• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Merhaba. Yok tartılamadım,oğlum iki gündür çok huzursuz durmadan ağlıyor tüm gün kucağımda gecede uyumuyor. Zaten yarından karabuğday diyetine başlıyorum cumartesi bakarız artık sonuca.

tek tip beslenmeye giden hic bir diyet iyi degildir,
senin su an yaptigin cok daha iyi, neden boyle bir sey yapacaksin ki?

vucudunu harap edeceksin, metabolizmanin bu yasta bu denli inatci olmasinin sebebi de yaptigin bu asiri diyetler, zaten biliyorsundur.

Gunaydin kizlar,

Bugun kismetse tek ogun dusunuyorum,
2 dilim tb ekmegi uzerine balik ve bol yesillik koyucam.
artik doyma durumuma gore bir seyler daha ekleyebilirim.

bugun yarin bu sekilde devam edip bu haftayi eksi ile bitirirsem sonraki 3 hafta benden hayir beklemeyin

:KK53:

Kızlar selam nasılsınız, ben sıkıldım sürekli diyetlik hallerden diye kaçtım buralardan ama hiçte bir şey farketmedi. Bir süre özlediklerimi yiyeceğim dememe rağmen kendimi zorluyorum ama yok olmuyor :))

Hafta sonu sütlü tatlı yapayım dedim beyaz şekere gitmedi elim stevia kullandım.
Çoluk çocuk özledi poğaça yapayım dedim siyez unuyla yaptım.
Stevia ve siyez unuyla havuçlu tarçınlı kek bile denedim :KK70:
Ofiste dün sabah arkadaş simit ikram etti, çeyrek simit koparıp geri verdim.
Değişen tek şey her akşam tarif denemelerim oldu :))

Hafta sonu çocuklara yaprak sarması sözü verdim. Onuda aradan çıkarayım diyet sürecime devam edeyim bari. :KK70:

Kızlar selam nasılsınız, ben sıkıldım sürekli diyetlik hallerden diye kaçtım buralardan ama hiçte bir şey farketmedi. Bir süre özlediklerimi yiyeceğim dememe rağmen kendimi zorluyorum ama yok olmuyor :))

Hafta sonu sütlü tatlı yapayım dedim beyaz şekere gitmedi elim stevia kullandım.
Çoluk çocuk özledi poğaça yapayım dedim siyez unuyla yaptım.
Stevia ve siyez unuyla havuçlu tarçınlı kek bile denedim :KK70:
Ofiste dün sabah arkadaş simit ikram etti, çeyrek simit koparıp geri verdim.
Değişen tek şey her akşam tarif denemelerim oldu :))

Hafta sonu çocuklara yaprak sarması sözü verdim. Onuda aradan çıkarayım diyet sürecime devam edeyim bari. :KK70:

iste bu zaten, olmak istedigimiz yerdesin,
super :nazar:

ama buraya dondugunde de boyle ol, koca bir tencere sarma yemiyorsan eger sarma zaten gayet saglikli bir yemek, yesilligi var daha ne olsun :rapci: gayet de ana yemegin yanina yanci olarak yenir yani.

pogacayi da kahvaltida peyniri salatasi ile yersen, ben sukelayi koyarim menune :KK52:

iste bu zaten, olmak istedigimiz yerdesin,
super :nazar:

ama buraya dondugunde de boyle ol, koca bir tencere sarma yemiyorsan eger sarma zaten gayet saglikli bir yemek, yesilligi var daha ne olsun :rapci: gayet de ana yemegin yanina yanci olarak yenir yani.

pogacayi da kahvaltida peyniri salatasi ile yersen, ben sukelayi koyarim menune :KK52:
Sarmayı koca tencere değil ama gözüm doyana kadar yerim :))
Pazartesi maydonoz kürümle haftaya başlamayı planlıyorum.

Kendime başka güzelliklerde yapma kararı aldım.
26 Aralık'ta bir kaç senedir istediğim eğitime başlıyorum.
Şubat sonuna kadar pazar günlerimi doldurdum, ama değer.
Heyecanlı ve hevesliyim bakalım.
Artık grupta bir koçunuz olacak :KK66:
Yoga kursu araştırmalarına başladım, seneye bu zamanlar amuda kalkarım belki de :)

Dun yazamadim. Bugun de tam yaziyorum bir sey cikiyor.

Menum: Sabah Menemen (1 yumurta), peynir, 5 zeytin, domates, salatalik

Gun icinde 2 kupa kahve

Aksam: Haslanmis tavuk, salata. Bugun icin hazirladigim yulaf lapasindan atistirdim, biraz da fistik attim agzima ;)

Sabah uyanir uyanmaz 45 dk yuruyus yaptim ama aksam yapacak halim yoktu. Galiba hasta oluyorum.

Okadar darlamam ya 😂 sen menuden muafsin zaten.
Daha cok bildirim yapildimi diye takip olsun diyorum

ben gecen yilbasi tatilinde birkac kilo aldim,
hava cok soguktu,
e misafirim de var,
onu yiyelim bunu yiyelim, azicik yuruyuse cikiyoruz, burnumuz donup donuyoruz, e evde misafir varken zaten spor olmuyor,

bu sene dikkat etmem lazim, kilo koruma yapmam lazim kesinlikle.

Back