok severim, selulit icin birebir, duzenli eliptik yaptigim bir donem vardi, hayatimin ilk ve son tamamen selulitsiz donemi olmustur herhalde :KK48: ama kahve de icmiyordum o zaman, o zamanlar selulit yapiyor diyorlardi diye birakmistim.

sana 10 dakika eliptik, 10 dakika agirlik, 10 dakika esneme yaziyorum :nazar::KK200:

oh my god.

eliptiki cok severim, selulit icin birebir, duzenli eliptik yaptigim bir donem vardi, hayatimin ilk ve son tamamen selulitsiz donemi olmustur herhalde :KK48: ama kahve de icmiyordum o zaman, o zamanlar selulit yapiyor diyorlardi diye birakmistim.

sana 10 dakika eliptik, 10 dakika agirlik, 10 dakika esneme yaziyorum :nazar::KK200:
Indim simdi yurume bandinan. Verdigin ödevi yapmak ictin ciktim eliptik ustune 😂

Yok ya. Gecti Benden. Saglik izninde iken fena carpildim. Isten dolayi depresyondaydim 🙄 spor, yürüyüs ne varsa saldim.

benden gecti ne allasen yaaaaa.

komsum var 60 yasinda salona gidiyor duzenli.

gecen takip ettigim bir influencer 70 yasindaki ogrencisini paylasti, kadin pull-up yapiyor.

hayatimda tek bir pull-up yapabilmis insan degilim, ama gaza geldim, ben de yapacam dedim.

benden gecti ne allasen yaaaaa.

komsum var 60 yasinda salona gidiyor duzenli.

gecen takip ettigim bir influencer 70 yasindaki ogrencisini paylasti, kadin pull-up yapiyor.

hayatimda tek bir pull-up yapabilmis insan degilim, ama gaza geldim, ben de yapacam dedim.
Yani i yogun spor donemi 😂 doparlancam :KK53::KK53:

Agirlik ne yapacagim 🤔

Pull Up cok cok yapmak istedigim birsey. Crossfit de 2defa yaptim diye sevinmistim 😂

Yani i yogun spor donemi 😂 doparlancam :KK53::KK53:

Agirlik ne yapacagim 🤔

Pull Up cok cok yapmak istedigim birsey. Crossfit de 2defa yaptim diye sevinmistim 😂

Odev 😜

Odev 😜

Kettlebell cok severim. 3,5dk eliptik kaldi. Suyumda cikti ama

Tirledim haa
Artik aksama gelirim 😂

Eklentiler

• 16390622356618919245605567325193.jpg
    16390622356618919245605567325193.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 25
ya benim gitmisti iste tamamen,
ama o zaman kahveyi, hatta siyah cayi bile birakmistim. onun ne kadar etkisi oldu bilemicem.

ben de salona gidince artik biraz eliptik yapayim ya, iyi olur.
Ben icmiyorum hic. Keto da iciyorum.
Ne kadar yapiyordun? Haftada 1isten sonra 30dk ineyim. Obur iki gunde,konustugumuz gibi haftasonu calismadigim da yapayim spor.

Back