Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam ,

9h 1kuru incir ,1bardak limonlu su
10h30 2mini mozarella,3 zeytin ,1pancake ,espresso
15h 5kofte ,az salata ,1d.ekmek ,1kasik kadar ezme ,
18h 4kaju ,1avuc kabak cekirdegi
Toplam 1038 kalori gunluk almam gereknin altinda kalmak niyetim

2lt su
1mil leslie
7700 adim

Eklentiler

• Screenshot_20211009-201403_Samsung Health.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20211009-201010_FatSecret.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 24
Maasi aldim vitamine gömdüm bu ay,

Cok yorgun hissediyorum kendimi 2 haftadir, d vitamini eksikligindendir belki.

D vitamini, magnezyum ve c vitamini aldim, yüksek dozajda uygulamaya girisiyorum bugün itibariyle
Tahlil yaptırsaydin "belki" de eksik diildir D

Ben genelde halsizim; nadiren kendimi kaybeder gibi oluyorum Allah korusun, doktora gittim tahlil icin, vitamin depoları hep doluymuş, piskolojik olabilirmiş, yaşam kalitemi dusuruyosa tavsiye etti

Kalori olarak fena değil ama yediklerinin %47 si karbonhidrat olmuş.

Suan çok yorgunum daha bebik uyudu ikisi uyanık biraz babis yardım etti derse ben daha ev işi felan çayın altını yaktım almaya o kadar halim yok sanki. Dediğin gibi yapmasam da olur

Teşekkür ederim. Üçüne yetişebilmek zor oluyor kendime zaman ayırmam icin herşeyi zamanında yapabilmeliyim . Evet çok şükür 60 lara a kaldı. Yediklerime dikkat ediyorum. Özellikle meyve tüketmeye çalışıyor um.karbonhitratdan uzak diruyorum , inanıyorum eksilecwk bu şekilde de

Yok canim lorinin dedigi gibi hollandada d vitamini bizim icin sart, ben direk farkini görüyorum. Bu sene erteliyordum baslama işini, yoksa kışın muhakkak kullanirim.

Magnezyumu sporu artirdigim için kullaniyorum, agrilari azaltiyor.

C vitamini ise tamamen lüks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…