- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #12.061
Yarım başlayalımYarın ciddi olalım tamam mı gerçekten zayiflamak istiyor muyuz bunu düşünelim eğer cevabimiz evetse 1-2-3
Başla bizi kimse tutamaz artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarım başlayalımYarın ciddi olalım tamam mı gerçekten zayiflamak istiyor muyuz bunu düşünelim eğer cevabimiz evetse 1-2-3
Başla bizi kimse tutamaz artık
Biliyorum zaten yapmadım OMAD la devam edicem bakalım nolucaktek tip beslenmeye giden hic bir diyet iyi degildir,
senin su an yaptigin cok daha iyi, neden boyle bir sey yapacaksin ki?
vucudunu harap edeceksin, metabolizmanin bu yasta bu denli inatci olmasinin sebebi de yaptigin bu asiri diyetler, zaten biliyorsundur.
İçim dışım kabak oldu maydonoz oldu ayakkabı yıne de sıkıyor yine de vermeye devam dıkkat etmeye devam yavaşda olsa gidiyor ...74 gel artıkKuchisabishii ben de bu ablanin agirliksiz videolarindan yapicam bu aksam evde.
Cuma spor yapmak istemiyorum, cumartesiye tamamen dinlenmis sekilde tartilayim, bu hafta birinci olucam, Diyette da ikinci. Ucuncu olmak isten mi
Kuchisabishii
Alys
Wilma11
Hiç kabak detoksunu denediniz mi?
çok övüyorlar.
Hizli kilo verdiriyormus .
Yarım başlayalım
Ne bilimyok ben hic detoks yapmadim,
detoks icecekleri falan ictim, tadina bakmak icin.
bir kez hurma diyeti denemistim, hurmayi acayip cok severim, yogurdu da cok severim, ama 2. gunu ikisinden de tiksinmistim artik. o yuzden boyle 3-5 gun ayni seyi ye diyetleri yapmiyorum, zaten yapsam da 2. gunden sonra devam edemem
kabak detoksunu seviyorum ama, sabah guzelce kahvaltini yapiyorsun mis gibi, sonrasinda da sebze.
ben yaparsam onu, adini sebze detoksu diye degistiririm, bir gun kabak, bir gun karnabahar, bir gun ispanak, nasilsa hepsi ayni dusuk kalorili degil mi bunlarin, neden sadece kabak acaba
Ne bilim
Senin hedefe kac kilo var ?
Çok da yokmuş kız ne güzel benim de 5 kilo fazlam var.onu sormayaydin iyiydi
he he
13 kilo verdim,
son 2 kilom kalmisti,
ama aylardir boyle yani,
onu bir veriyorum, bir geri aliyorum
Selam AysecigimSelamlarrrr Zeynep kaptanim nasılsınız kimler kimler yok bilmiyorum ama seni gördüm bi Kuchisabishii burda mi devam ediyorsunuz
Turkiyede mi yaşıyorsun yurt dışında mı?i p e k hosgeldin
Bende mayis da 35 olacagim. Saka gibi
2 cocuk annesiyim. 6ve 9 yasindalar. Dogdugum yer yurtdisi, anam babam sivasli
Yurtdisinda kuzumTurkiyede mi yaşıyorsun yurt dışında mı?
Yawrukush musunYurtdisinda kuzum
Tartım yok kuzum ama belim 4 cm incelmiş bende fark ediyorum kıyafetlerden . Aralıklı oruca devam