• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Film bilen varmı

Hahha sen evlisin galiba tecrübeler cokk :KK70:

Çoğunu bekarken tükettiğim için artık yeni çıkanlar oldukça bakınıyoruz arada :p
Korku filmi geçti benden, çok izledim, sıktı.
Başka tür önerisi istersen sulu romantizm ve savaş filmleri haricinde önerebilirim.
(Savaş filminin de birkaç istisnası var; Red cliff mesela iyidir, sürükler bak o da güzel. Fragmanına bi bakın isterseniz)

Çoğunu bekarken tükettiğim için artık yeni çıkanlar oldukça bakınıyoruz arada :p
Korku filmi geçti benden, çok izledim, sıktı.
Başka tür önerisi istersen sulu romantizm ve savaş filmleri haricinde önerebilirim.
(Savaş filminin de birkaç istisnası var; Red cliff mesela iyidir, sürükler bak o da güzel. Fragmanına bi bakın isterseniz)
Tabikide bakarım saol canım fikir verdiğin için

Aksama esimle guzel bi film izlemek istiyorum öneriniz varmi guzel bi film romantik olmasin lutfen o sevmezde aksiyon ve korku olur ve kesinlikle yabancı söyleyin lütfen:KK66:)
Aksiyon korku değil ama kendi kategorisinde en favori filmim Into the wild sonunda ağlamıştım ( özgürlük yolu yada yabana doğru olarak bulabilirsiniz )
Ve size çocukça gelecektir ama harry potter serisi :)

Ben izledigimi bulun demiyorumki öneri verin diyorum burasi dayanışma için var

Tamam da ben size upuzun bir liste yaparim belki hepsini izlemis cikarsiniz, hem sizin vaktinize yazik hem yazanlarin degil mi? O yuzden hazir listelere bakip izlemedikleriniz arasindan secmeniz çok daha mantikli olur, kotu bisey soylemedim farkettiyseniz :)

Tamam da ben size upuzun bir liste yaparim belki hepsini izlemis cikarsiniz, hem sizin vaktinize yazik hem yazanlarin degil mi? O yuzden hazir listelere bakip izlemedikleriniz arasindan secmeniz çok daha mantikli olur, kotu bisey soylemedim farkettiyseniz :)
Özür dilerim gerçekten ben böyle düşündüğünüzü bilemedim gerçekten özür dilerim ama iyiki acmisim konuyu Bulduk filmi zaten burdan :))

Özür dilerim gerçekten ben böyle düşündüğünüzü bilemedim gerçekten özür dilerim ama iyiki acmisim konuyu Bulduk filmi zaten burdan :))

Rica ederim ne demek, yazılı iletisimde yanlis anlasilmalar olabiliyor, bulmaniza sevindim :)
Yine soyleyeyim, ben de sinema aşığiyim, nerdeyse her gece bir film izlerim, haliyle tavsiye alirken cogunu izlemis oldugumu goruyorum. O yuzden film secerken imdb, beyaz perde gibi sinema sitelerinin en beğenilenler listelerine bakiyorum. Beyaz perdede kategorilere gore de ayrilmis en yuksek oy alanlar listeleri var tavsiye ederim.
Ayrica onedio sinema sayfasinda da guzel listeler oluyor (en korkunc 10 film, en iyi 25 gizem filmi vs gibi) oralara da goz atin. Iyi seyirler ;)

Tee küçükken bir film izlemiştim. Yani yengemler izlerken zorunda kalmıştım. Hala tuvalete gittiğimde ilk iş tavana bakarım :( (karanlıktan şafağa idi filmin adı) bir de eşim sevgiliyken REC diye bir filme götürmüştü korku filmiydi ama hiç hatırlamıyorum ahahahahah :D :D

Bilimkurgu da yazsanıza kızlar. Hazır bebeğim uyumuşken ç(mıtfaktaki dağ gibi bulaşık ve yan odada biriken çamaşırlardan banane canım) bakayım:)

Tee küçükken bir film izlemiştim. Yani yengemler izlerken zorunda kalmıştım. Hala tuvalete gittiğimde ilk iş tavana bakarım :KK43: (karanlıktan şafağa idi filmin adı) bir de eşim sevgiliyken REC diye bir filme götürmüştü korku filmiydi ama hiç hatırlamıyorum ahahahahah :KK70: :KK70:

Bilimkurgu da yazsanıza kızlar. Hazır bebeğim uyumuşken ç(mıtfaktaki dağ gibi bulaşık ve yan odada biriken çamaşırlardan banane canım) bakayım:)
Ben Efsaneyim

Red serisi,yüzükler ve hobbit in serisi, başlangıç, limitsiz,cadılar mevsimiydi herhalde Nicolas Cage oynuyor, kehanet

Korku seansı iyiydi hepsini izledim
"Mistik olay / the hoppening " felaket senaryosu severlere tavsiyemdir

upload_2017-10-16_23-58-35.webp

Table 21

upload_2017-10-16_23-58-53.webp

Ek villain

Diyorum..

Back
X