- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
-
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
kizina daha hic bagirdigini gormedim sesini bile yukseltmez taş olsa catlar yani cocukta bir okadar arsiz ama iste dersinide veriyor bir sekilde iygulayamadigim egitim sekline bende hayranim ciddenKuzenin ne tatlı bir ınsanmıs. Keske etrafımda boyle ınsanlar olsa. Hatta bi tane olsa kafi.
Yalnız olmuyor diyorum ama boyle tipler olacagına yalnız olayım.
Evimdeki insanlara yapamıyorum mesela seninkinı kursalar dunya laf söylerdım.bir gelişi 750 tl yi bulmuş. Ne tuhaf bir anneymiş o öyle. Ses yapmasın ben oturayım naparsa yapsın diyen annelerden nefret ediyorum.
Sen çok bile iyi dayanmissin ki buradaki yorumlarından kaynaklı böyle sabredecegini dusunmezdim. Ben sabretmezdim mesela.
Benimde oda termometresi bozdu biri tepkimi verdim. Evinde böyle mi yapıyorsun sus pussun valla diye. Ama böyle anneleri iyi bjlirim malesef. Evde çocuklar mum çiçeği dışarıda atmaca.
Ben olsam hepsini tek tek söylerim birdaha hic biriyle konuşmam. Terbiyesiz hepsi belli ki.
Boyle insanlar karsindakini degersiz ve onemsiz hissettiriyor hicbirsey yokmus gibi davranarak.neresinden bakarsan elde kaliyor.arada gulebilmek icin bu denli saygisiz insanlarla muhatap olmak zorunda degilsiniz.Beni anlamışsınız. Eger esya umrumdaysa insan degılım.
Umrumda olan tavır. Uzuntu duyulmaması.
Ne bileyim gece sogukta mı durdun falan de. Bisey de ya. Ozur de dileme ama uzul. Tek istegim buydu. Su saatten sonra napsa önemli de degıl benım ıcın.
Gorusmeyecegım. Zaten gorusmek ıcın delırmıyordum ama yalnız da olmuyor ıyı kotu kahve ıcıyoruz guluyoruz diyordum.
Gulmek istemiyorum artık.
Cok enteresan insanlar ve zaman gectıkce fark edip zaten sogumustum. Bu olayla sogumadım son zamanlarda sevmiyordum ama ben gittim henuz cok tanımazken, sımdı kabul etmezsem laf edeceklerdi. Mecbur kabul ettim. Keske laf etselerdi kabul etmeseydim. İsin esasında degılım, ufacık uzuntu görmedim orasındayım.Çok sevmediğim insanlar yazdığınız için onların hayatınızdan çıkmasına da üzülmezsiniz sanırım. Bu durumda içinize atmaktansa daha rahat tepki gösterebilirsiniz. Yeni termostat almanız gerekirse bence tazmin beklentiniz olmasa bile faturayı gruptan göndermelisiniz. Evet utanip verecek insanlar değil belli ki ama en azindan bilsin verdiği zararı. Sonra da ben olsam bir daha görüsmezdim ya da onlarin evine giderken kedi, köpekle falan giderdim bu da benim oğlum/kızım diye.
Evet artık buna emınım. Cunku gülmüyorum yanlarından ne zaman kalksam zaten İcimde anlamsiz bir huzursuzluk oluyordu buyuzden sogumus tum. Evlerine gıttıgım ıcın kabul etmesem laf edeceklerdi. Etmesinler diye kabul ettim. Aslında basıma ne gelecegını belki de ıcten ıce biliyordum.Boyle insanlar karsindakini degersiz ve onemsiz hissettiriyor hicbirsey yokmus gibi davranarak.neresinden bakarsan elde kaliyor.arada gulebilmek icin bu denli saygisiz insanlarla muhatap olmak zorunda degilsiniz.
Zaten beni uzen ufacık bir mahcubiyet ve uzuntu görmemem. Yazmadı bile okuyup.Hadi allah hepinizin yolunu açık Etsin deyip gruptan çıkardım :)
Ararsalar açmaz engeli basardım.
Terbiyesizlik yaptıkları..
Parasını falan boşverin mahçubiyet önemli..
Ne rahat insanlar var ya zorla kndinilerini davet ettirip bebesini beliğini ortaya salmak Nedir..
Çocuğunun huyunu bilen evinde oturur arkadaşım net...
Öyle hayayausauttt hiiiiyitititit ya-ma-mazzz .
İkiyüzlülük beni bu soguttu zaten. Bi sure sonra ıclerıne gırdıkce cozuyorsun baslarda gulmek falan cok eglencelı.Sırf bu yüzden kalabalık arkadaş gruplarına karşıyım. Hamileyken yabani gibi görünmeyeyim diye gebe okulundaki whatsapp grubuna katıldım. Ama resmen nefretlik. Yüzüne gülüp özelden arkasından konuşmalar ertesi gün kahve içmeler falan. Birbirine laf sokup dönüp canım cicim diyenler. Ve karşıdaki kırılmış mı küsmüş mü umursamayanlar. Ben olsam yok sayardım ve birdaha görüşmezdim. Muhtemelen parasını istemeyin diye konuyu bile açmıyor
Rica ederim.gorustukden sonra huzursuz oldugum yada arkamdan konusurlarmi tereddutunde kaldigim insanlari ben cikardim hayatimdan,inanin guzel bir detoks kafam rahat daha huzurluyum boyle insanlar sadece hayatinizdan caliyor, kattiklari hicbirsey yok tavsiye ederim sizede.Evet artık buna emınım. Cunku gülmüyorum yanlarından ne zaman kalksam zaten İcimde anlamsiz bir huzursuzluk oluyordu buyuzden sogumus tum. Evlerine gıttıgım ıcın kabul etmesem laf edeceklerdi. Etmesinler diye kabul ettim. Aslında basıma ne gelecegını belki de ıcten ıce biliyordum.
Cok tesekkur ederım
Aaa evet bu yapılabilir mesela :))Arayan kadında art niyet görmedim ben peşin peşin uyarmıs beklentini düşük tut diye
Eger aparat bozuk cıkarsa yenisini alman gerekirse bence gruptan söyle bişey söyle mesela cocugun adı xxx olsun ; bayiden haber geldi xx aparatımı kırmıs canı sagolsunda artık bayram harclıklarıyla teyzesine yenisini alır
Aklıma benimde bu geldi kadına da belki sana kızdı dedı. Neden demesin. Ben kadın ıcın kotu bisey demeden basladı anlatmaya cunkubende burdan sinirlendim emin ol şimdi sakin ol arkadaşım ve bir daha evine asla kabul etme çağırırlarsada gitme o arayan arkadaşında fitne fesat onlada görüşme bence sana öyle yazmış ya arıcam diye burnuma pis kokular geldi sanki sonrada onu arayıp benneyangınlargördüm senin umursamazlığına çok kızmış çocuğun şöyle böyle yapmış diyebilecek bir kapasite hissettim uzak dur ondanda bence
Diger arkadas aradı beni gruba yazdım ya anlamadım diye. Aradı göya telde anlatacakValla kadının yaptıgı çok ayıp. Çocugun varsa ya bırakmıcaksın öyle rahat yada gezmeye gitmeyeceksin bu kadar basit. Bakamayacagın çocugu neden dogurursun. 1 olur kaza anlarım 2 olur anlarım. Evi talan etmişler resmen.
belli ki umursamaz biri ne söylersen söyle takmayacak gamsız. Sen daha çok sinir olcaksın o yüzden boşver.
Ammaaa o diğer çok bilmiş arkadaşa bence haddini bildir. Aynısını senin arkandan da yapıyordur.
Bı dönem kendi sesimi özleyecek kadar yalnız kaldım. Annemden baska duydugum ses yoktu desem abartmış olmam.Rica ederim.gorustukden sonra huzursuz oldugum yada arkamdan konusurlarmi tereddutunde kaldigim insanlari ben cikardim hayatimdan,inanin guzel bir detoks kafam rahat daha huzurluyum boyle insanlar sadece hayatinizdan caliyor, kattiklari hicbirsey yok tavsiye ederim sizede.
Arkadasımın yeni dogan bebegını gormeye gıtmıs tim, ve halıya lohusa serbetini doktum.Bence görüşmeyi kesin. Ne de olsa bir müddet sonra sebebini soracaklardır. O zaman içinizdekini dökersiniz. Şimdi bunu yaparsanız üste çıkabilirler, “arayacaktık da, ilgilenecektik de, fırsat vermedin” gibi mazeretlerle.