Fikrim saçma mı?

Yani tatilde para hesabı bence çok da mantıklı değil. Ama sadece kalmk içinse öğretmenevi tarzı yerlerde kalablrsnz. Yemek işinide yine bu tarz yerlerde halledeblrsnz. Biz otel yemekli bile olsa yörenin meşhur yemeklerini terch ederiz. Normlde herşyn hesabını yaparm ama tatilde de madem paranız var bence kendnzi yormayn

Baya iyi odemissiniz.oltra hersey dahil 7 gun arti yol ve iki kisi icin dimi bu fiyat.neresi burasi

Concordia celes alanya
Gecen sene de datca perilibaya gitmistik 1900 lira gibi bisiydi.
Yalniz seyi yanlis yazmisim; 7 gece degil 6 gece 7gun.
Ama daha onceki sene grand yaziciya marmarise gitmistik yine erken rez olmasina ragmen 4000 gibi bi rakamdi.

Iyi arastirilirsa vebiyi pazarlik edip nakit para odenirse her butceye gore bulunuyor.

Bir tek bana mantıksız gelmedi sanırım, birde sana
Bence olur ya, arada dışarda yersin, arada yaparsınız eşinle beraber.
Zaten çocuk varsa dışardan yemek fikri pek iç açıcı gelmiyor bana.

Bir tek bana mantıksız gelmedi sanırım, birde sana
Bence olur ya, arada dışarda yersin, arada yaparsınız eşinle beraber.
Zaten çocuk varsa dışardan yemek fikri pek iç açıcı gelmiyor bana.

bana da mantıksız gelmedi ya
benim için tatil 5 yıldızlı odada klima altında takılmak değil

hamağımda sallanmak
trekking gibi dağ tepe gezmek
çadırda havalı yatakta eşimle sarılıp yatmak
akşamları mangalda mısır pişirmek denize karşı midye bira falan yemek

evim otel gibi zaten konfor aramıyorum

Sanırım arabaya bağlanıp ayrılabilen bir karavan sizi mutlu eder.Esimin kuzeni aldı,çekirdek aile gezip duruyorlar

Aynen bence de öyle. Mümkün olduğu her fırsatta dışarı çıkıp evini bile otel gibi kullanan biri olarak, tatil de 4 duvarda ne yapayım..
Herkesin tatili farklı tabi ki anlarım ama konu sahibi de öyle mutlu olacaksa, yemeğe harcayacağı parayı başka bir yere harcayacaksa neden olmasın..

Arabada yatsakta olur kizartma yaparim...ay bu ne sen baya cimrisin 50 derece sicakta her gün kızartma mò yiyeceksiniz
Yani hadi arabada yattim orası tamam.Ama tatil de arabada yatıp tavada küçük tüpte köfte kizartacak birisi öğünleri nasıl 40 TL/80 TL diye hesaplıyor anlayamadım.Her yerde 3 çeşit yemeğin 10/15 TL'ye satıldıgi esnaf lokantası vardır.Adetli bir şekilde arabada kalıp umumi tuvaleti kullanıyor olsam ,esnaf lokantasında yemek yemek de sıkıntı olmaz bence.

Baştan aşağı ucuzluk ben evimde sıkıntıya gelemiyorum tatilde hiç gelemem tatil fikri kişiden kişiye değişiyor sanirim, yazlık almak bile bence gereksiz tatil ultra herşey dahil bi yerde yapılır yer içer kafayı dağıtır gelirsin bir dr para var diyo

Ben ve eşim otel tatilini seviyoruz.Kaldiim yer apart olup yemeği dışarıda hallettigimiz de çok oldu.Kisilerin zevklerinin,beklentilerinin,konfor anlayışlarının çok farklı olduğunu düşünüyorum.Ama daha doğa ile iç içe olmayı seven arkadaşlarımın arabalarının arkasında kamp ekipmanları hazır ve nerede kamp yapacaklarını bile ayarlamış durumdalar.Yazlik olayına girmememin tek sebebi spontan olmayı,önemli olanın yeni yerler görmek olduğunu,bir tişört bir şort bir bikini ile tatil yapabileceğini söyleyen kişilerin çoğunun üç kuşak uzak akrabalarının yazligini bile es geçmemeleri ve havlu dan güneş kremine bu evden kullanmalarıdir.O zaman bir öğün ev sahibine sukadara maloluyor diye düşünen olmuyor,Ellerinize saglik...aksama yemek saati gelmiş oluruz diyor herkes.

Çocuk varsa herşey dahil yerler daha güven veriyo bana panik atak var da bende :) her an yemek her an doktor vs

Yazligini bu dediklerin yüzünden elden çıkaran tanıdıklarım var çıkarmayalarda ya habersiz gidip dönüyo ya da kiraya veriyo yabancıya en azından gelir getiriyo, anahtar isteyene geceliği şu kadar diyolar en güzeli,kefen bedava olsa ölecek ahali çok bizde

Uğrşmıycm ki hazır alıp kızartcm da tabi burdaki yorumlara göre vazgeçeblrm
Valla antalyanın o sıcağında kızartma yapmak. Hele de dinlenmek için gittiğiniz tatilde. Valla yorulup gelirsiniz ben size söyleyim. Bir süre antalyada yaşadım yazları haftasonu denize filan gideceksek hep dışarıdan yedik. Epi topu zaten tatil jsç gün ki.

hesap kitap yapan kadınların asla yaranabildiğini görmedim. Her zaman keyfine bakan kadınlar daha değerli. Erkekler kıymet bilmiyor bu arada böyle bir şey yapmanız bundan sonra da eşinizi bu beklentiye sokmanız anlamına gelir yani sürekli bunu bekler ve rahat tatil hayal olur bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…