Fikirlerinize ihtiyacım var.

İlk diyeceğim o aparatın fişini yada faturasını o yüzsüz kadına at , ödesin. Biliyorum derdin para değil, ama biz bile derdinin para olmadığını anladık o arkadaş görünümlü yaratıklar anlamamış. Birde üste çıkmaya çalışıyor. Öbürleri o kadından daha beterler. Çocuğu yaramaz olan en azından rengini belli etmiş, vurdumduymazlığını saklamamış. Öbürleri güya o hep böyle diyor ama senle olan sorunda da onu hala savunuyorlar. Aptal ikiyüzlüler. Cok sinirlendim.

Hele kadının kurduğu şu cümle, nerdeyse oğluna iftara atmadığın kalmış. Sen o an kadın üzülmesin diye konuyu açma , bir şey deme kadını rencide etmemek için. O seni suçlasın sonra. Şu hayatta öğrendiğim bir şey de hep böyle ince düşünceli insanların afedersin burnunun b.ktan çıkmadığı. Arkandan da şimdi dedikodu yaparlar. Ne kıymetli evi varmış, malı kıymetli olursun. Hiç sessiz kalma, whatsaptan güzel içindeki öfkeyi kusacağın bir yazı yaz gönder. Sonra çık o gruptan. Suçsuz olan varsa da onlara uygun bir iki cümle de yaz , kurunun yanında yaş yanmasın. Anan değiller baban değiller niye kırılmasınlar diye içinde tutasın sinirini. Ben lafımı demedikçe rahatlayamıyorum . Aileden biri olur yada aranı iyi tutman gereken birileri olur o zaman deriz boşver bir şey deme diye. Ama bunlar seni mağdur etmiş, yemiş içmiş evi savaş alanına çevirip gitmişler. Zorunlu görüşmek için bağın da yok, niye lafını esirgeyesin. Onlar utanmıyorsa sen hiç utanma.

Bir şey demesen de dedikodun olacak. Bari hak ettiklerini say da için soğusun. Mesela gruba para pul önemli değil insan bir kusura bakma denmesini bekliyor ,anladım yavrum demeyi değil. Yada yok kumanda yerde miydi yoksa koyduğun yerden mi almış diye işin içini sorgulayıp ona göre ücret ödemeyi teklif edecek kadar çiğ insanları hayatımda tutmam yaz. O kadından da al o parayı. 500 lira az mı? Bir aylık doğalgaz faturası çoğu evin. Hiç aman lanet olsun parası bosver deme yani. Tek yaşıyormuşsun, insan olsalar iclerinden biri derdi ki kadına aramızda toplayıp verelim parasını. Var mı yok mu üstünde alabildi mi diye düşünürlerdi.

O kadına da ücreti almazdım ama ödemeni kabul ediyorum , belki bundan sonra milletin evinin içine etmez kıymetli totonu kaldırıp oğlunun peşinde dolaşırsın yaz.

Zaten kendi agzıyla madem oglum kırdı o an söyleseydin de dedi.
Senin ne ima ettiğini anladım da derdım para olsa bozulduğunu fark ettıgım gece seni arardım, farkındaysan seninle muhattap olmadım sen sormadikca dedım? Aslında İcimdekileri soyledim hem buna hem dedikodu yapan ikiyüzlü olana. Ama hıc rahatlamış gibi hissetmiyorum.

Mesaji sonuna kadar anlaya anlaya okuyordum ki son cumleye kadar. Son mesaji okuyunca koptum resmen. Cok sinir bozucu. Sinirleriniz ne durumda tahmin edebiliyorum. Bazi insanlar nasil boyle rahatlar nasil yapiyorlar cok kiskaniyorum:KK51:

Mesaji sonuna kadar anlaya anlaya okuyordum ki son cumleye kadar. Son mesaji okuyunca koptum resmen. Cok sinir bozucu. Sinirleriniz ne durumda tahmin edebiliyorum. Bazi insanlar nasil boyle rahatlar nasil yapiyorlar cok kiskaniyorum:KK51:
Rahat insanları bende kıskanıyorum ama, sonra iste arkalarından boyle konusuluyor hatta yuzlerıne karsı. Etraflarında bi tane arkadasları kalmıyor ve suna baglıyorlar,:cocuk dogurdum benle görusmeyı kestiler cocukları yok diye gözleri goturmuyor sanırım? Bakıs açısına bak. Gozlerı mı goturmuyor, senın rahatlığından mı biktılar?

Bugun gruba hıc bakmadım sessize aldım zaten, Bı sure daha bakmayı dusunmuyorum sonra da cıkarım. Emınım bundan.
Aranmadım da kimse tarafından bugun.

Isın kotu tarafı BANA KIRILMIS. Ve arkadasım utanmadan bunu bana söyleyebiliyor sana kırılmıs diye.
Bır tanesi de cıkıp, kızı zarar ugrattık simdı kırılma zamanı degıl onarma zamanı diye dememıs.
Birbirlerine dussunler isterim. Ben bisey yapmadan Allah tarafından, birbirlerine dussunler. Arkadan konustukları Hersey ortaya cıksın isterim.

Son durum ne oldu? anladım yavru dedikten sonra bir şey yazdı mı

1.mesaj....Ya simdi ben anlamadım, bu soyledıgın sey duvarda takılıydı oglum cıkarıp ustune mı basmıstı? Yoksa yerde mıydı yanlıslıkla mı bastı? Eger bizden kaynaklanan bir sikinti varsa, masrafın neyse ben karşılayayım. Ucretı soyle.
Cunku bana dert olur boyle olunca.

Cevabım, duvardaki termostat odadaki derece aparatı kıtaplıktaydı. Yerde veya orda burda degıldı.

2.mesaj.....keske bana o an söyleseydin hallettin tabı de sonucta masraf.. Lutfen ucretı soyle ben göndereyim.. Madem oglum sebep oldu.

Cevap, o an seni huzursuz etmek ıcın söylemedim, eve girdiğiniz andan itibaren cocuk habıre bıseylerı kırınca sıkayetlenır gıbı oglunun ayagından aldım bunu demedim uzulme diye, zaten bozulduğunu tahmin etmedim. Etsem, Bırak ucretı gece sogukta oturmaz kendimi magdur etmez erkenden hallederdım.madem diyerek, oglunu kurban sectıgımı ima ediyorsun senı anladım ben ama, kurban secsem gece seni arar gece sızlanır bugunde fişi atardım sana. Farkındaysan senın sahsına dahi cumle kurmadım ben. Ima'n cok uzucu ve cırkın.

3.mesaj...benneyanginlargordum'cugum konusma uslubun hos degıl, ben ogluma suc attın gıbı söylemedim. Sadece dun söylemedin, bugun de oglun oynuyordu diyince...

Keske dun söyleseydim haklısın, bisey degısır mıydı yoksa sen evimden cikınca bununda amma malı kıymetli onu aldı bunu tuttu habıre Sıkayet etti mı derdin suan ben bunu bilmiyorum mesela. Oglun oynuyordu diyince dıyıp hala kucucuk cocuga suc attıgımı surduruyorsun. Bana borcun yok keyfine bakabilirsin ben hallettim.

4.mesaj.. Seni tanııyorum ve bunları nasıl tavırla yazdıgının farkındayım. derdinin para olmadigini biliyorum. Sadece zararı karsılamak istiyorum o kadar.

Cevabım, Bana borcun yok.

Bıttı sohbet burda.

1.mesaj....Ya simdi ben anlamadım, bu soyledıgın sey duvarda takılıydı oglum cıkarıp ustune mı basmıstı? Yoksa yerde mıydı yanlıslıkla mı bastı? Eger bizden kaynaklanan bir sikinti varsa, masrafın neyse ben karşılayayım. Ucretı soyle.

Cevabım, duvardaki termostat odadaki derece aparatı kıtaplıktaydı. Yerde veya orda burda degıldı.

2.mesaj.....keske bana o an söyleseydin hallettin tabı de sonucta masraf.. Lutfen ucretı soyle ben göndereyim.. Madem oglum sebep oldu.

Cevap, o an seni huzursuz etmek ıcın söylemedim, eve girdiğiniz andan itibaren cocuk habıre bıseylerı kırınca sıkayetlenır gıbı oglunun ayagından aldım bunu demedim uzulme diye, zaten bozulduğunu tahmin etmedim. Etsem, Bırak ucretı gece sogukta oturmaz kendimi magdur etmez erkenden hallederdım.madem diyerek, oglunu kurban sectıgımı ima ediyorsun senı anladım ben ama, kurban secsem gece seni arar gece sızlanır bugunde fişi atardım sana. Farkındaysan senın sahsına dahi cumle kurmadım ben. Ima'n cok uzucu ve cırkın.

3.mesaj...benneyanginlargordum'cugum konusma uslubun hos degıl, ben ogluma suc attın gıbı söylemedim. Sadece dun söylemedin, bugun de oglun oynuyordu diyince...

Keske dun söyleseydim haklısın, bisey degısır mıydı yoksa sen evimden cikınca bununda amma malı kıymetli onu aldı bunu tuttu habıre Sıkayet etti mı derdin suan ben bunu bilmiyorum mesela. Oglun oynuyordu diyince dıyıp hala kucucuk cocuga suc attıgımı surduruyorsun. Bana borcun yok keyfine bakabilirsin ben hallettim.

4.mesaj.. Seni tanııyorum ve bunları nasıl tavırla yazdıgının farkındayım. derdinin para olmadigini biliyorum. Sadece zararı karsılamak istiyorum o kadar.

Bıttı sohbet burda.
Bence üslubu fena değil ya. Ben bir sıkıntı göremedim bu mesajlarda. Fazlaca rahat ve pişkin bir anneymiş kırarken takmamış ama zararı karşılamaya gönüllü duruyor. Sizin mesajlarınız onunkilere nazaran daha ofansif bence.

Bence üslubu fena değil ya. Ben bir sıkıntı göremedim bu mesajlarda. Fazlaca rahat ve pişkin bir anneymiş kırarken takmamış ama zararı karşılamaya gönüllü duruyor. Sizin mesajlarınız onunkilere nazaran daha ofansif bence.
Napayım benimde mizacım bu. Fısı atmayacagımı bilsen (o biliyor) sende ödemeye bayılıyor gıbı yazardın. Yarın millete ben sordum demek ıcın.

Kusura bakma demek zor degıl. Sakinlik isteyen kusura bakma der mahcup olur. Olayı sabah onda konustuk bu muhabbet aksam onbırde oldu. Baya ödemeye gonullu onıkı saat bekledi.

Neysekı benım vereceği paraya ihtiyacım yok. Ha Bıgun ihtiyacı olan birine denk gelir. Ve o kisi o parayı direkt ister pasa pasa ödemek zorunda kalır... Bu olaydan ders cıkarıp cocuguyla gezmeye gitmemeyi ogrensın. Samimiyetsiz cumlelere tokum ben.

Napayım benimde mizacım bu. Fısı atmayacagımı bilsen (o biliyor) sende ödemeye bayılıyor gıbı yazardın. Yarın millete ben sordum demek ıcın.

Kusura bakma demek zor degıl. Sakinlik isteyen kusura bakma der mahcup olur. Olayı sabah onda konustuk bu muhabbet aksam onbırde oldu. Baya ödemeye gonullu onıkı saat bekledi.

Neysekı benım vereceği paraya ihtiyacım yok. Ha Bıgun ihtiyacı olan birine denk gelir. Ve o kisi o parayı direkt ister pasa pasa ödemek zorunda kalır... Bu olaydan ders cıkarıp cocuguyla gezmeye gitmemeyi ogrensın. Samimiyetsiz cumlelere tokum ben.

Üfff vallahi sinir oluyorum bu insanlara bir de ikiyüzlülüğe bakar mısın ya? Biri umursamaz, biri iki yüzlü. Boşverin Allah aşkına bunları, görüsmeyin. Çok sinirlendim.
Dun zaten arkadaslıgımı bitirmekte kararlıydım ve arayan kısıye, sız birbirinizden nefret edip cok seviyor gibi davranmaya devam edin ben yokum dedım.
Mesajı aldı sanıyorum bugun benı hıc aramadı. Normalde her sabah kahve ıcerken arar cunku.

İcimdekileri soyledıgım halde rahatlamış hissetmiyorum ama.
Umarım bu his gecer.

Birileri yazdımi bilmiyorum ama sizi arayan kadın gerçekten en sinir olduğum tip madem o kadar rahatsızdi dürüst olup gurupta yorum yapsaydı resmen ikiyüzlü geldi bana.boyle insanlardan uzak durmak en iyisi

Birileri yazdımi bilmiyorum ama sizi arayan kadın gerçekten en sinir olduğum tip madem o kadar rahatsızdi dürüst olup gurupta yorum yapsaydı resmen ikiyüzlü geldi bana.boyle insanlardan uzak durmak en iyisi
Acıkcası benimde bunca olayda en sinir oldugum o oldu.

Onun huyu birilerinin gıyabında konusup Yuzune, atıyorum ayseyse ısım aysem... Demek.
Zaten herkes bildigi ıcın, gruba beni aramamıs gıbı cumle kurma gereğinde bulundu.
Hanı bakın aramadım? Tabiki De ben aradıgını yazdım. Cunku artık sıkıldım boyle alengirli saçmalıklardan

Sonra beni aksam aradı, x sana kırılmıs dedı. Ne kadar uzgun oldugumu tek bilen kendisiyken x in kırıldıgını söylemeye utanmadı.
Olay benlik degıl diye mudahale etmedim dedı utanmadan.
Iste ozaman ona, sız birbirinizden nefret edip seviyor gibi davranmaya devam edin, ben yokum. Sende bundan sonra bunlardan ya da baskasında bahsedeceksen beni arama dedım.
Sureklı sana yapılan saygısızlıkları anlatıp akabinde bisey yokmus gibi davranıyorsun nasılsa, vaktimi ziyan etmek istemiyorum boyle seylere. X te utanmadan kırıldıysa ve siz oturup ben yokken bunu konustıysanız xı sanayiye goturun kırılan parçalarını tamir etsinler dedım.

Kapadık telefonu. Bu gunde benı hıc aramadı, nornalde arardı. Msjı aldı sanıyorum.
Ama ben hala rahatlamış hissetmiyorum ☘️

Zaten kendi agzıyla madem oglum kırdı o an söyleseydin de dedi.
Senin ne ima ettiğini anladım da derdım para olsa bozulduğunu fark ettıgım gece seni arardım, farkındaysan seninle muhattap olmadım sen sormadikca dedım? Aslında İcimdekileri soyledim hem buna hem dedikodu yapan ikiyüzlü olana. Ama hıc rahatlamış gibi hissetmiyorum.
Söylenmesi gerekeni söylemişsiniz aslında. Ama yine de insanın siniri uzun süre geçmiyor böyle durumlarda. Bende takmamak isterim ama lafımı söylesem de hemen rahatlamam. Bir süre daha geçsin belki zamanla içiniz rahatlar. Karşınızdaki pişkin ve fazla rahat olunca insan uzun süre kabullenemiyor içine girdiği durumu.

Dun zaten arkadaslıgımı bitirmekte kararlıydım ve arayan kısıye, sız birbirinizden nefret edip cok seviyor gibi davranmaya devam edin ben yokum dedım.
Mesajı aldı sanıyorum bugun benı hıc aramadı. Normalde her sabah kahve ıcerken arar cunku.

İcimdekileri soyledıgım halde rahatlamış hissetmiyorum ama.
Umarım bu his gecer.
Geçer geçer merak etmeyin.

Bıttı sohbet burda.
Kadın aslında kötü bir şey soylememis ya aksine siz biraz gıcık konusmussunuz. Kırıldığı an soylemeniz konusunda da haklı. Ben kadın gördü sanmıştım.
Böyle gercekten biraz malı kiymetliye dönüştürmussunuz kendinizi yazım farkiyla. Keşke umursamaz ve çocuğunu hiç kontrol etmeyen anne olduğunu soyleseydiniz. İs en azından sizin dediginiz gbi anlaşılırdi
Neyse artık gorusmezsiniz zaten

Son düzenleme:
X