- 19 Mayıs 2020
- 46.607
- 208.994
- 548
- Konu Sahibi pembekurk33
-
Var efendim. İnsanların kendi evi, sizin hayalleriniz var diye müzeye çevirecek değillerdi herhal, babanıza söyleyin size ev alsın, el malında gözünüz kalmaz böylece.siz nişanlımla barıştığımı nerden çıkarttınızgayet paranın nasıl kazanıldığını bilen biriyim. Babamın ocağından çıkmama gerek yok, kendi paramı kendim kazanıyorum şükür. Neyin ne olduğunu biliyorum. Tekrar belirtiyorum konunun tuğlaya kuruş ödemekle gram alakası yok siz çok yanlış gelmişsiniz:)
Bu kadar olayın içinde eve mi takıldınız????Merhaba. Öncelikle yazdıklarımı okuyup, fikirlerini paylaşacak olan herkese çok teşekkür ediyorum. 4 senelik ilişkimde 1.5 yıl nişanlılık süreci geçirdim. Ağustos ayında düğünümüz olacaktı fakat nişan atıldı. Ayrıca uzak mesafe ilişkisiydik. Nişan atıldığında 1 ay sonra kayınvalidem sadece altınları ve eşyaları istemek için aramıştı. Onun içinde hiçbir şekilde benimle iletişimde olmadı, o sürede zaten beni istemediğini nişanlıma söylemiş. Nişanlımda eşyaları almaya gelmeyip birilerini gönderdi açıkçası ortada kalmış gibi hissetmiştim kendimi. Görümcem olacak kişi en başından beri saygısını eksilerde tutan biriydi. Nişan atıldıktan sonra her erkek gibi nişanlım gezdi, dolaştı, tatilini yaptı ve ayrılık sürecini bu şekilde atlatmaya çalıştı(!) Bana oldukça acımasız davrandı. Nişan atma sebebimiz kendi ailesiydi. Kendisi de asla arayı bulamayan, bir yerde beni daha çok baskılayan ve ezen biriydi. Ardından kısa bir süre sonra öğrendim ki teyzesinin kızı, beni unutsun diye başka bir kızla görüştürmek istemiş. Nişanlımda tanımaya çalışmış fakat yapamayacağını söyleyip konuşmayı kesmiş. Benim fikrim annesinin istediği kız oydu, birdenbire ortaya çıkmış olması garipti:) Nişanlımın ailesi tarafından çok fazla hakaretler işitmiştim. Ve artık hayatıma bakma kararı almıştım. O sırada nişanlım tekrar döndü. Bana haksızlık ettiğini, sevdiğini, dik durması gereken yerde duramadığını söyledi. Fakat şöyle bir konu daha var. Kayınvalidem, evlendiğimizde oturacağım, kendi ellerimle düzdüğüm eve ailecek taşınmış. Nişanlıma bunu nasıl yaptığını sorduğumda o evi napacaktık, çıktığımız evi kirayı verdik dedi. Bu durum bana korkunç geldi. Orda kurulan hayallere hiçbirinin saygısı yokmuş ki bunu yapabilmişler. Zaten bana o evi aldıklarını söylediklerinde bile kayınvalidem evin tapusunu kendi üzerine almıştı. Nişanlım bu durumu abarttığımı düşünüyor. Sizce öyle mi? Yani o evde onunla uyumanın, onunla yaşamanın hayalini kurduğum yere sırf kendi evlerinden daha büyük diye yerleşmiş olmaları gerçeği çok can acıtıcı değil mi? Napmalıyım bilmiyorum. Yıkılan şeylerin üzerine yeniden bir şeyler inşa olur mu..
Yok daha barışmamış, evin boşaltmalarını bekliyor herhal.Bu kadar olayın içinde eve mi takıldınız????
Adam gezmiş tozmus, bıraktığı yerde bekler bulmuş sizi, yazık böyle adamların ve ailelerin elinde oyuncak oluyorsunuz.Evlenin evlenin ananızdan emdiginiz süt eş ve ailesi tarafından nasıl burnunuzdan getiriliyor bizzat yaşayıp görün.........
Kesinlikle hala eski nişanlı peşinde aklida hep onun hayatında .kendi hayatına odaklanamiyot bile baksanıza çok yazık.boyle gençleri görünce bu kızlara ne oluyor yaa hicmi gururun yok ya.bu kadar erkek delisi olmayın.hayatiniza bakın sizin hayatınız herkezinkinden önemli degilmiYapmicak . Bozuk balığı pişirip bi ömür yiyecek gibi
Konunun tuğlaya kuruş ödememekle alakası yokmuş ama evin kayinvalidenin üzerine olması rahatsızlık vermiş.Var efendim. İnsanların kendi evi, sizin hayalleriniz var diye müzeye çevirecek değillerdi herhal, babanıza söyleyin size ev alsın, el malında gözünüz kalmaz böylece.
Nişanlısı yarı yolda bırakmış, nişanlısı sahip çıkmamış, elin kızları ile görüşmüş ama tek dert tabi kayınvalidenin kendi öz evine yerleşmesi. Ne evmiş arkadaş. Hazır mal ne tatlı oluyor. Kendi de alsın 2-3 ev, birini müze yapsın, içinde kalmış çünkü.Konunun tuğlaya kuruş ödememekle alakası yokmuş ama evin kayinvalidenin üzerine olması rahatsızlık vermiş.
Ah evet konudaki korkunç olan kısım kayınvalidenin kendi evine oturması. Nişanlısı içinde başka kızla görüşmüş ama beni unutmadığından devam edememiş diye mutlu bile olmuştur.Nişanlısı yarı yolda bırakmış, nişanlısı sahip çıkmamış, elin kızları ile görüşmüş ama tek dert tabi kayınvalidenin kendi öz evine yerleşmesi. Ne evmiş arkadaş. Hazır mal ne tatlı oluyor. Kendi de alsın 2-3 ev, birini müze yapsın, içinde kalmış çünkü.
Aklıma nedense babasının üzerine ev alıp evleneceği kıza evin masraflarını yıkan adam geldi dün bunun üzerinde baya konuştukMerhaba. Öncelikle yazdıklarımı okuyup, fikirlerini paylaşacak olan herkese çok teşekkür ediyorum. 4 senelik ilişkimde 1.5 yıl nişanlılık süreci geçirdim. Ağustos ayında düğünümüz olacaktı fakat nişan atıldı. Ayrıca uzak mesafe ilişkisiydik. Nişan atıldığında 1 ay sonra kayınvalidem sadece altınları ve eşyaları istemek için aramıştı. Onun içinde hiçbir şekilde benimle iletişimde olmadı, o sürede zaten beni istemediğini nişanlıma söylemiş. Nişanlımda eşyaları almaya gelmeyip birilerini gönderdi açıkçası ortada kalmış gibi hissetmiştim kendimi. Görümcem olacak kişi en başından beri saygısını eksilerde tutan biriydi. Nişan atıldıktan sonra her erkek gibi nişanlım gezdi, dolaştı, tatilini yaptı ve ayrılık sürecini bu şekilde atlatmaya çalıştı(!) Bana oldukça acımasız davrandı. Nişan atma sebebimiz kendi ailesiydi. Kendisi de asla arayı bulamayan, bir yerde beni daha çok baskılayan ve ezen biriydi. Ardından kısa bir süre sonra öğrendim ki teyzesinin kızı, beni unutsun diye başka bir kızla görüştürmek istemiş. Nişanlımda tanımaya çalışmış fakat yapamayacağını söyleyip konuşmayı kesmiş. Benim fikrim annesinin istediği kız oydu, birdenbire ortaya çıkmış olması garipti:) Nişanlımın ailesi tarafından çok fazla hakaretler işitmiştim. Ve artık hayatıma bakma kararı almıştım. O sırada nişanlım tekrar döndü. Bana haksızlık ettiğini, sevdiğini, dik durması gereken yerde duramadığını söyledi. Fakat şöyle bir konu daha var. Kayınvalidem, evlendiğimizde oturacağım, kendi ellerimle düzdüğüm eve ailecek taşınmış. Nişanlıma bunu nasıl yaptığını sorduğumda o evi napacaktık, çıktığımız evi kirayı verdik dedi. Bu durum bana korkunç geldi. Orda kurulan hayallere hiçbirinin saygısı yokmuş ki bunu yapabilmişler. Zaten bana o evi aldıklarını söylediklerinde bile kayınvalidem evin tapusunu kendi üzerine almıştı. Nişanlım bu durumu abarttığımı düşünüyor. Sizce öyle mi? Yani o evde onunla uyumanın, onunla yaşamanın hayalini kurduğum yere sırf kendi evlerinden daha büyük diye yerleşmiş olmaları gerçeği çok can acıtıcı değil mi? Napmalıyım bilmiyorum. Yıkılan şeylerin üzerine yeniden bir şeyler inşa olur mu..
Sizi bu kadar rahatsız eden ne? Siz beni ne kadar tanıyorsunuz? Burda ufak bir başlık olarak bahsettiğim konudan genel yorumlar yapabiliyorsunuz. Klavyeden elinizi derhal çekerseniz sevinirim çünkü yorumlarınızı önemsemiyorum.Yok daha barışmamış, evin boşaltmalarını bekliyor herhal.
Sizi de aynı şekilde önemsemediğim insanlar kategorisine alıyorum ve 2-3 satırlık cümleden karşınızdaki insana kinayeler yapmanız çok komik. Daha olgun insanların yorumlarını önemsiyorum.Ah evet konudaki korkunç olan kısım kayınvalidenin kendi evine oturması. Nişanlısı içinde başka kızla görüşmüş ama beni unutmadığından devam edememiş diye mutlu bile olmuştur.
İnsanların bu kendi parasıyla aldığı evi üzerine yapmasını ayıp karşılayacak birileri mi?Sizi de aynı şekilde önemsemediğim insanlar kategorisine alıyorum ve 2-3 satırlık cümleden karşınızdaki insana kinayeler yapmanız çok komik. Daha olgun insanların yorumlarını önemsiyorum.
Kiz seni istemeyen kaynanan senin hayalini niye taksin? Bir dizinin içinde mi yaşıyorsunuz siz?Orda kurulan hayallere hiçbirinin saygısı yokmuş ki bunu yapabilmişler
İnsan şunları okuduktan sonra tekrar barıştığınizı görünce artik yorum yapmamalıyım diyor... sonucta sizin hayatınız. Nişan atıldıktan sonra her erkek gibi nişanlım gezdi, dolaştı, tatilini yaptı ve ayrılık sürecini bu şekilde atlatmaya çalıştı(!) Bana oldukça acımasız davrandı. Nişan atma sebebimiz kendi ailesiydi. Kendisi de asla arayı bulamayan, bir yerde beni daha çok baskılayan ve ezen biriydi.
Şu kadar yorum içinde gerçekten en güzel eleştiri yorumu buydu. Teşekkür ediyorum.Sevgi sadece yeterli olmuyor evlilikte. Bir yere kadar oluyor. Evlilik sevgililik ya da nisanlilik gibi degil. Hele ki nisanlilikta bunca sey yasandiktan sonra bembeyaz sayfa acilamiyir. En ufak tartismada sumen alti edilen olaylar isitilip isitilip gun yuzune cikiyor. Istediginiz kadar adamin ailesiyle gorusmem, ben kapimi kapatirim, onlara da gelip gitmem deyin, bunun bayrami var seyrani var. Simdi herseye okey diyen adam o imza atilinca hic de oyle olmaz. Sorunlarla baslayan evliliklerin hic duzeldigini gormedim. Birsry nasil basliyorsa oyle de gidiyor, ki manipulatif birisiyle evlilik ruh dengesini alt ust ediyor, ozguveni yerle yeksan ediyor. Aslinda olmayacagini sen de biliyorsun, yoksa buraya konu acmazdin. Iki aile arasinda yasanan bunca kirginliklar da unutulmaz, sizler de hep arada kalirsiniz. Bence bu topa hic girme. Yaşın cok genc. 4 seneni dusunup onundeki koca guzel ömrunu heba etme. Gelecegini kurtar. Bu aile ve bu adamla olmaz.
Ben kayınvalidemin hayalimi takıp takmamasının derdinde değilim hanımefendi, ben nişanlım açısından bu durumdan söz etmiştim. Bazı noktalarda fazla duygusal yaklaştığım için böyle bir düşünceye girmiştim.Ben bazi konulari hayretler icerisinde okuyorum.
Kiz seni istemeyen kaynanan senin hayalini niye taksin? Bir dizinin içinde mi yaşıyorsunuz siz?
İnsan şunları okuduktan sonra tekrar barıştığınizı görünce artik yorum yapmamalıyım diyor... sonucta sizin hayatınız
No koşarak kaçMerhaba. Öncelikle yazdıklarımı okuyup, fikirlerini paylaşacak olan herkese çok teşekkür ediyorum. 4 senelik ilişkimde 1.5 yıl nişanlılık süreci geçirdim. Ağustos ayında düğünümüz olacaktı fakat nişan atıldı. Ayrıca uzak mesafe ilişkisiydik. Nişan atıldığında 1 ay sonra kayınvalidem sadece altınları ve eşyaları istemek için aramıştı. Onun içinde hiçbir şekilde benimle iletişimde olmadı, o sürede zaten beni istemediğini nişanlıma söylemiş. Nişanlımda eşyaları almaya gelmeyip birilerini gönderdi açıkçası ortada kalmış gibi hissetmiştim kendimi. Görümcem olacak kişi en başından beri saygısını eksilerde tutan biriydi. Nişan atıldıktan sonra her erkek gibi nişanlım gezdi, dolaştı, tatilini yaptı ve ayrılık sürecini bu şekilde atlatmaya çalıştı(!) Bana oldukça acımasız davrandı. Nişan atma sebebimiz kendi ailesiydi. Kendisi de asla arayı bulamayan, bir yerde beni daha çok baskılayan ve ezen biriydi. Ardından kısa bir süre sonra öğrendim ki teyzesinin kızı, beni unutsun diye başka bir kızla görüştürmek istemiş. Nişanlımda tanımaya çalışmış fakat yapamayacağını söyleyip konuşmayı kesmiş. Benim fikrim annesinin istediği kız oydu, birdenbire ortaya çıkmış olması garipti:) Nişanlımın ailesi tarafından çok fazla hakaretler işitmiştim. Ve artık hayatıma bakma kararı almıştım. O sırada nişanlım tekrar döndü. Bana haksızlık ettiğini, sevdiğini, dik durması gereken yerde duramadığını söyledi. Fakat şöyle bir konu daha var. Kayınvalidem, evlendiğimizde oturacağım, kendi ellerimle düzdüğüm eve ailecek taşınmış. Nişanlıma bunu nasıl yaptığını sorduğumda o evi napacaktık, çıktığımız evi kirayı verdik dedi. Bu durum bana korkunç geldi. Orda kurulan hayallere hiçbirinin saygısı yokmuş ki bunu yapabilmişler. Zaten bana o evi aldıklarını söylediklerinde bile kayınvalidem evin tapusunu kendi üzerine almıştı. Nişanlım bu durumu abarttığımı düşünüyor. Sizce öyle mi? Yani o evde onunla uyumanın, onunla yaşamanın hayalini kurduğum yere sırf kendi evlerinden daha büyük diye yerleşmiş olmaları gerçeği çok can acıtıcı değil mi? Napmalıyım bilmiyorum. Yıkılan şeylerin üzerine yeniden bir şeyler inşa olur mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?