• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

tek tip beslenmeye giden hic bir diyet iyi degildir,
senin su an yaptigin cok daha iyi, neden boyle bir sey yapacaksin ki?

vucudunu harap edeceksin, metabolizmanin bu yasta bu denli inatci olmasinin sebebi de yaptigin bu asiri diyetler, zaten biliyorsundur.
Biliyorum zaten yapmadım OMAD la devam edicem bakalım nolucak

Kuchisabishii Kuchisabishii ben de bu ablanin agirliksiz videolarindan yapicam bu aksam evde.

Cuma spor yapmak istemiyorum, cumartesiye tamamen dinlenmis sekilde tartilayim, bu hafta birinci olucam, Diyette Diyette da ikinci. Ucuncu olmak isten mi :KK53:
İçim dışım kabak oldu maydonoz oldu ayakkabı yıne de sıkıyor 🤣🤣 yine de vermeye devam dıkkat etmeye devam yavaşda olsa gidiyor ...74 gel artık 💣

Kuchisabishii Kuchisabishii
Alys Alys
Wilma11 Wilma11

Hiç kabak detoksunu denediniz mi?

çok övüyorlar.
Hizli kilo verdiriyormus .

yok ben hic detoks yapmadim,
detoks icecekleri falan ictim, tadina bakmak icin.

bir kez hurma diyeti denemistim, hurmayi acayip cok severim, yogurdu da cok severim, ama 2. gunu ikisinden de tiksinmistim artik. o yuzden boyle 3-5 gun ayni seyi ye diyetleri yapmiyorum, zaten yapsam da 2. gunden sonra devam edemem :KK48:

kabak detoksunu seviyorum ama, sabah guzelce kahvaltini yapiyorsun mis gibi, sonrasinda da sebze.
ben yaparsam onu, adini sebze detoksu diye degistiririm, bir gun kabak, bir gun karnabahar, bir gun ispanak, nasilsa hepsi ayni dusuk kalorili degil mi bunlarin, neden sadece kabak acaba :KK48:

Yarım başlayalım🌹

yok ben hic detoks yapmadim,
detoks icecekleri falan ictim, tadina bakmak icin.

bir kez hurma diyeti denemistim, hurmayi acayip cok severim, yogurdu da cok severim, ama 2. gunu ikisinden de tiksinmistim artik. o yuzden boyle 3-5 gun ayni seyi ye diyetleri yapmiyorum, zaten yapsam da 2. gunden sonra devam edemem :KK48:

kabak detoksunu seviyorum ama, sabah guzelce kahvaltini yapiyorsun mis gibi, sonrasinda da sebze.
ben yaparsam onu, adini sebze detoksu diye degistiririm, bir gun kabak, bir gun karnabahar, bir gun ispanak, nasilsa hepsi ayni dusuk kalorili degil mi bunlarin, neden sadece kabak acaba :KK48:
Ne bilim🤭

Senin hedefe kac kilo var ?

Kuchisabishii Kuchisabishii

12.30
2 dilim tb ekmek uzerine, balik ve bolca yesillik ile sandvic
1 minik kase kuruyemis
1 mandalina
2 kare cikolata
1 mini tb pogaca

14.00
Kremali kahve

spora yeni geciyorum, planim soyle:

15 bin adim,
30 dakika bolgesel
15 dakika yoga

onu sormayaydin iyiydi

he he

13 kilo verdim,
son 2 kilom kalmisti,
ama aylardir boyle yani,
onu bir veriyorum, bir geri aliyorum :KK53:
Çok da yokmuş kız ne güzel benim de 5 kilo fazlam var.
O fazlalığı bir ara 2 ye düşürmüştüm. Sonra geri aldım.
Sabitleme de sıkıntı yaşıyorum.

Back