• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

59 du, mu acaba.

Cok vermek istemiyorum artik, verip gene aliyom sonra.

Bak yeni abla buldum.
Popise gel 😀
Soyle hafid biraz verip abla gibi kasa yogunlascam 😉 ozguvenim yarisi kadar olsa bana yeter 😀

Yazayim 59 👍
Ay benim eski gittigim aslinda resepsiyonda calisanlar hep Boyleydi. Dunde facebook a video atmislar. Catir catir catladim 😮‍💨

Bunlar genc, bu kadar ince bacak benim 30 yil oncesi falan 🤪
Ben benim ablayi ornek alayim kendime 🥹

Sporun her turlusu iyi ya. Bir hesap daha rakip ediyorum, 60 kusur yasindaki annesine agirlik calistiriyor, kadinin durusu bile dimdik o yasta, cok basarili.
Bende bunu takibe basladim

Lori Lori gel kiz akil ver.

Turk arkadas gelecek yakinda ,ogleden sonra oturmasina. Esi de hollandali.
Menu yaz gonder
Hatta yap gonder 🤣😂😅
Pliiiiiiissssss
Sehriye corbasi
Salcali, defne yaprakli haslama et

Bulgur pilavi
Lahana sarma
Salata
Helva
Al yap🤣
Okadar agrim varki ise gidemedim..simdi ayaklandim agri kesici almak icin. Tekrar yataga gomulecegim. Sicak su torbami tazeliyor esim
Gecmis ola yavrum♥️
tavsannesi tavsannesi gecti mi agrin ? Bobrek tasimi var yoksa sende ?

Bu Lori Lori yine dugunden dugune mi geziyor
He yavrum🤣 ne dugunu la. Calisiyorum. Simdi geldim eve. 2 gun izinliyim simdi💃

Ameliyat olmadim kiz. Kendiliginden patlamisti. Hala varmi..Birde Endometriozis olabilir denmisti.
Gerekli bolume istersen yonlendireyim 6ay bekleme sirasi var denmisti. Gerek yok demistim. Cekiyorum boyle. Bazi aylarda iyi, bazi aylarda kotu bazende bugunki gibi öldürüyor gibi agri oluyor.
Yorgunlukdan sanmiyorum. Dun cok iyiydim
Sonrasinda operasyonda oldu diye hatirliyordum sorry karistirdim canim keske randevuyu alsaydin anca sira gelirdi zaten😪😪 ins.hafifler yine

Back