Fikrinize ihtiyacım var..

Hiçbirinin saygısı yok diyince kaynanayi da kattim işte. Barismamaniza sevindim

Kaçarak uzaklaş

Ay nolur önemseyin ya, yoksa naparız?

Bir zamanlar bir söz dolanıyordu sosyal medyada. At gibi gidip, it gibi dönenleri, döt gibi ortada bırakın... diye. Gitmiş, sonrasında da dönmüş, şimdi sıra ortada bırakmakta.

sizin ayrılmanız nişanlınızın ailesi yüzünden değil nişanlınız yüzünden olmuş. hakaretler edildiğinde sesini çıkarmamış, aranızda kaldığında ne yapacağını bilememiş. o zaman yapamayan, bu kadar yüz göz olmuşken yapar mı sizce? bir de eve taşınmalarını biraz fazla duygusallaştırmışsınız. aile evi almış, doğal olarak üstüne yapmış, içini dizmiş siz ayrılınca da yas tutup eve girmeyecek değillerdi.. evlilik yok ev yeni bari biz geçelim demişlerdir. çok anormal bir şey değil.

İşin zor kısmını yapmış nişanı atmışsınız. Al ver olayı da bitmiş takıları vs verip bitirmişsiniz. Barışırsanız tekrar aynı şeyler yaşanacak çünkü eski nişanlınız bir günde karakter değiştirmeyecek. Araya girerim dengeyi sağlarım falan diyebilir ama ailesi çok baskın. Bir direnir iki direnir üçüncüde onlar benim ailem atamam satamam der. Siz de içine düştüğünüz çukurda debelenir durursunuz, her gün kavga eder karşılıklı yıpranırsınız. Boşanma garantili bir evlilik olur sizinki. Bu karakter meselesi, bazı erkek ilk günden restini çekiyor. Siz ailemsiniz o eşim olacak der iki tarafa da sınırı çizer. Kimsenin kimseye saygısızlık yapmasına müsade etmez. Ama sizin ex hallederiz ayarlarız bişeyler kafasında.

Güvenmeyin kanmayın ve barışmayın. Yeni bir sayfa açmışsınız. Adam başkasıyla bile flört etmiş tanışmaya açık. Siz de aynı bıraktığı yerdesiniz.

Ev olayında da; tamam elinizle seçtiğiniz beğendiğiniz eşyalar hakkında üzülmeniz normal diyelim ama tapu ayrıntısı çirkin olmuş. Size ne oturacağınız evin tapusunun kimin üstüne olduğundan? Yani o kısım pek duygusal görüntü vermiyor. Belki böyle bir niyetiniz yok ama yanlış anlaşılıyorsunuz. Oğulları kira ödemesin diye ev almışlar ama parayı kim öderse ev onundur.

Hayır olmaz balık baştan kokar demişler bende evlendim senin gibi uzak ilişki ve akrabamla evlendim bir yılın sonund kaynanamla tartışmalarimiz çıktı biz aile apartmaninda kalıyorduk bana ev yapılıyordu güya ev inşaatı bitti temizliğini ben üç aylık hamileyken tek başıma yaptım sonra kaynanam o ev benim ben seni istemiyordum ki biz birlikte kalicaz diye sen bize bakican diye aldık diyince ben ve ailem bunlari duyduğumuzda kiriz geçirdik al evini başına çal dedim şuan huzur bulmasın benim evimde kalıyor bende eski binada kalıyorum ama dediğim gibi yapma boş ver madem o gezmiş tozmus başkasında da gönlünü eglendirmis sen ne diye kürkçü dükkanı olasın ki sıra sende bence sen isteme kendi değerini onun ve ailesinin ayaklarına serme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…