Fikirlerinize ihtiyacım var.

Keşke yazsaydınız gruba aradın ya canım az önce bak sen işine konuşuruz başka zaman deseydiniz daha sonrada çıksaydınız o gruptan. çok sinir oluyorum bu tür insanlara çocuğunla geliyorsan sahip çık saldım çayıra mevlam kayıra milletin evinde olmaz ki

Kuzenin ne tatlı bir ınsanmıs. Keske etrafımda boyle ınsanlar olsa. Hatta bi tane olsa kafi.
Yalnız olmuyor diyorum ama boyle tipler olacagına yalnız olayım.
kizina daha hic bagirdigini gormedim sesini bile yukseltmez taş olsa catlar yani cocukta bir okadar arsiz ama iste dersinide veriyor bir sekilde iygulayamadigim egitim sekline bende hayranim cidden

Evimdeki insanlara yapamıyorum mesela seninkinı kursalar dunya laf söylerdım.
Ama benim ki olunca evde benım olunca yapamadım.
Sen dogrusunu yapmissın.
Hıcbırını zaten görmek istemiyordum ama kendısı geldi kabul etmiyor demesinler diye, buyurun dedım. İlk ve sondu benım ıcın.

Boyle insanlar karsindakini degersiz ve onemsiz hissettiriyor hicbirsey yokmus gibi davranarak.neresinden bakarsan elde kaliyor.arada gulebilmek icin bu denli saygisiz insanlarla muhatap olmak zorunda degilsiniz.

Cok enteresan insanlar ve zaman gectıkce fark edip zaten sogumustum. Bu olayla sogumadım son zamanlarda sevmiyordum ama ben gittim henuz cok tanımazken, sımdı kabul etmezsem laf edeceklerdi. Mecbur kabul ettim. Keske laf etselerdi kabul etmeseydim. İsin esasında degılım, ufacık uzuntu görmedim orasındayım.
Su saatten sonra da olacak hıcbısey bana guzel dusundurmeyecek. Guzel dusunmedıgım ınsanlarla takılmak ta zul olacak.
Yalnızlık kotu buyuzden ıyı kotu kahve ıcıp guluyoruz diyordum, gulmem. Icmem o kahveyi.

Sırf bu yüzden kalabalık arkadaş gruplarına karşıyım. Hamileyken yabani gibi görünmeyeyim diye gebe okulundaki whatsapp grubuna katıldım. Ama resmen nefretlik. Yüzüne gülüp özelden arkasından konuşmalar ertesi gün kahve içmeler falan. Birbirine laf sokup dönüp canım cicim diyenler. Ve karşıdaki kırılmış mı küsmüş mü umursamayanlar. Ben olsam yok sayardım ve birdaha görüşmezdim. Muhtemelen parasını istemeyin diye konuyu bile açmıyor

Boyle insanlar karsindakini degersiz ve onemsiz hissettiriyor hicbirsey yokmus gibi davranarak.neresinden bakarsan elde kaliyor.arada gulebilmek icin bu denli saygisiz insanlarla muhatap olmak zorunda degilsiniz.
Evet artık buna emınım. Cunku gülmüyorum yanlarından ne zaman kalksam zaten İcimde anlamsiz bir huzursuzluk oluyordu buyuzden sogumus tum. Evlerine gıttıgım ıcın kabul etmesem laf edeceklerdi. Etmesinler diye kabul ettim. Aslında basıma ne gelecegını belki de ıcten ıce biliyordum.
Cok tesekkur ederım

Zaten beni uzen ufacık bir mahcubiyet ve uzuntu görmemem. Yazmadı bile okuyup.
Sogukta durdum diye uzulsun mesela. Kendi cocugu yapmasa bile buna uzulsun yanı arkadas ya?
Okudu ve gıttı.
Derdim zaten bu. Eger derdım esya olsaydı, cocugun ayagının altından aldıktan sonra seninki ustunde tepınıyor derdım ama asla demedim. Mevzu bile etmedim. Gectım oturdum.

İkiyüzlülük beni bu soguttu zaten. Bi sure sonra ıclerıne gırdıkce cozuyorsun baslarda gulmek falan cok eglencelı.
Yoruluyordum zaten bunlardan. Simdı iyice soğudum. Dedikodu yapanda gozumde sıfır suan.

Rica ederim.gorustukden sonra huzursuz oldugum yada arkamdan konusurlarmi tereddutunde kaldigim insanlari ben cikardim hayatimdan,inanin guzel bir detoks kafam rahat daha huzurluyum boyle insanlar sadece hayatinizdan caliyor, kattiklari hicbirsey yok tavsiye ederim sizede.

Aaa evet bu yapılabilir mesela :))

Valla kadının yaptıgı çok ayıp. Çocugun varsa ya bırakmıcaksın öyle rahat yada gezmeye gitmeyeceksin bu kadar basit. Bakamayacagın çocugu neden dogurursun. 1 olur kaza anlarım 2 olur anlarım. Evi talan etmişler resmen.
belli ki umursamaz biri ne söylersen söyle takmayacak gamsız. Sen daha çok sinir olcaksın o yüzden boşver.
Ammaaa o diğer çok bilmiş arkadaşa bence haddini bildir. Aynısını senin arkandan da yapıyordur.

Aklıma benimde bu geldi kadına da belki sana kızdı dedı. Neden demesin. Ben kadın ıcın kotu bisey demeden basladı anlatmaya cunku
Yapmaz diyemeyeceğim. Biraz bekleyeceğim bakalım. Su saatten sonra ısınmam zaten de. Belki ufacık Bı uzuntu gorurum.

Diger arkadas aradı beni gruba yazdım ya anlamadım diye. Aradı göya telde anlatacak
E sen cumleyı gruba yazdın ordan acıkla. Neden arıyorsun.
Acmadım.
Gruba yazacak ne demek ıstedıgını yazana kadar da soracagim.

Bı dönem kendi sesimi özleyecek kadar yalnız kaldım. Annemden baska duydugum ses yoktu desem abartmış olmam.
Sonra biraz sosyallesmek ıyı gelir dıyedusundum. Ama ıyı gelmedi
Herkesin vardır Bı kotu huyu. Mesela yemegı sapırdatarak yersin, ne bileyim cok sigara ıcıyosundur. Veya cımrısındır.
Ama iste seni cok seviyorum dedıgın insanın arkasından sallamak buna dahil degıl.
Tavsıyen basımın ustunde, zaten yapmam gerekende bu .
Bukadar yazıp canım cicim görusmeye devam edersem, farkım olmayacak.

Iki cocuğum var,kızım 7.5 yaşında artık rahatım kimsenin evini karıştırmaz etmez ki bebekken de yapmazdı,ama oğlum var ya 18 aylık ve kesinlikle herşeye dokunmak istiyor. Bu sebeple kimsenin evine gitmiyorum,biliyorum 2 dakika oturamayacağım,çocuğa da yapma etme diyip diyip darlayacağım mecburen. Oturuyorum evimde. Görmek isteyen buyursun gelsin diyorum.
Haliyle ben cidden anlamıyorum bu insanları. İnsan çocuğunun huyunu suyunu bilmez mi?
Bile bile getiriyorsun madem,kalk peşinde dolaş yani.
Haklısınız kesinlikle.
Birşey yapmayın zira hemen çocuğun olunca anlarsın diyip üste çıkacak potansiyel var arkadaşınızda. Görüşmeyi de bırakın hepsiyle.

Geçmiş olsun. Kadındaki yüz değil, astar mübarek. İnsan yarım ağız özür diler, zararını telafi edelim der. Bu anneler bir de çocuk yetiştiriyor!

Telefonla arayan da az tehlikeli değil, yerinde olsam tekrar, "Anlamadım canım; zaten konuşmuştuk, akabinde niye böyle bir cümle kurdun ki?" der, gelecek cevaba göre aramanın ekran görüntüsünü atar, gruptan çıkardım. Nedense o şahsın, çocuğun annesini arayıp "Ah canım, uslu da çocuğun, iki saat idare edemedi gördün mü bak" dediğine o kadar eminim ki...

Neyse, keskin sirke küpüne zarar der, ısınmadığım insanlarla görüşmeyi hemen kesmeyi öğrenmemin bedeli, akıl parası sayardım. Olmaz olsun böyle kalitesiz arkadaş ve yavruları.

Arkadasımın yeni dogan bebegını gormeye gıtmıs tim, ve halıya lohusa serbetini doktum.
Halisı bembeyazdı, oldu kıpkırmızı. Yeni evli. Evı cıcek gıbı halısı cıcek gıbı.
Asla kasmadı beni, eger yıkatmama izin vermezsen halı alıp gelecegı tercih senin dedım. Ve yıkatmama izin vermek zorunda kaldı. Halıdakı leke cıkmasaydı yenisini alacaktım zaten ister kabul eder ister etmez.
Neysekı leke ciktı ödedim parayı ve ıcım rahat sekılde hayatıma devam ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…