- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Hesna Lima
-
epeyi oldu hatırladığım kadarı ile zengin bir kadının avustaralyada bir arazi kalmıştı orda küçük bir çocuk ile arasında geçen hikayeyi anlatıyorKonusu nedir acaba??
bunları not aldım teşekkürlerKorku filmlerini hiç sevmez izlemeyiz. Aksiyon gerilim tarzında son zamanlarda izlediklerimden;
Allied
Split
The revenant
Logan
Seven sisters
Bendede oluyodu hayatfa izlemezdim ama kendi kendime dedim bu sadece film hem eşimin kollarında izlemek harikaben hiç korku filmi izleyemiyorum yaa çok geriliyorum rüyama bile giriyor
Evet iki kere izledikKesinlikle savaş vadisi :) arşivlik bence
yok yaa film sonrası mutfağa giderken koca yanımda değil :)))Bendede oluyodu hayatfa izlemezdim ama kendi kendime dedim bu sadece film hem eşimin kollarında izlemek harika
Anladım güzele benziyor :)epeyi oldu hatırladığım kadarı ile zengin bir kadının avustaralyada bir arazi kalmıştı orda küçük bir çocuk ile arasında geçen hikayeyi anlatıyor
o araziye sahip çıkma öyküsü erkekler dünyasında
Emeğine sağlık canım cok teşekkür ederim get outu izlemek istedim şimdi
Hahha sen evlisin galiba tecrübeler cokkFilm sonunda kafanızda soru işaretleri kalsın istiyorsanız da, İşkence odası (Buna iyi bir mide de lazım ama) ve Küp serisini tavsiye ederim.
Korku, gerilim ve bolca soru işareti, film bitiminde eşler arası bence böyledir, sence şöyledir iddialaşmaları filan :)
Orasi oyle aslında yani bem bide kizima mama yapmaya gidiyorum kosa kosa gidip geliyorum ;Dyok yaa film sonrası mutfağa giderken koca yanımda değil :)))
gece levaboya kalktığımda da :))
Mahşeri dört atlısı yetimhane in konusu bu değilmi :)
Ha yetimhane ayrı anladımMahşerin dört atlısı ayrı bir film
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?