Aynen bende öyle biliyorum. Fıstık olmaz sadece öz olması gerekli. Mesela sen çilekli Kıbrıs tatlısı yazmamıştınAyrıca bu çorbanın adı sadece öz çorbası. Fıstıklı öz çorbası anlatım bozukluğu olmuş. Çorbanın olayı zaten fıstıklı olması.Pirinçli yayla çorbası diyor muyuz yoooo.
Yap sen birinci olursan da ben olmuş sayılayımSenin sunumun aynısını yapardım
Heee bende hep başka şey düşündümYok tencereyi
Öyle yazsam da olurdu. Kıbrıs tatlısı süslemesi çilekli de olur kivili de cevizli de. Ama öz çorbası sadece fıstıklı olur.Aynen bende öyle biliyorum. Fıstık olmaz sadece öz olması gerekli. Mesela sen çilekli Kıbrıs tatlısı yazmamıştın
B8zde şimdi gidip çorba mı yapicazAldım beybi valla. Beklediğim kişi de KARACA KURYESİYDİ
Zengin insanın hali başka nevoşBu kız zengin bakır tencerede fıstıklı çorba yapmış
Aynen bu saatten sonra çorba mı yapılır hiçOlduğu gibi tencere ile koy bence. Zahmete girme nevoş
Aynen bu saatten sonra çorba mı yapılır hiç
Demeyin kız öyle daha bi sürü çorba gelecek. Geçen de böyle oldu biri gelip limon sıktıB8zde şimdi gidip çorba mı yapicaz
Yazık bize
Demeyin kız öyle daha bi sürü çorba gelecek. Geçen de böyle oldu biri gelip limon sıktı
Margaret Hale
Teşekkür ederimEllerine sağlıkÇok güzel görünüyor Bol şans diliyorum
Useniyordum şuan daha çok üşeniyorum
Sende aynı sunumu yapUseniyordum şuan daha çok üşeniyorum
Ayy ne iyi olur nevoşum, ben tencereyi atayım sen etrafı ayarlaSende aynı sunumu yapHatra sen yap ve taslara photoshop yaparım