- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.151
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
İlk diyeceğim o aparatın fişini yada faturasını o yüzsüz kadına at , ödesin. Biliyorum derdin para değil, ama biz bile derdinin para olmadığını anladık o arkadaş görünümlü yaratıklar anlamamış. Birde üste çıkmaya çalışıyor. Öbürleri o kadından daha beterler. Çocuğu yaramaz olan en azından rengini belli etmiş, vurdumduymazlığını saklamamış. Öbürleri güya o hep böyle diyor ama senle olan sorunda da onu hala savunuyorlar. Aptal ikiyüzlüler. Cok sinirlendim.
Hele kadının kurduğu şu cümle, nerdeyse oğluna iftara atmadığın kalmış. Sen o an kadın üzülmesin diye konuyu açma , bir şey deme kadını rencide etmemek için. O seni suçlasın sonra. Şu hayatta öğrendiğim bir şey de hep böyle ince düşünceli insanların afedersin burnunun b.ktan çıkmadığı. Arkandan da şimdi dedikodu yaparlar. Ne kıymetli evi varmış, malı kıymetli olursun. Hiç sessiz kalma, whatsaptan güzel içindeki öfkeyi kusacağın bir yazı yaz gönder. Sonra çık o gruptan. Suçsuz olan varsa da onlara uygun bir iki cümle de yaz , kurunun yanında yaş yanmasın. Anan değiller baban değiller niye kırılmasınlar diye içinde tutasın sinirini. Ben lafımı demedikçe rahatlayamıyorum . Aileden biri olur yada aranı iyi tutman gereken birileri olur o zaman deriz boşver bir şey deme diye. Ama bunlar seni mağdur etmiş, yemiş içmiş evi savaş alanına çevirip gitmişler. Zorunlu görüşmek için bağın da yok, niye lafını esirgeyesin. Onlar utanmıyorsa sen hiç utanma.
Bir şey demesen de dedikodun olacak. Bari hak ettiklerini say da için soğusun. Mesela gruba para pul önemli değil insan bir kusura bakma denmesini bekliyor ,anladım yavrum demeyi değil. Yada yok kumanda yerde miydi yoksa koyduğun yerden mi almış diye işin içini sorgulayıp ona göre ücret ödemeyi teklif edecek kadar çiğ insanları hayatımda tutmam yaz. O kadından da al o parayı. 500 lira az mı? Bir aylık doğalgaz faturası çoğu evin. Hiç aman lanet olsun parası bosver deme yani. Tek yaşıyormuşsun, insan olsalar iclerinden biri derdi ki kadına aramızda toplayıp verelim parasını. Var mı yok mu üstünde alabildi mi diye düşünürlerdi.
O kadına da ücreti almazdım ama ödemeni kabul ediyorum , belki bundan sonra milletin evinin içine etmez kıymetli totonu kaldırıp oğlunun peşinde dolaşırsın yaz.
Zaten kendi agzıyla madem oglum kırdı o an söyleseydin de dedi.
Senin ne ima ettiğini anladım da derdım para olsa bozulduğunu fark ettıgım gece seni arardım, farkındaysan seninle muhattap olmadım sen sormadikca dedım? Aslında İcimdekileri soyledim hem buna hem dedikodu yapan ikiyüzlü olana. Ama hıc rahatlamış gibi hissetmiyorum.