• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Film bilen varmı

Peki kizlar o zman bende size öneririm lucy uc kere izledim beynimizin% 100 unu kullanırsak nolur konusu bu kesinlikle izleyin

Sonunu bağlayamamışlar bence, çok fazla efekte abanmışlar :/
Yine de sıkkınken izlenir.

Bi liste çıkarıvereyim az düşüneyim sizin için :)

bayıla bayıla izlediğim filmler var benim tekrar tekrar izlesem de bıkmadığım onlardan birini önereyim
drishyam (bir hint filmi alt yazılı ama çok çok güzel bir film kesinlikle öneririm)

Anne üçe kadar sayarken arkadan çocuklar yaklaşıyor o film değil mi Yetimhane. Çok güzeldi gerçekten, ben de çok severim o filmi, ama sonu hüzünlüydü.

Çok aklımda kalmış bir filmdir, oyun oynayan çocuk ruhları =(
Neden bilmem korku filmi diyesim gelmiyor, çok hüzünlü özellikle son sahnesi =(

Gifted / Deha (2017)
Split / parçalanmış
Otopsi
Hush
Sonsuz bir aşk
Geçmişten Gelen
Gone Girl (kayıp kız)
Magi
Kral Arthur Kılıç Efsanesi (2017)
Siccin

Şuan için aklıma gelenler. En son deha ve split'i izledim çokzel filmler. Korku olarak otopsi çok iyiydi efektler çok kaliteli orjinal yapmışlar tavsiyemdir. Siccin de yerli olarak tek izlenesi korku filmiydi izlenir yani.

Otopsi çok iyiydi , üç kez izledim :)

The hunting Connecticut iyidir. Aklıma ilk gelen korku anlamında.
Silent Hill de konusu ve yaratıklarının çeşitliliği itibariyle fena sayılmaz. Meşhur bir üçgen kafası var, aratın bi bakın insanı ürpertiyor. :)
Get Out var bir de, Kapan diye çevrilmiş, psikolojik + gerilim + deney ve bol bol kan.
Bi de "Tepenin Gözleri" serisi var, kasap belgeseli tadında.
Oda 1408 var, psikolojik şeylerle örülü hoş bi film. Sürükler.
Sarılmaya bol bahane çıkar artık :p

Bunlar cılk korku ve aksiyon.

The hunting Connecticut iyidir. Aklıma ilk gelen korku anlamında.
Silent Hill de konusu ve yaratıklarının çeşitliliği itibariyle fena sayılmaz. Meşhur bir üçgen kafası var, aratın bi bakın insanı ürpertiyor. :)
Get Out var bir de, Kapan diye çevrilmiş, psikolojik + gerilim + deney ve bol bol kan.
Bi de "Tepenin Gözleri" serisi var, kasap belgeseli tadında.
Sarılmaya bol bahane çıkar artık :p

Bunlar cılk korku ve aksiyon.
Emeğine sağlık canım cok teşekkür ederim get outu izlemek istedim şimdi:D

geçmişi olmayan adam,pelikan dosyası ve can dostum bunlarda güzeldi

deadpool ya da suicide squad olabilir izlemediyseniz eğlencelik çıtır çerez macera filmleri ikisi de.

korku filmi olarak baskın diyeceğim, yabancı film istemişsiniz ama yabancı mecralarda çok övülen bir film. Bir şans verin bence.

Back
X