- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.559
- 598
- Konu Sahibi Hesna Lima
-
Peki kizlar o zman bende size öneririm lucy uc kere izledim beynimizin% 100 unu kullanırsak nolur konusu bu kesinlikle izleyin
Teşekkürler esim mutlu olucakSonunu bağlayamamışlar bence, çok fazla efekte abanmışlar :/
Yine de sıkkınken izlenir.
Bi liste çıkarıvereyim az düşüneyim sizin için :)
Anne üçe kadar sayarken arkadan çocuklar yaklaşıyor o film değil mi Yetimhane. Çok güzeldi gerçekten, ben de çok severim o filmi, ama sonu hüzünlüydü.
Kanli elmasi izledim evetkelebek etkisi, San Andreas Fayı, Ben robot, Kayıp Şehir, Uçuş planı, Kanlı Elmas
kelebek etkisi, San Andreas Fayı, Ben robot, Kayıp Şehir, Uçuş planı, Kanlı Elmas
Gifted / Deha (2017)
Split / parçalanmış
Otopsi
Hush
Sonsuz bir aşk
Geçmişten Gelen
Gone Girl (kayıp kız)
Magi
Kral Arthur Kılıç Efsanesi (2017)
Siccin
Şuan için aklıma gelenler. En son deha ve split'i izledim çokzel filmler. Korku olarak otopsi çok iyiydi efektler çok kaliteli orjinal yapmışlar tavsiyemdir. Siccin de yerli olarak tek izlenesi korku filmiydi izlenir yani.
Mahşeri dört atlısı yetimhane in konusu bu değilmi :)Anne üçe kadar sayarken arkadan çocuklar yaklaşıyor o film değil mi Yetimhane. Çok güzeldi gerçekten, ben de çok severim o filmi, ama sonu hüzünlüydü.
Onuda izledik :))Karayip korsanları seriside güzeldir
Emeğine sağlık canım cok teşekkür ederim get outu izlemek istedim şimdiThe hunting Connecticut iyidir. Aklıma ilk gelen korku anlamında.
Silent Hill de konusu ve yaratıklarının çeşitliliği itibariyle fena sayılmaz. Meşhur bir üçgen kafası var, aratın bi bakın insanı ürpertiyor. :)
Get Out var bir de, Kapan diye çevrilmiş, psikolojik + gerilim + deney ve bol bol kan.
Bi de "Tepenin Gözleri" serisi var, kasap belgeseli tadında.
Sarılmaya bol bahane çıkar artık
Bunlar cılk korku ve aksiyon.
Gercekten izleyeceğim cok saolundeadpool ya da suicide squad olabilir izlemediyseniz eğlencelik çıtır çerez macera filmleri ikisi de.
korku filmi olarak baskın diyeceğim, yabancı film istemişsiniz ama yabancı mecralarda çok övülen bir film. Bir şans verin bence.
Konusu nedir acaba??nicol kidman Avusturalya da güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?