Fikrinize ihtiyacım var..

Var efendim. İnsanların kendi evi, sizin hayalleriniz var diye müzeye çevirecek değillerdi herhal, babanıza söyleyin size ev alsın, el malında gözünüz kalmaz böylece.

Bu kadar olayın içinde eve mi takıldınız????
Adam gezmiş tozmus, bıraktığı yerde bekler bulmuş sizi, yazık böyle adamların ve ailelerin elinde oyuncak oluyorsunuz.Evlenin evlenin ananızdan emdiginiz süt eş ve ailesi tarafından nasıl burnunuzdan getiriliyor bizzat yaşayıp görün.........

Yok daha barışmamış, evin boşaltmalarını bekliyor herhal.

Siz nişanlınızın ailesi tarafından benimsenmemişsiniz ve nişanlınızda sizi ailesi karşısında olmanız gereken düzeyde tutmamış. Ve nişanlınız iş işten geçtikten sonra sizin farkınıza varmış. Sergileyeceği duruşu nişanlıyken sergilememiş. Kaynana ve ailesinin sizin evinize geçmiş olmasıda hiç hoş değil..

Yapmicak . Bozuk balığı pişirip bi ömür yiyecek gibi
Kesinlikle hala eski nişanlı peşinde aklida hep onun hayatında .kendi hayatına odaklanamiyot bile baksanıza çok yazık.boyle gençleri görünce bu kızlara ne oluyor yaa hicmi gururun yok ya.bu kadar erkek delisi olmayın.hayatiniza bakın sizin hayatınız herkezinkinden önemli degilmi

Sevgi sadece yeterli olmuyor evlilikte. Bir yere kadar oluyor. Evlilik sevgililik ya da nisanlilik gibi degil. Hele ki nisanlilikta bunca sey yasandiktan sonra bembeyaz sayfa acilamiyir. En ufak tartismada sumen alti edilen olaylar isitilip isitilip gun yuzune cikiyor. Istediginiz kadar adamin ailesiyle gorusmem, ben kapimi kapatirim, onlara da gelip gitmem deyin, bunun bayrami var seyrani var. Simdi herseye okey diyen adam o imza atilinca hic de oyle olmaz. Sorunlarla baslayan evliliklerin hic duzeldigini gormedim. Birsry nasil basliyorsa oyle de gidiyor, ki manipulatif birisiyle evlilik ruh dengesini alt ust ediyor, ozguveni yerle yeksan ediyor. Aslinda olmayacagini sen de biliyorsun, yoksa buraya konu acmazdin. Iki aile arasinda yasanan bunca kirginliklar da unutulmaz, sizler de hep arada kalirsiniz. Bence bu topa hic girme. Yaşın cok genc. 4 seneni dusunup onundeki koca guzel ömrunu heba etme. Gelecegini kurtar. Bu aile ve bu adamla olmaz.

Var efendim. İnsanların kendi evi, sizin hayalleriniz var diye müzeye çevirecek değillerdi herhal, babanıza söyleyin size ev alsın, el malında gözünüz kalmaz böylece.
Konunun tuğlaya kuruş ödememekle alakası yokmuş ama evin kayinvalidenin üzerine olması rahatsızlık vermiş.

Konunun tuğlaya kuruş ödememekle alakası yokmuş ama evin kayinvalidenin üzerine olması rahatsızlık vermiş.
Nişanlısı yarı yolda bırakmış, nişanlısı sahip çıkmamış, elin kızları ile görüşmüş ama tek dert tabi kayınvalidenin kendi öz evine yerleşmesi. Ne evmiş arkadaş. Hazır mal ne tatlı oluyor. Kendi de alsın 2-3 ev, birini müze yapsın, içinde kalmış çünkü.

Ah evet konudaki korkunç olan kısım kayınvalidenin kendi evine oturması. Nişanlısı içinde başka kızla görüşmüş ama beni unutmadığından devam edememiş diye mutlu bile olmuştur.

Aklıma nedense babasının üzerine ev alıp evleneceği kıza evin masraflarını yıkan adam geldi dün bunun üzerinde baya konuştuk Bunu soruyorsanız biz ne desek boş bence. Cevabını zaten en başta vermişsiniz içinizde en ufak affetme düşüncesi varsa eyvah....

ya bıçak sırtı bir konu. Barışsan bin türlü dert çekeceksin barışmasan kalbin kırık devam edeceksin. Nişanlından tam emin olmadan hızlı karar verme derim ben

Yok daha barışmamış, evin boşaltmalarını bekliyor herhal.
Sizi bu kadar rahatsız eden ne? Siz beni ne kadar tanıyorsunuz? Burda ufak bir başlık olarak bahsettiğim konudan genel yorumlar yapabiliyorsunuz. Klavyeden elinizi derhal çekerseniz sevinirim çünkü yorumlarınızı önemsemiyorum.

Ah evet konudaki korkunç olan kısım kayınvalidenin kendi evine oturması. Nişanlısı içinde başka kızla görüşmüş ama beni unutmadığından devam edememiş diye mutlu bile olmuştur.
Sizi de aynı şekilde önemsemediğim insanlar kategorisine alıyorum ve 2-3 satırlık cümleden karşınızdaki insana kinayeler yapmanız çok komik. Daha olgun insanların yorumlarını önemsiyorum.

Sizi de aynı şekilde önemsemediğim insanlar kategorisine alıyorum ve 2-3 satırlık cümleden karşınızdaki insana kinayeler yapmanız çok komik. Daha olgun insanların yorumlarını önemsiyorum.
İnsanların bu kendi parasıyla aldığı evi üzerine yapmasını ayıp karşılayacak birileri mi?
Kolay gelsin o vakit.

Ben bazi konulari hayretler icerisinde okuyorum.
Orda kurulan hayallere hiçbirinin saygısı yokmuş ki bunu yapabilmişler
Kiz seni istemeyen kaynanan senin hayalini niye taksin? Bir dizinin içinde mi yaşıyorsunuz siz?

İnsan şunları okuduktan sonra tekrar barıştığınizı görünce artik yorum yapmamalıyım diyor... sonucta sizin hayatınız

Şu kadar yorum içinde gerçekten en güzel eleştiri yorumu buydu. Teşekkür ediyorum.

Ben kayınvalidemin hayalimi takıp takmamasının derdinde değilim hanımefendi, ben nişanlım açısından bu durumdan söz etmiştim. Bazı noktalarda fazla duygusal yaklaştığım için böyle bir düşünceye girmiştim.

Tekrar barışmadık. Kendisi barışmak için döndü, bir takım vaatlerde bulunmaya devam ediyor. Benimde konuyu açma sebebim bunca karmaşanın içinde kendimi kaybolmuş gibi hissetmekti. Değerli kullanıcılar arasında yıllardır evli olan vb. problemler yaşayanlar vardır diyerek söz ettim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

No koşarak kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…