Diyetisyen online filan yaramiyor bana.Valla tavsanla sana ben inanamiyorum. O kadar az yemeye sasilacak sey. Canim acaba diyetisyene mi danissan. Onca emek veriyorsun, bosa gitmesin.
Diyetisyen online filan yaramiyor bana.
Ne yapacagim bilmiyorum
Simdi ilk ögün yiyorum
1haslanmis yumurta
1 dilim esmek ekmek
Ev yapimi mango/muz smoothie
Oglen menumde
2 haslanmis yumurta
Biraz brokoli ve domatesli salata
250 ml elmali soda
Aksama
Kabak corbasi
Sigara boregi 1adet yemeyi dusunuyorum
Suyuda cogaltiyorum
Adim zaten dert degil. Bugun biraz disarida kosuya baslamayi dusunuyorum. 15-20dk yuru/kos tarzi
500de ip atladim.
Amrap izin gunu anca . Onada 5gun var daha
Kizartiyorum,firinda denemedim hic. Pacanga boregi gibi yaparsan olur herhal. Onunda aralarinda zeytinyag karisimi varAslinda yediklerini artirmak da olabilir.
Ilk birkac hafta veremezsin kilo ama enerjin artar, sonra vermeye baslarsin. Dusuk enerjilere alismamak lazim diye dusunuyorum ben hep.
Menu guzel.
Ben de 1 sigara boregi yicem sabah.
Firinda mi yapiyorsun sen? Ben kizarticam ama daha iyi bir yontem varsa ona gecerim.
Valla tavsanla sana ben inanamiyorum. O kadar az yemeye sasilacak sey. Canim acaba diyetisyene mi danissan. Onca emek veriyorsun, bosa gitmesin.
Ben sorunun suyu az icmem ve azda olsa seker yersem tum sureci durdurdugunu dusunuyorum. Yag oranim cok yuksek zaten..kilodan once yag orani takibimi yapsam orda fark gorurum herhal.Bence benim yedikleeim faha fazladir ,cunku disardan aldigimiz misafirdi derken benim karbonhidratim oluyor baya eksigim spor biliyorum ama hic yapamiyorum gecen yil guzel duzene koymustum
A Arrietty_ menunu alintilayanamisim
Aslinda yediklerinin kaloriside yuksek degil hesabinida gordum ,cok cesitli olmasi mi rahatsiz etti seni?
sadece pastayi birkac catalla gecistirmek iyi olabilirdi.
Gecmis olsun basagrisi icin
Ben sorunun suyu az icmem ve azda olsa seker yersem tum sureci durdurdugunu dusunuyorum. Yag oranim cok yuksek zaten..kilodan once yag orani takibimi yapsam orda fark gorurum herhal.
Birde oyle mi yapsamAlys yag ,su ve kas orani takip edeyim tarti gunlerinde
Istifa edicem
Diyetimi sabote ediyor burasi
Daha 1 L su ictim. Tika basa doluyum.
Smoothie de su siseme doldurup getirmistim.
Onu saymiyorum ama. Biraz su ve yogurt disinda sivi yok icinde
Foto eklenmemisFoto gozukmuyor ama saniyorum ki dogumgunusu.
Tehlikeli bu dogumgunleri
Foto eklenmemis
Spor icin akil verin bana.
Eve yakin spor salonu var. Marketin yanindabisiklet ile 5dk araba ile 1 otobus ile isten donerkende yanindan geciyor.
Simdi yazilsam mi?
Spor salonuna son defa 3aylik bir sans vereyim mi?
Evde bir duzen kursam iste. Spor salonunda da kesin boslarim
Masallah,ben Boyle disiplinli olamam.Ben haftaici 2 kez gidiyorum, haftasonu da evdeysem 1 kez, cogi hafta 3 kez gitmis oluyorum. En kotu de 2 kez. Neredeyse 2 yil dolacak, hastalik tatil disinda ara vermedim.
Hava cok guzelmis. Esiyor ama Günes var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?