• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Valla tavsanla sana ben inanamiyorum. O kadar az yemeye sasilacak sey. Canim acaba diyetisyene mi danissan. Onca emek veriyorsun, bosa gitmesin.
Diyetisyen online filan yaramiyor bana.
Ne yapacagim bilmiyorum 🙄

Simdi ilk ögün yiyorum
1haslanmis yumurta
1 dilim esmek ekmek
Ev yapimi mango/muz smoothie

Oglen menumde
2 haslanmis yumurta
Biraz brokoli ve domatesli salata
250 ml elmali soda

Aksama
Kabak corbasi
Sigara boregi 1adet yemeyi dusunuyorum

Suyuda cogaltiyorum

Adim zaten dert degil. Bugun biraz disarida kosuya baslamayi dusunuyorum. 15-20dk yuru/kos tarzi
500de ip atladim.

Amrap izin gunu anca . Onada 5gun var daha

Diyetisyen online filan yaramiyor bana.
Ne yapacagim bilmiyorum 🙄

Simdi ilk ögün yiyorum
1haslanmis yumurta
1 dilim esmek ekmek
Ev yapimi mango/muz smoothie

Oglen menumde
2 haslanmis yumurta
Biraz brokoli ve domatesli salata
250 ml elmali soda

Aksama
Kabak corbasi
Sigara boregi 1adet yemeyi dusunuyorum

Suyuda cogaltiyorum

Adim zaten dert degil. Bugun biraz disarida kosuya baslamayi dusunuyorum. 15-20dk yuru/kos tarzi
500de ip atladim.

Amrap izin gunu anca . Onada 5gun var daha

Aslinda yediklerini artirmak da olabilir.
Ilk birkac hafta veremezsin kilo ama enerjin artar, sonra vermeye baslarsin. Dusuk enerjilere alismamak lazim diye dusunuyorum ben hep.

Menu guzel.
Ben de 1 sigara boregi yicem sabah.
Firinda mi yapiyorsun sen? Ben kizarticam ama daha iyi bir yontem varsa ona gecerim.

Aslinda yediklerini artirmak da olabilir.
Ilk birkac hafta veremezsin kilo ama enerjin artar, sonra vermeye baslarsin. Dusuk enerjilere alismamak lazim diye dusunuyorum ben hep.

Menu guzel.
Ben de 1 sigara boregi yicem sabah.
Firinda mi yapiyorsun sen? Ben kizarticam ama daha iyi bir yontem varsa ona gecerim.
Kizartiyorum,firinda denemedim hic. Pacanga boregi gibi yaparsan olur herhal. Onunda aralarinda zeytinyag karisimi var 🤭

Dur bakalim,pes etmedim. Devam edeyim boyle. Nisan ortasina kadar

Valla tavsanla sana ben inanamiyorum. O kadar az yemeye sasilacak sey. Canim acaba diyetisyene mi danissan. Onca emek veriyorsun, bosa gitmesin.

Bence benim yedikleeim faha fazladir ,cunku disardan aldigimiz misafirdi derken benim karbonhidratim oluyor baya eksigim spor biliyorum ama hic yapamiyorum gecen yil guzel duzene koymustum😪

Kuchisabishii Kuchisabishii menunu alintilayanamisim

Aslinda yediklerinin kaloriside yuksek degil hesabinida gordum ,cok cesitli olmasi mi rahatsiz etti seni?
sadece pastayi birkac catalla gecistirmek iyi olabilirdi.

Gecmis olsun basagrisi icin

Bence benim yedikleeim faha fazladir ,cunku disardan aldigimiz misafirdi derken benim karbonhidratim oluyor baya eksigim spor biliyorum ama hic yapamiyorum gecen yil guzel duzene koymustum😪

Kuchisabishii Kuchisabishii menunu alintilayanamisim

Aslinda yediklerinin kaloriside yuksek degil hesabinida gordum ,cok cesitli olmasi mi rahatsiz etti seni?
sadece pastayi birkac catalla gecistirmek iyi olabilirdi.

Gecmis olsun basagrisi icin
Ben sorunun suyu az icmem ve azda olsa seker yersem tum sureci durdurdugunu dusunuyorum. Yag oranim cok yuksek zaten..kilodan once yag orani takibimi yapsam orda fark gorurum herhal.

Birde oyle mi yapsam Alys Alys 🤔 yag ,su ve kas orani takip edeyim tarti gunlerinde

Daha 1 L su ictim. Tika basa doluyum.
Smoothie de su siseme doldurup getirmistim.
Onu saymiyorum ama. Biraz su ve yogurt disinda sivi yok icinde

Ben sorunun suyu az icmem ve azda olsa seker yersem tum sureci durdurdugunu dusunuyorum. Yag oranim cok yuksek zaten..kilodan once yag orani takibimi yapsam orda fark gorurum herhal.

Birde oyle mi yapsam Alys Alys 🤔 yag ,su ve kas orani takip edeyim tarti gunlerinde

Imkan varsa oylesi daha iyi kesinlikle.

Ama sekerden falan bu kadar korkma,
Hani yasdan veya bir hastaliktan dolayi etkiler o ayri da normalde sekteye ugratmaz.

Hatta benim kendi deneyimim hic bir seyi yasaklamamak yonunde. Yasakladim diyelim, bir kac ay uysam bile bi noktada yasagi delince abartarak yiyorum bu sefer de. En iyisi abartmadan canim istediginde yemek.

Foto gozukmuyor ama saniyorum ki dogumgunusu.
Tehlikeli bu dogumgunleri 😂
Foto eklenmemis 😂

Spor icin akil verin bana.
Eve yakin spor salonu var. Marketin yaninda 🤭 bisiklet ile 5dk araba ile 1 😂 otobus ile isten donerkende yanindan geciyor.

Simdi yazilsam mi?
Spor salonuna son defa 3aylik bir sans vereyim mi?

Foto eklenmemis 😂

Spor icin akil verin bana.
Eve yakin spor salonu var. Marketin yaninda 🤭 bisiklet ile 5dk araba ile 1 😂 otobus ile isten donerkende yanindan geciyor.

Simdi yazilsam mi?
Spor salonuna son defa 3aylik bir sans vereyim mi?

Valla kisin en guzeli ve en kolayi.
Ama yazin dis mekan tercih edebilirsin Belki.

Benim uyelik tum yillik, kendime yaptigim yatirim olarak goruyorum verdigim parayi. Para verip de gitmemezlik yapmam zaten 🤣 zaten yarim saat yapip cikiyorum, duzenli yapinca yarim saatle bile fark yaratiyorsun.

Kuchisabishii Kuchisabishii senin evde de cok aletin var, evde de duzen kurulur aslinda.

Sahsen ben evden de calistigim icin, salona gitmek bir yerde benim icin sosyallesmek demek. O yuzden sen benim kadar sever misin emin degilim.

Ben haftaici 2 kez gidiyorum, haftasonu da evdeysem 1 kez, cogi hafta 3 kez gitmis oluyorum. En kotu de 2 kez. Neredeyse 2 yil dolacak, hastalik tatil disinda ara vermedim.
Masallah,ben Boyle disiplinli olamam.
Arabayi uzaga park ettim. Yuruyecegim sonra kizin ile anlastik. O bisiklet surcek bende kosacagim yaninda 🤭

Back